Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב מעולה לכל המבודדים

אז ככה, חייב מסך מחשב, סטודנט, יושב כל יום בבית מול הרצאות של המכללה, כמה שעות טובות וזה פשוט סיוט לנסות לנהל את עצמי מול המסך של הלפטופ.

לכן הדרישות לא גבוהות, לא הולך לשחק במשחקים או לראות סרטים בו, נטו לנוחות עבודה וקצת להקל על העניים. 

חייב חיבור HDMI

חייב 27" (יש מקום, וככה יש אפשרות לפצל מסך בכיף).

 

תקציב - ממש לא בא לי לעבור את ה800. 

 

מחיפוש קצר מצאתי 2 דגמים שלדעתי יעשו את העבודה, אחד קעור ואחד רגיל, כרגע פוזל יותר לכיוון הקעור (יותר זול) וגם אחרי שימוש קצר במסך קעור אצל חבר התחברתי לרעיון.

 

SAMSUNG C27R500FHM - 769 

 

או

 

ASUS VP278QG - 800 

 

כמו שאמרתי אין דרישות למסך טרפת, רק משהו שיעשה את העבודה בלי בעיה. אשמח לדעתכם ואם יש דגמים נוספים מומלצים בתקציב.

תודה, ניר. 

עריכה אחרונה על ידי Niro Levy
פורסם

בעיקרון יש לך ב KSP ב800 שקל [מבצע לעוד זמן קצר]  את המסך של אסוס Asus VA27EHE 

 

הייתרונות הבולטים פאנל IPS ולא TN כמו Asus VA27EHE  עם הייתרונות של flicker free ו רמת אור כחול נמוכה

לא מצאתי ממש הדגמה לאפשרויות המשחק עם הגובה וכו' להתאמה נוחה, קיבל ביקורות מחמיאות באמזון .

 

בעיקרון אתה יכול לסנן באתר כמו KSP לפי גודל מסך, ואז לבדוק לפי הצרכים שלך.  תתמקד במסך שיאפשר משחק עם הגובה וההטייה [במקום כל המשחק עם הספרים וכו' שרואים אצל מזכירות], מסך ששם דגש על פליטת אור כחול וFlicker free. אם אפשר מסך גם שמכוון בהירות לפי תאורת החדר [בעיקר במסכים יקרים בחברות כמו EIZO]. פאנל פחות קריטי אם זה לעבודה מול המסך ופחות משנה לך זווית צפייה למשל , למרות שאם זה לסרטים ועם עוד אנשים, זה מתחיל להיות עניין. 

ואחריות עדיף 3+. קשה לי להאמין שיש מסך היום בלי HDMI. התקציב שלך סביר ויש לא מעט אפשרויות. 

 

פורסם (נערך)

בגודל 27 אינץ מומלץ מאוד לעלות לרזולוציה 1440P. 

 

המסכים שהבאת שניהם 1080P. 

 

סמסונג פאנל VA לכן עדיף על Asus שמגיע עם פאנל TN. 

 

Dell חביבים מאוד בגזרת מסכים עם פאנל IPS לשימוש משרדי, אבל מסך 1440P יעלה לך 1,500 שקל. 

 

לדעתי מסך זה מסוג הדברים שכדאי להשקיע בו כסף גם בגלל שהוא ילווה אותך שנים רבות וגם בגלל שאתה תצפה בו שעות על גבי שעות כל יום. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)

היה לי את הסמסונג, מאוד מאוד לא אהבתי. משהו בתצוגה היה לא תקין, לא חד. ניסיתי לשחק עם ההגדרות - של המסך, של המחשב, של כרטיס המסך... לא הצלחתי לתקן.

אציין כי הבעיה חלה בשימוש בשלושה מחשבים, מה שמנטרל את האפשרות שמדובר בהגדרות של המחשב. ייתכן שזה היה lemon, לא יודע, אבל שנאתי (שנאתי) את המסך הזה. ממש.

 

לשמחתי בדיוק החלפתי עבודה ובמקום החדש אני עובד מהבית, אז מכרתי את המסך הקודם ורכשתי חדש - Sceptre רחב (35 אינטש). שיפור פסיכי לחלוטין.

זה מה שרכשתי:

https://www.amazon.com/gp/product/B0812DKDD9/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1

 

לדעתי מדובר בתמורה משוגעת למחיר, המסך שהיה לי בעבודה הקודמת (דל 34״) לא היה טוב יותר, אבל עולה בערך כפול 2.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה שהכימאי כתב.

בכללי עדיף 24 ברזולוציה גבוהה על 27 ברזולוציה נמוכה. וכדאי להימנע ממסכי TN.

 

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365

 

אחלה מסך אפילו שיצא לשוק לפני כמעט עשור, אבל 24 אינץ'. עם יחס 16 על 10, מה שהופך את העבודה לנוחה יותר לטעמי בהשווה למסכי 16 על 9 שזה הרוב היום. אני אוהב את היחס הזה.. החסרון שלו שאין לו כניסת HDMI, אבל אם יש לך בכרטיס מסך יציאות של DP או DVI, לא צריכה להיות בעיה בכלל. ונכנס יפה לתקציב שלך.

פורסם

ב27״ ל א! לקחת 1080P כמו שאמרו. זה פשוט לא שילוב טוב.

זה פשוט לא רזולוציה מוצלחת לגודל מסך הזה.

אם זה PC אז 1440P , אם זה מק אפשר ללכת גם על 4K (פה 4K בסיסי עם פאנל IPS - מצאתי ב230 דולר למשרד הביתי). הדרך שבא mac עושה סקיילינג משמעותית עדיפה - כי אחרת 4k על 27״ זו לא רזולוציה אידאלית.

אחרת עדיף 24״ ברזולוצית 1080P עם פאנל IPS על פני 27״ ברזולוציה הזו (בטח שעם פאנל TN).

 

היה לי אקס ולא אהבתי - אין משמעות כ״כ לחברה - הנתונים של הפאנל במקרה הזה במסכים עדכניים משמעותיים הרבה יותר מהחברה המייצרת (כי לכל חברה יש כמה וכמה דגמים ורמות)

הדברים שמוזילים / מייקרים באמת חוץ מפאנל ורזולוציה זה כיוונון גובה / swivel (להפוך על הצד) וUSB C hub - שני פרמטרים שאם יש תקציב - כיף - אבל אם אין - אפשר לרוב לעלות באיכות המסך תוך כדי שמירה על תקציב סביר.

 

(אני לא בארץ ולא מעודכן במחירים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

ממש עכשיו  יצרתי לעצמי עמדת עבודה מהבית.  לכך קניתי גם מסך שיתחבר ללפטופ בחרתי בDELL P2419

 

אציין שבמשרד אני עובד עם מסך של אותה החברה אבל מסדרה גבוהה יותר (אולטרה שארפ) לשימוש משרדי סטנדרטי לא מצאתי הבדל. אם אתה עוסק בגרפיקה זה כבר משהו אחר (אבל אז כנראה לא היית מתייעץ כאן על מסך :))

 

 

24' לדעתי מספיק לבית ושים לב למרחק הצפיה אני מתחרט שלבית לא קניתי 22 (ההפרש זניח) פאנל IPS+ אפשרות כיוונון גובה וכיוון- ממליץ מאוד לא לוותר על התכונה הזו.+ מחיר נוח ועיצוב נאה..

 

עלות 600 ש"ח בערך.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם

אם כבר אתם מסתכלים על מסכים -

מה דעתכם על זה:

https://www.pc365.co.il/product-18108-Lenovo_ThinkVision_S22e_19_215_LED_monitor_במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

 

שימוש למחשב שני בבית או כמסך ללפטופ על העמדת עבודה שצריך.

התקציב מאוד מצומצם - השאלה היא האם יש פה משהו שהוא BIG NO NO.

 

תודה.

פורסם (נערך)

@Nakamichi אם אתה רק מחפש Budget - למה לא לדוג משהו מיד2? אני מניח שתוכל לדוג משהו דומה בחצי מחיר.

אם אתה מחפש value for money, תשקול האם לא כדאי להשקיע יותר (או אותו כסף ביד2) וללכת על משהו גדול יותר. אני סבור כי כיום 21.5״ זה גודל ממש קטן למי שצריך להשתמש במסך לעבודה.

 

זה כמו שפעם היינו רוכשים טלוויזיה בגודל 42״ וחושבים שזה קולנוע, והיום זה נראה פצפון - הסטנדרטים משתנים עם הזמן.

בתור מי שעבר לעבוד מהבית לאחרונה, מסך גדול מאוד מקל. לשיקולך.

 

אם היית בישראל הייתי פשוט נותן לך מסך כזה, יש לי לפחות שניים זרוקים בבית, אולי שווה לשאול חברים אם יש למישהו אקסטרה(?)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה.

זה שולחן קטן, אז בגלל זה 22.  זה לשימוש מאוד מועט.

 

בהתחלה באמת חשבתי על משומש, אבל במחיר של 350 חדש, זה לא שווה את הטרחה של להתעסק עם יד 2.

 

פורסם

שולחן קטן 24 במצב portrait - אנכי. דורש הסתגלות אבל עדיף על 21.5

 

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
בתאריך 19.3.2020 בשעה 12:51, ChemGuy85 כתב:

זה נראה חביב: 

 

https://ksp.co.il/?uin=78156&select=.1024..230..1468.&txt_search=

 

חורג קצת מהתקציב, אבל לא באופן משמעותי

 

27 אינץ' 

 

פאנל IPS 

 

רזולוציה 1440P 

 

75HZ

 

למישהו יש ניסיון עם המסך הזה? לא הצלחתי למצוא ביקורות

 

קונה מסך לעבודה מהבית, עובד במשרד עם Dell U2518D ומתלבט בינהם

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24583#

×
×
  • תוכן חדש...