Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יכול להיות שקיבלתי דו״ח ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התקשר אליי מספר לא מוכר, לא עניתי ואז קיבלתי הודעת sms  מדואר ישראל על דבר דואר שנשלח מתל אביב ע״י דוור והשולח הוא מדינת ישראל. אני לא מצליחה לחשוב על משהו אחר חוץ מדו״ח ולא מצליחה לחשוב אם עשיתי איזושהי עבירה. זה הגיוני ששולחים את זה עם שליח ?

פורסם (נערך)

אולי זו דרישה להצהרת הון, או סתם צו קריאה למילואים? ואולי זימון לבית המשפט?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 56 דקות, sperial כתב:

אולי זו דרישה להצהרת הון, או סתם צו קריאה למילואים? ואולי זימון לבית המשפט?

מילואים אני לא עושה וזימון לבימ״ש לא ברור לי ע״ס זה שלא הסתכסכתי עם אף אחד, ככה שהדבר היחידי שאניי מצליחה לחשוב עליו זה דו״ח אם זה נשלח מתל אביב אבל מצד שני כתוב שהשולח זה מדינת ישראל וזה מה שלא ברור.

פורסם

היית עונה...
או שתתקשר

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...