אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,392 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 717 צפיות
במשך שנתיים השיאומי (דור ראשון) עשה עבודה מעולה. בזמן האחרון הוא כבר קטטוני לגמרי - כל הפעלה הוא צועק שיש לו בעיה בלייזר ולא זז. הבעיה מוכרת, המודול לרכישה עולה בערך 120 דולר, מה שמשאיר אותנו עם מטאטא או רובוט חדש. אם אני לא רוצה להוציא הרבה כסף, ומעדיף שואב שיודע גם לשטוף באותו זמן - עם מה זה משאיר אותנו? תרבחו ותסעדו.
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חלק מכם שהיו באירופה מבורכת מקורות המים והנחלים בטח נתקלו בתמונות כאלו סירות שהן יותר בית מאשר סירה כלומר בסירה או כלי שייט רגיל המתרה היא לשוט על המים ואלו פשוט עוגנות רוב הזמן או שטוט באיטיות במים שקטים. ומכיוון שכול המדינה מחפשת אחר פתרון דיור מציאותי (לא דירה ב2 ולא אוטובוס של 20 מ"ר שאסור להחנות בשום מקום) חשבתי אולי אפשר ליישם את הפתרון הזה גם בארץ. עכשיו מכיוון שבאגמים המועטים בארץ סביר להניח שאף אחד לא יתן לכם להשיט או לבנות גשר עגינה לכלי שייט כזה. אבל מה אם לרכוש שטח זול כולשהו (ללא היתרי בניה) ולעשות בו אגם מלאכותי או לחילופין לרכוש שטח שכבר יש בו מקור מים ולאגון בו את הסירות? כלומר בדיעבד זה לא עובר על החוק מכיוון שלא בנינו ש…
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 496 צפיות
שלום לכולם וחג שמח כמה שאפשר שאלה שמאוד מסקרנת אותי, האם אפשרי לבטל הוצאות חודשיות קבועות כמו - כבלים, אינטרנט, טלפון, ביטוח רכב וכו כשיוצאים לחופשה נגיד של שבועיים או חודש או אפילו יותר? יש מישהו שעשה את זה בעבר? זה משהו מקובל לדעתכם לעשות ואפשרי בשיחת טלפון עם הגורמים הרלוונטיים (השאלה אם זה שווה או לא לא מעניינת) מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת shake, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 552 צפיות
שלום לכולם. למיטב ידיעתי אין מסמך מחייב או הנחיה שהוצאה, והכדור מגולגל בין משרד העבודה למשרד החינוך , וסופו מי ישורנו. בעלת הפעוטון אצלנו , סגרה את העסק בגלל משבר הקורונה. בגדול יש לנו חוזה עד אוגוסט. בקטן, היא קיפלה את הכל ועברה דירה. פחות מטריד אותי העניין שהיא החליטה להתעלם מזה שיש לה חוזה איתנו עד אוגוסט. מעניין אותי לקבל חזרה תשלום עבור חצי מרץ. איך אני עושה את זה אם אין הנחיה רישמית כלשהיא? Sent from my LEX820 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 568 צפיות
אני חושק בפוסטרים זולים, מבחינתי שיהיו מנייר ובלי מסגרת, איפה אני יכול למצוא את מבוקשי בזול, חוץ מאלי אקספרס? התוכן לא חשוב בשלב הזה.- דברים כלליים, מכוניות, נופים, כאלו. תודה!
הודעה אחרונה מאת XVSTI, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, כנראה שאאלץ לוותר על הרכב בעל כורכי למשך תקופה. כרגע בכל מקרה לא מתעניינים לשום מקום, אבל כשכל הבלאגן ייגמר אני אצטרך להגיע ללימודים ולסידורים איכשהו. יש לי קורקינט חשמלי פשוט אבל הוא מספיק לסידורים קצרים ומהירים תוך כדי נשיאת תפילה במשך כל הדרך בתקווה שלא אדרס. חשבתי על אופניים חשמליים כתחליף, אבל ראיתי שמדובר בשוק עם יותר אפשרויות ורמות מאימפרזה טורבו. הדרישות שלי באופן כללי זה כלי אמין וחזק, ואני לא סגור על הפרטים הטכניים בכלל. התקציב שלי הוא איזור ה-4000, כשכמובן העדיפות היא לנתונים כמה שיותר גבוהים - בטריה 48 עם אמפר כמה שיותר גבוה, מנוע ובקר עם הספקים גבוהים. יש עוד משהו שצריך לבדוק? יש המלצות על דגמים/חנויות/מישהו שמבין בזה והוא לא ילד ערס? תודה רבה…
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 514 צפיות
מספר שאלות: אני מבין שתיאום מס מומלץ לכל מי שהחליף עבודות / לא עבד תקופה מסוימת ואז חזר לשוק העבודה . היה שינוי בשכרו (למעלה או למטה) 1. מישהו התנסה בביצוע תיאום מס באתר? 2. זה עובד עכשיו? כדאי להמתין לסיום ״תקופת הקורונה״? 3. אפשר לעשות עבור מספר שנים אחורה? אשמח גם אם תוכלו לצרף מדריכים בנוגע למילוי הבקשה / תהליך וכו׳ תודה לכולם ותהיו בריאים.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 475 צפיות
לרוב בימים כאלו הייתי אומר שעדיף לחסוך ולשמור את הכסף ליום סגריר. אך בכל זאת יש צרכים ומוצרים חיוניים לבית שכן אפשר לקנות ולנצל את ההזדמנות שנוצרה. אולי אני טועה, אבל יש לי הרגשה שבתקופה הקרובה עקב כניסה למיתון עסקים ינסו להיפטר מהסחורה שהם מחזיקים ותהייה ירידת מחירים במוצרי חשמל, רהיטים וכד'. ואולי גם כל מה שאני אומר זה קשקוש אחד גדול ולא יהיה שינוי / תהייה עליית מחירים.
הודעה אחרונה מאת Benor, -
ערב מעולה לכל המבודדים אז ככה, חייב מסך מחשב, סטודנט, יושב כל יום בבית מול הרצאות של המכללה, כמה שעות טובות וזה פשוט סיוט לנסות לנהל את עצמי מול המסך של הלפטופ. לכן הדרישות לא גבוהות, לא הולך לשחק במשחקים או לראות סרטים בו, נטו לנוחות עבודה וקצת להקל על העניים. חייב חיבור HDMI חייב 27" (יש מקום, וככה יש אפשרות לפצל מסך בכיף). תקציב - ממש לא בא לי לעבור את ה800. מחיפוש קצר מצאתי 2 דגמים שלדעתי יעשו את העבודה, אחד קעור ואחד רגיל, כרגע פוזל יותר לכיוון הקעור (יותר זול) וגם אחרי שימוש קצר במסך קעור אצל חבר התחברתי לרעיון. SAMSUNG C27R500FHM - 769₪ או ASUS VP278QG - 800₪ כמו שאמרתי א…
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 594 צפיות
האם מישהו ניסה את התוסף שמאפשר לצפות בתכנים בנטפליקס ביחד? Netflix party איך זה? זה עובד טוב? קראתי שיש לפעמים לאג של שניה. מה לגבי בטיחות שלא מדובר במשהו שיגנוב לי את הסיסמה של נטפליקס. https://mobile.mako.co.il/nexter-internet/Article-3cdd55d1eece071027.htm
הודעה אחרונה מאת bobi, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תופעה מעצבנת שאני חייב להבין כדי לפתור. הבית סגור כולו, חלונות + תריסים, אך ברחשים קטנים ומעצבנים מופיעים יש מאין. איך? מאיפה? למישהו יש מושג? תודה.
הודעה אחרונה מאת bobi, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 853 צפיות
שלום, יש לי דלת כניסה של רשפים והתחלתי להחליף צילינדר. המגן ידית מחובר באמצעות 2 ברגי אלן. פתחתי את האלן התחתון עד הסוף עד שהוא יצא שמעתי שמשהו נפל בתוך הדלת, כנראה אום. עכשיו אי אפשר להבריג את האלן חזרה מכיוון שהוא נכנס על ריק לתוך החור ואין שום הברגה. מישהו יודע מה עושים במצב כזה??? עצרתי בשלב הזה כי אני לא רואה איך אני חוזר למצב תקין... מצורפת תמונה של מה שקרה
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שוקל להעביר את החשבון, גם ככה אני לא מגיע לבנק. אשמח לשמוע רשמים ממי ששיש לו חשבון כזה ובעיקר מה החסרונות ביחס לחשבון לא דיגיטלי. כמה שאלות ספציפיות למי שעשה את המעבר: 1. האם אתה בעצם נשאר עם אותו חשבון, או שאתה מקבל חשבון חדש? 2. האם כרטיס האשראי הקיים ופנקסי הצ׳קים מתבטלים ומקבלים חדשים? 3. במה כרוך המעבר מבחינת העברות שהיו נעשות לי לחשבון הקיים לפי הפרטים שלו?
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
חדשות 12 לקחו סל מוצרים של 60 מוצרים ובדקו ביחס לשנת 2019 מי העלה את המחירים ומי הוזיל נתחיל במי הכי זול: יינות ביתן חבל שדווקא רמי לוי שבכל הזדמנות מתראיין ואומר שהוא לא מעלה מחירים, הוא יצא הכי יקר אני באופן אישי אוכל רק בשר ודגים וקונה בקצביות פרטיות, אבל יש אנשים שה 20% האלה מאוד רלוונטים להם שווה להפיץ שכולם ידעו ממי להזהר.
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 740 צפיות
השואב הישן לא החזיק מעמד בעינויי ניקיונות הפסח ואמש החזיר נשמתו. סופית. אשמח לקבל המלצות למוצר אמין, לא עומד אלא נגרר ולא גדול מדי. הניקיונות איתו הם נקודתיים, ולא למשל להתחיל לשאוב איתו חדר שלם (בשביל זה יש לי את הרומבה). תודות וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 506 צפיות
שלום לכולם. נראה שלמרות שאין חוגים כבר 3 שבועות, במתנ''ס לא התבלבלו וגבו תשלום גם עבור אפריל. מדובר על 2 חוגים ל 2 בנות כך שלא מדובר על תשלום זניח כלל וכלל. האם יש משהו לעשות בנוגע לזה ? האם ישנה איזו הוראה של המועצה להגנת הצרכן במקרה זה ? את המתנ'''ס אצליח להשיג רק ביום ראשון. התשלום בוצע באשראי ויורד כל חודש. תודה. עדכון: ממש אחרי כתיבת ההודעה ראיתי שפורסם בפייסבוק של המתנ''ס שלא יגבו תשלום עבור אפריל. אבדוק מולם מדוע כן החליטו לגבות את התשלום, בניגוד להודעה הנ''ל.
הודעה אחרונה מאת Emanuel5, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 514 צפיות
עקב המצב והמעבר לדירה חדשה, אני רוצה לחדשת את המזנון ושולחן סלון שרכשתי בעברי מיד 2. בבסיסם, הם בצע ונגה אני רוצה לחדש אותם ממש לרמה של חדש. אני יודע שאפשר לרכוש חדשים, אבל אני אוהב אותם ורוצה להחזיר להם את היופי. מה צריך לקנות? מה הצעדים? דוגמא לדברים שצריך לחדש תודה 7cafdfb0-d222-414c-a775-559ed69b1973.jfif 8f58874a-4e65-40c3-9cfc-9b9eae19b36c.jfif 1fcc1a44-4196-469e-9a18-8830b41bcb10.jfif c40f8806-a4e4-4a11-8222-b746f62b679f.jfif e37e2873-df2e-44a9-80e4-f89fb46599cb.jfif
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
1. האם אתם מתחזקים את הברזים שלכם בבית? הברז בחדר האמבטיה התחיל לעשות קצת קושי בפתיחה שלו, מה יכולה להיות הסיבה? 2. הפלסטיק-סיליקון של התריסים של האמבטיה קצת ישן, איפה אפשר לקנות כזה חלופי? כמובן שצריך מידות ספציפיות אבל איך יודעים ואיפה מה לקחת נ.ב האם אתם בודקים את תחלופת הנורות בביתכם? יש לי תחושה שחברה של נורות שקניתי - ספוטים - הנורות שלהם נשרפים נורא מהר תודה
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 853 צפיות
רוצה לקנות את ה 32 אינץ לחדר עבודה. לא מצאתי ברשת אף חוות דעת על הסדרה החדשה. איכות תמונה פחות קריטי לי, ברור לי שזה משהו בסיסי . מעוניין בה בגלל שיש אנדרואיד TV מובנה ולכן יחסוך לי את הצורך לרכוש עוד מי בוקס. חשוב לי לדעת איך זמן התגובה שלה למשל במעבר בין תפריטים או אם יש בעיות מיוחדות. אני רואה שהזיכרון של ה 32 אינץ הוא 1.5 לעומת 2 גיגה בגדלים של 43 ו 55. לא יודע איך זה אמור להשפיע.
הודעה אחרונה מאת bobi, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מדובר בפילטר של קונדנסאטור, והחלק האדום הוא הלחצן שמפעיל את הכלי. ניסיתי להוריד את המיכסה השחור ולא הצלחתי. יש לי רב מודד, אשמח לשמוע אילו ערכים עלי לקבל והיכן, בכדי לוודא שהפריט תקין. תודות.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
הדגם הוא ASUS X540L בן יותר מ-3 שנים. היום באופן פתאומי נעלם ה WIFI. לגמרי. כאילו לא קיים. כאילו מישהו פתח את המחשב, הוציא את הכרטיס\צ'פ, וסגר. אין לו איזכור ב device manager וב- network settings אני מוצא רק את הכרטיס LAN. ב network properties הוא מחזיק רישומים של רשתות במחשב. על ה WIFI המקורי של המחשב (Qualcomm atheros AR956X) רשום ליד ה status את צמד המילים Not present. במקרה היה לי Dongle של Wifi שתומך ברשתות 5G שקניתי לפני חודשים רבים והשתמשתי בו מעט ושמתי בצד. עכשיו חיברתי אותו למחשב ובזכות זה הוא חזר לעבוד עם ה WIFI של ה Dongle. יש למישהו שמץ של מושג ממה זה נובע השיט הזה ? ומה אפשר לעשות ? ביצעתי גם Restore למערכת לנקודת גיבוי של 9 ימים …
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 804 צפיות
שלום חברים. מצאתי בשטח. מי יכול לספר לי על זה משהו ? עשוי מתכת. נמצא בעמק החולה. תודה ! Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 658 צפיות
בוקר טוב לכולם, במסגרת התקנות החדשות (15% עובדים וכו'). יש לי עובד שנמצא בימי מחלה מאתמול בבוקר. מותר להוציא אותו לחל"ת? או שחייב להמתין לסוף ימי המחלה שלו? תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
נו, עיצבנתי אתכם עם הכותרת? יופי ראשית סיפור: אבא שלי היה בטיול בצפון בסופ"ש, הוא מאלה שעושים הרבה טיולים רגליים, חוזרים ב-10 בערב אחרי ארוחה, נופלים למיטה, קמים בבוקר ויוצאים שוב. לא צריך צימר יוקרתי, לא צריך פינוקים. מיטה ומקלחת, זהו. לא זוכר באיזה מושב הוא התאכסן אבל נתנו לו שם שתי אופציות. צימר יוקרתי ומפנק (אלא מה) ב-1100 שקלים ללילה כולל ארוחת בוקר, או לישון באכסניה של הקיבוץ, עם חדרים מעופשים, מיטות נוער (אפילו בלי מיטה כפולה) ואמבטיה שלא עברה שיפוץ 20 שנה. אתם בטח תוהים כמה עלתה האכסניה. יותר מ-500 שקלים. לפני ארוחת בוקר... מה אני מנסה להגיד פה? מה שאבא שלי אמר כשהוא שמע את המחירים האלה, בתור אחד שטס הרבה לחו"ל: ב-140 דולר אפשר להשיג חדר נעים מאוד …
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
ככה. אני מתאר לעצמי שלא אחסר פה יותר מדי, אבל אגיד בכל זאת. היה נחמד והכל, אבל החלטתי לקחת הפסקה מהפורום. לא יודע לכמה זמן, אולי ליומיים, אולי לשבועיים, אולי לצמיתות. למה? פשוט מאוד כי אני מרגיש שאני מתחיל לאבד עניין. עזרתם לי מאוד, תודה לכולם על הכל. ייתכן ודרכינו עוד יצטלבו. תודה, ודים.
הודעה אחרונה מאת yuval1111, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 485 צפיות
כמובן שהשיפוץ לא כלכלי ולא הגיוני כאשר חדש עולה 300 ש"ח, אבל זה נחמד ומעסיק אותי. אשמח לדעת האם הציר מתפרק בלחץ מהתושבת שלו? כמו כן האם יכול להיות שהיא עשויה פלסטיק...? האם קיים אתר של היצרן המראה את הדגם בתמונת פיצוץ ואת החלקים השונים עם המקט"ים שלהם? מצאתי רק אתרים בשפה הרוסית וללא מקט"ים. היכן מומלץ לרכוש חלפים? האם אגב ניתן לרכוש דרך לדיקו? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כמה כבר אפשר לנקות/כביסות/לצייר/לבהות בין ארבע קירות? אין משלוחים מאמזון, ואיביי לא בא בחשבון, ישנם מוצרים שהזמנתי עוד מינואר, ומי יודע מתי/אם בכלל אקבלם.. אז יש לי מחרטת עץ וחסרה לי תפסנית. מצאתי משהו במחיר שפוי,( http://www.toolbox.co.il/Product/30323721/תפסנית-4-לחיים--למחרטה# ) זו במחיר מציאה, וקוטר גדול. אבל החנות תקועה בשלבי מעבר והכל בארגזים. אשמח לשמוע אם משהו מכיר מוצר זהה באותו טווח מחירים, אפילו יד 2 משומש. וגם בלוח יד 2 +מרקט פייסבוק לא מצאתי.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 517 צפיות
היי מבודדים, יש לי פעולה ידנית בפס יצור שאני רוצה להפוך לחשמלית, להקל על העובדים. על מכונה תלוי גליל שסלול כמות גדולה של חוט נחושת שזור וכשהגליל "טרי" הוא שוקל 20 קילו, זה מכביד על העובד שצריך לגלגל אותו ידנית ולעשות תוך כדי פעולת הרכבה כלשהי. הגלילה הזו איטית (דמיינו שהיום מייצרים תנועה עם היד, כמו גליל נייר טואלט/מגבת נייר) וצריכה להיות כ-2 מטר כל פעם. כלומר, הכי טוב אם הפעולה היתה קבועה, נשלטת ע"י שתי דוושות (אחת לכל עובד) ומתחברת ל-220v. אפשר תלת פאזי אם צריך. בחיפוש זריז מצאתי את זה, האם זה בכלל בכיוון? תודה.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 503 צפיות
מדקה 2:30 עד 3:15 תודה.
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 497 צפיות
לפני הסגר אני ואחיינים שלי שיחקנו במשחק מחשב דרך local co op כאשר אני משחק עם עכבר ומקלדת ואחיינים שלי עם בקרי xbox. המשחק לא תומך ב-online co op. בגלל הסגר אני לא יכול לפגוש את אחיינים שלי ואני רוצה לשחק איתם. יש תוכנה חיבור מרחוק שמאפשרת לעשות שיתוף מסך ומעבירה פקודות של בקר xbox?
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 371 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NEW10
- blackice
- menir1
- BioS
- orsh99
- לירון .ה.
- קורן בן אשר
- _slayer_
- Cycleman
- גולדן191
- Aviady001
- eladts