Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במיזם הזה והמחירים נראים ממש נוחים בשביל מה שנטעןש הוא אוכל פרימיום. לא מצאתי שום אתר שערך ביקורת אובייקטיבית על האוכל הזה (לא אהבתי שיש תירס במרכיבים אבל לא יודע עד כמה זה משמעותי שם). מישהו מכיר או התנסה ויכול לחוות דעה אובייקטיבית?

פורסם

כן, אני הזמנתי מהם.
יש לי רועה בלגית בת 13 שמאוד מפונקת באוכל שלא עשתה לי בעיה עם האוכל הזה.
ניסיתי לקבל מהם דוגמיות אך הם אמרו לי שאין להם אז הזמנתי שק אחד ואחרי שראיתי שהאוכל בסדר הזמנתי עוד 3.
לדעתי זה לא האוכל הכי טוב שיש, אני מעריך אותו כבינוני +.
לדעתי מבחינת מחיר הוא מצויין.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

כן יש לי את האוכל שלהם.
מבחינת תזונת החבר הכי טוב שלי אני מאוד מודאג וניסיתי לרדת לשורש העניין במיוחד שאחרי שטעיתי בבחירת אוכל טבעי של ביו דוג שגרם לו לחלות בצורה קשה (אגב תזונה טבעית זה בולשיט אחד גדול).
קראתי כתבות על רכיבים אלו רכיבים צריכים להיות ואלו לא מה המינון המומלץ לאוכל איכותי וכו... בסוף אחרי מעבר על רשימת הרכיבים שלהם אפשר להסיק שהאוכל שלהם איכותי בערך כמו אוכל איכותי שיקר פי 2 (קיים גם אוכל יקר ומאוד לא איכותי שנבנה בעיקר על מותג) יש אוכל שנחשב יותר איכותי אך לדעתי זה בעיקר גימיק שיווקי.

פורסם (נערך)

אני כרגע נותן לכלבה שלי (טרייר מעורב) את TASTE OF THE WILD כבר כמה שנים ואין לה שום בעיה עם האוכל. שק של 13 עולה לי 280 שח כשאני יכול לקנות 3 שקים של המזון פרימיום של סול מייט יעלה 213 שח. הפרש משמעותי גם במחיר וגם בכמות. עניין אותי איך הוא בהשוואה ל TASTE OF THE WILD שגם נחשב למזון פרימיום

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם

תבדוק את הרכיבים של האוכל והביקורות עליו.

למיטב זכרוני המזונות של totw שאני בדקתי היו לא ממש איכותיים בהרכבם למרות המחיר היקר

פורסם

מי אלה? מה אלה? איפה הם מייצרים/מי מייצר להם? מעבדה? בדיקות איכות? לא מצאתי לכל הנ"ל שום זכר באתר שלהם (מצד שני לא חיפשתי המון, אשמח שתאירו את עיניי). כל מה שאני אישית קולט מהאתר הוא ש"האוכל שלהם זול ב50% (!) מהמתחרים". שזה לכשעצמו מחשיד, הפער הוא גדול מאוד. כל הנ"ל עולים כסף ואם המחיר כ"כ זול סיכוי גדול שחסכו פה על דברים שלא צריכים לחסוך בהם. זה *אוכל* לכלבים, לא איזה צעצוע מאליאקספרס. אני אישית לא הייתי לוקח את הסיכון אחרי שנכוותי* כבר בעניין הזה.

* טייסט אוף דה וויילד הם בבעלות חברת diamond. דיאמונד גרמו למוות של עשרות אלפי כלבים בארץ ובעולם (רק בישראל מעל 8,000) לפני כ-15 שנה, שלי ביניהם (פרשת נוטרה נאגטס). להבנתי הרבה לא השתנה מאז בפן הזה ועדיין יש הרבה תלונות על האוכל שלהם. ממליץ בחום (ואפילו מפציר) להתרחק מכל מה שהחברה הזאת מייצרת.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 שעות, Blaz00r כתב:

מי אלה? מה אלה? איפה הם מייצרים/מי מייצר להם? מעבדה? בדיקות איכות? לא מצאתי לכל הנ"ל שום זכר באתר שלהם (מצד שני לא חיפשתי המון, אשמח שתאירו את עיניי). כל מה שאני אישית קולט מהאתר הוא ש"האוכל שלהם זול ב50% (!) מהמתחרים". שזה לכשעצמו מחשיד, הפער הוא גדול מאוד. כל הנ"ל עולים כסף ואם המחיר כ"כ זול סיכוי גדול שחסכו פה על דברים שלא צריכים לחסוך בהם. זה *אוכל* לכלבים, לא איזה צעצוע מאליאקספרס. אני אישית לא הייתי לוקח את הסיכון אחרי שנכוותי* כבר בעניין הזה.

* טייסט אוף דה וויילד הם בבעלות חברת diamond. דיאמונד גרמו למוות של עשרות אלפי כלבים בארץ ובעולם (רק בישראל מעל 8,000) לפני כ-15 שנה, שלי ביניהם (פרשת נוטרה נאגטס). להבנתי הרבה לא השתנה מאז בפן הזה ועדיין יש הרבה תלונות על האוכל שלהם. ממליץ בחום (ואפילו מפציר) להתרחק מכל מה שהחברה הזאת מייצרת.

כבר כמה שנים שאני נותן לה TOTW.  לא הייתה שום בעיה עם זה עד עכשיו. מכיר את המקרים המדוברים, ועדיין המזונות שלהם מקבלים ציון גבוה באתרי הביקורות.  מלבד זאת, לא מצאתי עוד שום מזון איכותי עם יחס מחיר תועלת.  פורינה וכל אלה זה זבל. מה נשאר? אתה מכיר משהו אחר איכותי ברמת מחיר כמו TOTW אשמח לבדוק

פורסם (נערך)

אני אישית עברתי לפני כשנה ל-Go! (מ-Nutram נטול דגנים), הכלב מבסוט וטפו טפו בריא (שזה לא מובן מאליו אצלו כי הוא החלים מסרטן). ספציפית לזה. יש טעמים נוספים (כבש, סלמון) שקיבלו דירוג קצת פחות טוב. יש גם נטול דגנים, אבל עם כל מה שקורה עכשיו לגבי האוכל נטול דגנים אמרתי שעדיף ללכת על בטוח ולא להאכיל בנטול דגנים כרגע עד שהנושא יתבהר. אני בלי קשר חושב שזה רעיון טוב לגוון כל פעם בטעם אחר, מעבר לזה שהכלב מקבל גיוון באוכל זה גם עשוי למנוע מקרים כאלה של חו"ח נזק מתמשך מסדרת ייצור ספציפית.

לגבי TOTW - לחלוטין שיקול שלך. לפני שעברתי ל-Go! חשבתי בעצמי על TOTW (נראה לי שיש לזה גם עדויות כאן בפורום), עד שנתקלתי בכמה פרסומים לא מחמיאים ועדויות של אנשים, והמסמר האחרון היה כשגיליתי שדיאמונד הם היצרן. אני אישית לעולם לא אתקרב למוצרים שלהם אבל כמובן שזה סובייקטיבי ויש פה מטען אישי. "הספיק" לי כלב אחד שהלך בגלל הרשלנות הפושעת שלהם (הפסידו בתביעה ייצוגית שהוגשה בארץ, אגב. כל בעל כלב שהאוכל שלהם הרג קיבל סכום מצחיק).

אם אתה רוצה אני יכול לתת לך המלצה על מישהו לקנות ממנו שמוכר שק של 11 ק"ג ב-310 ש"ח, זה הכי זול שיצא לי להתקל בו, וכבונוס הוא מפוצץ (!) אותך בצ'ופרים וחטיפים במתנה.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

גו זה אחד היקרים שיש. 310 ל 11 קג זה יקר. מצאתי אקאנה ב 260 שח ל 11.4

אגב, מה בדיוק קורה עם הנטול דגנים? לא ידוע לי על משהו כזה

פורסם (נערך)

בקצרה - ה-FDA התחיל לבחון את הקשר בין מזון נטול דגנים למחלות לב (DCM) בכלבים. עד כמה שאני יודע מהפעם האחרונה שהתעדכנתי, עוד לא באמת ידוע מה הסיבות ואם באמת יש קשר, אבל כל עוד זה "באוויר" ואין מסקנות, לטעמי עדיף להימנע ממזונות כאלה (הכלב שלי אכל אוכל נטול דגנים רוב חייו).

ה-FDA גם פרסם רשימה של חברות שהאוכל שלהן ניתן לכלבים שדווחו כחולים ב-DCM. אקאנה ו-TOTW "מככבות" במקום הראשון והשלישי בהתאמה. GO לא נמצאת שם. האם יש פה גם ענייני פוליטיקה והשפעה של חברות כאלו ואחרות? יתכן מאוד, אבל אני מעדיף ללכת על הצד הבטוח.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

אני התלבטתי לאחרונה בין כמה סוגים, הכלבה הייתה לאחרונה עם Gosbi ופיתחה שילשולים ובעיות תאבון.

בסוף הוחלט על PetKind כבש וסלמון, כל הבעיות נפתרו מאז והכלבה מאוד מרוצה, ממליץ מאוד!

פורסם

אני מתחיל להרגיש רע שהכלב שלי זכרונו לברכה קיבל רק דוגלי/בונזו.

ממד שני הוא תמיד היה בריא, והפעם היחידה (פרט לקטטה עם דורבן) שהוא היה צריך טיפול אצל הווטרינר היה בהגיעו לגיל 15, אז גם הוחלט להרדימו. היה כלב בגודל בינוני, האסקי-כנעני, אז 15 זה יפה.

אולי העובדה שהוא תמיד קיבל חיזוקים משאריות האוכל שלנו שיחקה תפקיד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...