אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 595 צפיות
אהלן, בבית של חבר יש מרכזייה ביתית ישנה. המרכזייה מקשרת בין כמה שלוחות טלפונים בחדרים שונים, והיא גם מאפשרת שיחה ופתיחת דלת הכניסה דרך אינטרקום בלחיצת כפתור. לפני כשבוע המרכזייה התחילה לצלצל בלי סיבה תוך כדי שעלה ריח שרוף (ככל הנראה מהשנאי המובנה). מצב דומה קרה לפני כמה שנים וטכנאי תיקן אותה, אבל אנחנו לא מוצאים את המספר שלו. עלות החלפה עומדת על סכומים של כ1600 לפחות, בתקווה שהיא תתאים גם לאינטרקום (ואם לא אז ניפרד מעוד אלפייה). יש פה מישהו שמבין באלקטרוניקה או מכיר בעל מקצוע שידע לפתור את הבעיה? החבר מרחובות. מצ"ב תמונות רלוונטיות ששלחו לי תודה
הודעה אחרונה מאת Asfanut, -
- 0 תגובות
- 508 צפיות
שלום. אני חדש בנושא חימום, ולכן פונה לחוכמתכם. עברתי לגור באזור קר (מעלות), ואני זקוק לאמצעי חימום לחורף (מעדיף להתכונן כבר עכשיו ולא ברגע האחרון). הבנתי כי אחרי מזגן, האמצעי המומלץ לחימום הוא רדיאטור - וכאן יש צורך בעזרתכם. הבנתי כי ככל שמספר הצלעות יותר גדול - הרי זה משובח. יש רדיאטורים עם שמן וללא שמן -> מה ההבדל ומה עדיף ? ראיתי כי יש מנגנון למניעת קפיאה -> הרדיאטור נדלק בעצמו כאשר נעשה קר מדי בכדי שלא יקפא (גם ברדיאטור ללא שמן) -> האם אין בכך בעיה בטיחותית ? (מה קורה כאשר הבית ריק ?) אשמח לקבל המלצות ורעיונות נוספים מכל המבינים בנושא.
הודעה אחרונה מאת guya72, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 57 תגובות
- 14.3 אלף צפיות
שלום, החלטתי לחשוב על הרעיון של רכיבה על אופניים (לא חשמליים) במקום ליסוע ברכב. כמה נתונים: - מר"ג לאזור עזריאלי. - זמן הנסיעה הממוצע ברכב הוא 25 דק' לכיוון, המרחק הוא 6-7 ק"מ. - לפי גוגל מפות, זמן ומרחק דומים לרכיבה. בתוספת עלייה וירידה של 65 מטר, ללא שינויי גובה נוספים. - גוגל מפות מציע 2 מסלולים: 1) דרך גבעתיים 2) דרך ז'בוטינסקי וצומת השלום יש מסלול אחר מומלץ? - יש מקום לקשור את האופניים בעבודה, יש היכן להתקלח ולשים את הציוד. המוטיבציה היא בעיקר לנצל את הזמן לכושר. חשבתי להתחיל מפעמיים בשבוע ולהגדיל ככל שהזמן עובר (בדומה לכל אימון אירובי אחר). השאלות: - האם זו נסיעה סבירה ברמה הבטיחותית? (בכל אחד מהמסלולים, ובכולם יחד) - האם רוכבי …
הודעה אחרונה מאת David32, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, התקשר אליי מספר לא מוכר, לא עניתי ואז קיבלתי הודעת sms מדואר ישראל על דבר דואר שנשלח מתל אביב ע״י דוור והשולח הוא מדינת ישראל. אני לא מצליחה לחשוב על משהו אחר חוץ מדו״ח ולא מצליחה לחשוב אם עשיתי איזושהי עבירה. זה הגיוני ששולחים את זה עם שליח ?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני צריך להגיש כל מיני תקצירים באנגלית ואני כל הזמן מתלבט לגבי כל מיני בעיות דיקדוק באנגלית. אני נוהג לבדוק אותם באתר של גרמרלי בגרסה החינמית והוא באמת אחלה ומוצא כל מיני דברים נכונים, אבל הוא רושם שיש עוד הערות עם תיקונים יותר עמוקים שניתן לקבל רק בגרסה בתשלום. אני יודע שהחיבורים שאני כותב לא מושלמים, האם למישהו יש נסיון עם הגרסת פרימיום של גרמרלי, האם ההערות הנוספות באמת שוות משהו? ברור לי שמכונה לא יכולה להחליף בן אדם, אבל תוספת של עוד הערות בונות לא יכולה להזיק. האם גרמרלי בגרסה בתשלום גם יודע לתת הערות רציניות לגבי צורת הכתיבה עצמה, לא רק לגבי שגיאות תחביר נפוצות שקל לזהות ?
הודעה אחרונה מאת bobi, -
אני מתכוון לאיכות , קליטה מהירות אינטרנט....
הודעה אחרונה מאת gabif, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 492 צפיות
מאי 1939. אחרי תכנון יסודי, סבא וסבתא אורזים מזוודות ויוצאים עם אמא שלי (שהיתה בת 4) ואחותה הגדולה, ל"ביקור מולדת" של חצי שנה באוקראינה ופולין. חלק מהמשפחה כבר עלו לארץ אבל חלק גדול נשאר שם. הניסיונות הנואשים לשיכנוע המשפחה לעלות לארץ,לא צלחו. באמצע אוגוסט הוא החליט שמשהו רע עומד לקרות,לקח להם כשבוע להתארגן ולהיפרד,ועוד קצת ניסיונות שיכנוע שלא עזרו. הדרך חזרה ארכה כשבוע של נסיעות רצופות ברכבות ושיט באניה. שלושה ימים אחרי שחזרו לארץ - פרצה המלחמה... כל המשפחה שנשארה ניספתה - כולם. אני יכול לכתוב עכשיו בזכות"פרנויה" ותחושת הבטן של סבא.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
מהארכיון המשפחתי
מאת Buki-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 539 צפיות
מהארכיון המשפחתי, סבתא מצד האם. אני ילידת 1922 נכון ל 22.6.1941 התגוררתי עם הורי בכפר באיזור והלין באוקראינה. מספר ימים לאחר שהגרמנים פלשו לשטח המדינה, הכפר נכבש. לאחר שבועיים Ukrainische Nationalisten רצחו את אבא שלי, אנחנו הסתתרנו אצל התושבים המקומיים. ב 1942 לפי פקודת המושל כל המשפחות היהודיות בכפר פונו בעגלות סוסים לגטו בעיר קאמן. בגטו, לקחו אותנו לעבודות פריקת רכבות, עבודות בנייה ועבודות אחרות. לפני שעמדו להשמיד את הגטו, האם שלנו איתי ועם עוד אח ואחות הצליחה לברוח. בדרך רצחו את האם. אנחנו הסתתרנו ביער ליד הכפר, העיכרים המקומיים עזרו עם מזון. ב 02/1944 האיזור שוחרר על ידי הכוחות הצבא האדום וחזרנו הביתה. ב 1946 אחי ואחותי הגרו לפולין ומשם ליש…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
פרולוג: LG G2 הוטען עם מטען חלופי, וחיבור ההטענה עלה באש ביד של אשתי. מזל. (הכיסוי פלסטיק עדיין שרוף). הבטריה גמורה, ואי אפשר להטעין. ניסיון לחבר עם USB למחשב - לא מזוהה. אי אני מוציא את התמונות ממנו? תודה רבה ובשורות טובות בעזרת השם
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
1. משהו מוזר , הWARM WHITE מספק לפי הנתונים שלהם יותר לומן מאשר DAYLIGHT שזה לא כל כך הגיוני אם אני זוכר נכון... ושניהם בעלי אותו הספק.. https://www.homecenter.co.il/t5-fluorescent-lamps/product-page/10845 https://www.homecenter.co.il/t5-fluorescent-lamps/product-page/10843 2. האם אתם ממליצים לעבור לT5 בתצורת LED? כרגע יש לי פלורוסנט, HO 54 W/840
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
תוצאות בדיקות דם (כבד) לא טובות אצל בחור בן 28 כאשר לא מוצאים את הבעיה וכל הבדיקות שבוצעו תקינות. 1 2
מאת Alkash- 13 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמובן שאני לא מחפש יעוץ רפואי, אני רק רוצה לספר את הסיפור ולראות אם מישהו כאן מבין משהו בעניין, או נתקל במקרה דומה. מדובר בבן שלי, הוא בחור בן 28, ששוקל כ105 קילוגרם בגובה 1.80 מטר,בריא בדר"כ, לא מעשן ושותה בירה אחת פעם בשבוע - שבועיים לכל היותר ולא לוקח שום תרופות באופן קבוע. מאז הילדות מידי כמה שנים הייתה בדיקה אחת שתוצאות הכבד שלו היו קצת מעל הנורמה אבל הרופאים אמרו שזה לא משמעותי. הבחור עסק בספורט מגיל 5, עד שלפני שנתיים נפצע בכתף, ומאז לא חוזר לספורט בכלל. הוא העלה כ20 קילו בשנתיים ואורך החיים שלו הוא מהספה בבית, לכיסא בעבודה (הוא עובד מול מחשב בעבודה לא פיזית) ובחזרה לבית. לפני כחצי שנה הוא עשה בדיקות דם אחרי שלא עשה אותם כשנתיים ותוצאות הכבד שלו נראו ממש לא…
הודעה אחרונה מאת MrCola, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 469 צפיות
היי חברים, לאור המצב (וגם לעיתים הנושא הזה יכול להיות רלוונטי לא רק לאור המצב) קרובי משפחה מבוגרים יושבים בבית חסרי מעש לגמרי וממש מטפסים על הקירות. יש כאלה שממש רחוקים (בארץ אחרת) ויש שקרובים, אבל לכולם אותה הבדידות הקשה. חשבתי אולי לחבר אותם בעזרת משחק שהם מכירים ואוהבים לשחק כשהם נפגשים כמו שש-בש נניח. אני מאמין שזה יכול להנעים את זמנם לגמרי אפילו אם לשעה ביום וזה יכול לעשות הבדל של שמיים וארץ לדעתי. אני אמנם צעיר אבל גם אני לא כלכך מבין בטכנולוגיות הקיימות כיום ולכן אני כאן בעצם. אשמח מאוד לשמוע המלצה לאתר או תוכנה שצריך להוריד זה גם בסדר שדרכם אפשר לשחק שש-בש (או משחק אחר אם יש איזו פלטפורמה נוחה עבורו) שהם יכולים לשחק אחד נגד השני …
הודעה אחרונה מאת חולהרכב, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 599 צפיות
היי. קניתי טלויזיה עם מערכת הפעלה ANDROID TV. (במידה ורלוונטי, טלוויזית סוני AG8) לאור ביקורות לא טובות שראיתי בנושא, אני מבקש את חכמת ההמון לגבי צורת חיבור הטלויזיה לספק תוכן (במקרה המדובר - סטינג טיוי) : האם מומלץ להשתמש באפליקציה שלהם או לחלופין, להשתמש בסטרימר שהם מספקים ? הערה : ראיתי ביקורות שליליות לגבי כל אחת מהאופציות הנ"ל, ולכן אני מבקש את חוות דעתכם (ואם יש לכם ניסיון בנושא - עוד יותר טוב)
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 154.5 אלף צפיות
הרי לחיצה על enter שולחת את ההודעה (בניגוד לירידת שורה מטה בנייד). אז - איך יורדים שורה למטה? תודה מראש.
-
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברשותי כיריים גז שעובדות מצוין. היום פתאום הלהבה בכל אחד מהראשים גבוהה מאוד (מעבר למה שהיה), וצריך ממש להנמיך כדי להגיע ללהבה נורמלית כפי שהיתי אתמול. יש למישהו רעיון?
הודעה אחרונה מאת Eyalrrr1, -
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
נתקלתי במיזם הזה והמחירים נראים ממש נוחים בשביל מה שנטעןש הוא אוכל פרימיום. לא מצאתי שום אתר שערך ביקורת אובייקטיבית על האוכל הזה (לא אהבתי שיש תירס במרכיבים אבל לא יודע עד כמה זה משמעותי שם). מישהו מכיר או התנסה ויכול לחוות דעה אובייקטיבית?
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 653 צפיות
שלום לכולם! אני יודע שזה מרגיש בזמן האחרון שאין הרבה אופטימיות בעולם. הקורונה זאת מחלה קשה, מדבקת, שפוגעת בכל אחד ואחד באופן כזה או אחר. מהחולים, דרך הרופאים ואנשי הצוות הרפואי שנאלצים לעבוד במשמרות של 12 שעות ולהיות חשופים (ולהדבק ולמות) במחלה, דרך אנשים שאיבדו את מקום העבודה שלהם ולא יודעים איך לעבור את החודשים הבאים ואפילו עד להורים שנאלצים לעבוד מהבית עם ילדים שעומדים להם על הראש. כל זה ידוע, וקשה.. אבל זאת לא המטרה של השרשור הזה. בשרשור הזה אני רוצה לשאול אתכם לגבי הצדדים החיוביים (עד כמה שיש). אני אתן דוגמא: לדעתי, היכולת שלנו ללמוד ולהבין את הוירוס הזה ואלה שיבואו אחריו משתפרת ותשתפר ברמות מדהימות. היכולות שהאנושות תפתח בעקבות המ…
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, נתקלתי השבוע בצירוף מקרים מוזר להחריד, ואני מסתקרן לדעת אם אני לא היחידי. נפתח משתמש חדש לצורך הדיון מחשש לדיבה. הוריי קיבלו הודעת SMS שמודיעה על מועד הגעת טכנאי הוט, על אף שלא הייתה תקלה, ולא פנו למוקד הוט. יומיים לאחר מכן - ממיר אחד הפסיק לשדר את כלל הערוצים מלבד את ערוץ 11, על כל ערוץ אחר מוצגת הודעה שהערוץ אינו כלול בחבילה. הממיר מסוג HD מקליט. בממיר השני שהוא מסוג אחר (HD לא מקליט של TECHNICOLOR) אין תקלה, כל הערוצים מוצגים באופן תקין. לצורך הבדיקה חיברתי את הממיר השני במקום הראשון, באותה נקודה ואותו הכבל שהזינו את הראשון - עדיין כל הערוצים מוצגים באופן תקין. הוריי התעקשו למצוא פתרון מרחוק בכדי לא להכניס טכנאי לבית ע…
-
- 19 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
הסיפור הוא כזה: השגתי טלוויזיה משומשת מסוג CRT 21 אינץ' מאתר אגורה ממישהו שרצה לזרוק אותה כי קנה פלאזמה, ושמתי אותה בפינת האוכל בתור פינת טלוויזיה. בנקודה בה היא נמצאת אין לי שקע כבלים ואין ממיר. הוט רוצים 150 ש"ח על התקנת שקע + עוד 150 ש"ח התקנת ממיר + 10 ש"ח תשלום קבוע על ממיר הכי פשוט שיש ואני לא מעוניין לשלם, מה גם שהטלוויזיה הזאת תעבוד ממש לא הרבה (יש בבית עוד 4 טלוויזיות). משיטוט וחקירה שעשיתי מתברר שמאחורי הטלוויזיה יש שקע מלבני ארוך עם 21 יציאות, בצידי הטלוויזיה יש 3 שקעים צבעוניים ומאחורי הממיר של הוט יש שקע מלבני ארוך דומה לזה שיש בטלוויזיה ועוד כל מיני שקעים לא מובנים. בממיר של הוט יש 2 שקעים כאלה, השקע העליון מחובר לטלוויזיה בסלון ואני רוצה לחבר עו…
-
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי שלום לכולם, אשמח לייעוץ והסבר למצב שסבתא שלי נקלעה אליו. היא הצטרפה לקבוצת רכישה לבית חדש ושילמה את רוב הסכום הדירה מהון עצמי. ממה שהבנתי הסכום שהיא שילמה נמצא בקופת הנציגות, היום התקשרו מהנציגות ובקישו אישור להשתמש בכסף הזה על מנת לשלם לקבלן להמשיך בעבודה. הסיבה לכך הם אומרים שהבנק טרם העביר להם כסף ועדיין לא נכנס (לפי דבריו?) אנחנו ממש לא מבינים את זה, בעיקר מזה שבמשפחה היינו נגד הצעד של הצטרפות לקבוצת רכישה כזו (אבל מה שהיה היה וזה אבוד). האם סבתא שלי צריכה לתת להם אישור להשתמש בכסף הזה? האם אין סיכון (לפי מה שהנציג אומר אין סיכון בכלל, כי כל האנשים בקבוצה ערבים זה לזה). אשמח לתשובה ויעוץ מכם, תודה. Sent from my MI 6 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Smiro, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 586 צפיות
מזה זמן רב שאני מחפש מסילה כזו פשוטה שניתן לתלות על השולחן אפילו עם דבק דו"צ, נועד להסתיר את כל הכבלים והחוטים שיוצאים מהמחשב השולחני והטלויזיה שנמצאת ליד בסלון (ביחד, שטח קטן). מה שאני מוצא הכי קרוב זה רק באיקאה את הדגם הנ"ל: https://www.ikea.co.il/catalogue/Workspaces/Complementary_work_items/30200253 אבל הוא נקדח לשולחן, היות והשולחן שלי הוא זכוכית לא ניתן לעשות זאת. אני שוקל בכלל להחליף את השולחן למחשב לאחד מעץ, אבל עדיין לא הייתי רוצה לקדוח אליו את המסילה. * פחות מעוניין במסילות שקודחים לקיר. שקלתי גם את הקופסאות המיוחדות האלו אבל עדין אם אשים אותה על הרצפה, היא תהיה גלויה והכבלים יסעו דרכה והחוצה מה שיתן מראה דיי מפוזר. …
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 567 צפיות
שלום מדובר במכונת כביסה בוש 8קג 1400סלד תוצרת גרמניה שנרכשה בדיוק לפני שנה. לפני כמה ימים שמנו לב שמתחתית המכונה יש נזילה קטנה. בהתחלה לא יחסנו לזה משמעות אבל היום זה נזל יותר חזק וכבר יש שלולית קטנה שיוצאת ממתחת למכונה. בדקתי את הכניסה והיציאה של המים, דלת ופתח הפילטר. הכול יבש לחלוטין. מה זה יכול להיות? אם האחריות נגמרת בדיוק היום, והם כבר לא עובדים, אז ביום ראשון הם יאשרו את התיקון במסגרת האחריות או שכבר לא? תודה! Sent from my SM-A530F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 699 צפיות
שלום. אני רוצה לנקות ביסודיות את המזגן בבית והשאלה שאלה האם אני יכול להשתמש בתור מחטא אנטי בקטריאלי בחומר לחיטוי וניקוי בסביבת התינוק (בטוח לשימוש על משטחים הבאים במגע עם תינוק ולא מכיל כלור) או בחומר של Desytol שנקרא מחטא ומשמיד חיידקים וגם ללא אקונומיקה. אני מבין שעדיף להשתמש בחומר יעודי, אבל אין לקנות עכשיו. מה דעתכם? תודה
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 951 צפיות
איפה אתם קונים פירות וירקות מיוחדים? האם אתם מכירים שווקים וירטואליים שמוכרים ישירות מהחקלאי לצרכן? גם בסיטונאות
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 498 צפיות
היי, אני די חדש פה לפניי חצי שנה היה לי משפט בערך דחיתי ודחיתי אותו עד ל24.2.20 שם קיבלתי שלילה ל5 חודשים מכיון שיש לי רישיון לרכב פרטי ולאופנוע A2. B ולא נהג חדש באף אחד מהם כל אחד אחד מ2015 אחד מ2016 מכיוון שהאופנוע זה פרנסה שלי פסילה שלי חלה על רכב בלבדB יצא לי מספר פעמים ששוטרים עצרו אותי עם קטנוע ושאלתי אותם אם מופיע על הרכב שלילה ואמרו לי לא לא מופיע בכלל שאסור לך לנהוג .. במשרד הרישיון מופיע כי אמרו לי . בדואר רישיון לא הצלחתי להוציא א כלל זה הוציא לי של אופנוע .. אז יש מצב שלא עידכנו כי כבר 3-4 שוטרים לא אמרו לי שאני פסול נכון נשאר עוד 3 חודשים לשלילה אז לא עדכנו את זה במשטרה כי לכולם כן רק שוטרים אומרים שלא יופיע ואיך אפשר לבדוק את זה? רישיון מופקד קיבלתי טופס אי…
הודעה אחרונה מאת Maximrusso, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 526 צפיות
אז כמו שאפשר להבין מהכותרת ומהשעה, נדרש רופא שיניים מומלץ. מבדיקה באתר מכבי, מרפאת מכבי דנט נפתחת טלפונית לאור המצב רק בשעות הערב ואיני יודע כיצד ההתנהלות משם תמשיך. האם יש רופא שיניים מומלץ שמקבל מקרי חירום גם בשבת?
הודעה אחרונה מאת Mike Lowrey, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אז מי שהכיר מלפני כמה שנים ועד לא ממזמן פעל בטלגרם ובווטסאפ ערוץ שבכל בוקר היה שולח את כל עיתוני ישראל של אותו יום בפורמט PDF היישר לנייד. עקב מלחמת זכויות יוצרים הערוץ נסגר ופעילותו הופסקה. אני הייתי רגיל בכל בוקר להכנס לערוץ ולהוריד את כלכליסט ודה מרקר של אותו יום ולקרוא אותם, מאז שהערוץ נסגר חיפשתי דרך להמשיך ולקבל את העיתונים האלו בפורמט PDF לנייד ואני מוכן לשלם עבור כך, עשיתי מינוי גם לכלכליסט וגם לדה מרקר אבל אף אחד מהם לא מספק את העיתון בPDF, כלכליסט עד פתח הבית ודה מרקר במהדורה הדיגיטלית אפשר לקרוא באתר את העיתון של אותו יום, שניהם מאוד לא נוחים. האם מישהו מכיר דרך לקבל את העיתונים הללו בPDF או לחילופין ערוץ עיתונים חדש? תודה.
הודעה אחרונה מאת ANUTKK, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 536 צפיות
בניתי בסוף הקיץ האחרון ספסל גינה מעץ אורן. לאחר הבניה צבעתי אותו עם שמן איכותי לחדירה עמוקה של חברת flood. לאחר החורף וללא שמש ישירה עליו העץ החל להשחיר מאין פטריות/עובש מצ"ב תמונות. אשמח אם מישהו נתקל בתופעה ומה הסיבה שיכולה לגרום לזה לקרות. בנוסף, כיצד ניתן לטפל בזה ולמנוע מזה לחזור בעתיד. ניסיתי לנקות עם מים ואקונומיקה והפיגמנט השחור עדיין קיים למרות שירד מעט. כיצד ממליצים לי להתקדם מפה? ישנם חומרים לחידוש עץ? או למרוח שמן מחדש ואח"כ לכה? אשמח לעצות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת hans, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 501 צפיות
מחפש משהו שיוכל לשמש את הילדה שלי בת כמעט 5 ואולי מעט גם אותי. מה שחשוב לי זה שלא יהיה דיליי וכמובן עלות מול תועלת, לא משהו יקר מידי אבל גם משהו שכן ימחיש את החוויה ולא יהיה סתם משהו שיבאס בכלל להשתמש בו. החיבור כרגע לאקסבוקס 360 ישן אבל לא שולל רכישה של אקסבוקס חדש. Sent from my MI 9 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, בצל הקורונה, בראשון הקרוב מתחילים שיפוץ בדירה שקנינו שחלק ממנו זה שיפוץ נרחב בחשמל ובמיקומים שלו. חלק מהשיפוץ הוא הכנה למערכת ק"ב. האדריכלית שמלווה אותנו מאוד מתעקשת למקם את הטלויזיה והרמקולים הקדמיים (כולל הסאב) בקיר המשותף עם חדר השינה של הילד, שזהו גם הקיר שצמוד למיטה שלו. אני מאוד חושש שבערבים כאשר הילד ישן ונראה טלויזיה/סרט/נטפליקס יהיה לו הד ורעש מהקיר. מה אתם חושבים? כדאי להחליף לקיר השני (הארוך)? תודה ורק בריאות
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,084 אורחים (הצג רשימה מלאה)