אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,392 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים, עבור פרוייקט באחד הגנים באזור המרכז צריך כמות עיתונים ישנים בכמות גדולה. איפה ניתן להשיג אותם? לצערי אי אפשר לקחת נייר מפחים הכחולים למחזור כי הם מלאים גם בדברים שהם לא עיתונים
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
כבר מספר חודשים שאנחנו מחפשים דירה להשקעה עם קצת חסכונות והרבה משכנתא בתקווה שהשכירות תחזיר את המשכנתא . אפשרות אחת אם וכאשר זה ייצא לפועל לרשום את הדירה על שם אחד הילדים שמעל גיל 18 ועכשיו בצבא , ולשלם מס רכישה של כמה אלפים בודדים . אפשרות שניה לרשום את הדירה על שם אשתי ועל שמי ולשלם מעל 100000 ש"ח מס רכישה. אנחנו מודעים לחסרונות של אפשרות ראשונה , ואם נמצא נכס ונממש את אפשרות זו זה יהיה מול עו"ד שיסדיר את הזכויות של אותו ילד ונדאג לו לפיצוי בבוא היום כאשר הוא ירכוש דירה משל עצמו . (כמובן שנשלם אנחנו את מס הרכישה הגבוה עבורו) . יש גם את הצד השני , שלפי החוק הילד שהדירה נרשמת על שמו הוא בעל הנכס ולכן מה שכתבתי שהכל יעוגן בכתב אצל עו"ד כדי שלא יהיו מריבות בין …
הודעה אחרונה מאת - XM -, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהלן חברים , אשמח להמלצה מניסיונכם עבור רופא שיניים באזור המרכז , עדיפות ברמת אביב , תל אביב , הוד השרון , הרצליה והסביבה. אבל, אם יש רופא שיניים מאוד מומלץ אסע גם לאילת או קריית שמונה כך שהמיקום ממש לא משנה. שמעתי ממכר על ד"ר הורוביץ יעקב - האם יש כאן משהו שמטופל אצלו \ מכיר? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
המדפסת מוציאה לי דף כמעט שקוף למרות שמילאתי את המחסניות זה התחיל מזה שהשחור התרוקן מילאתי ומאז פשוט לא מדפיסה שחור Sent from my SM-G975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
נכנסנו לדירה חדשה (שכירות) ומעוניינים להחליף את הצילינדר (בהסכמת בעל הדירה). בכניסה יש דלת פלדלת עם מנעול רב-בריחי ומפתח פנימי קבוע. הדירה בבניין בקומה גבוהה, כך שהאופציות הן או דרך דלת הכניסה או דרך המרפסת מהגג (במידה ומצליחים לפרוץ לשם). בשיחה עם מנעולן שאני מכיר הבנתי שיש את האופציות הזולות יותר (כ-300-500 ש"ח כולל עבודה) ואופציות יותר יקרות, דוגמת צילינדרים של EVAA ׁ(החל מ-700 ש"ח, ומעל ל-1000 ש"ח לצילינדרים נגד פריצה שקטה ועם כרטיס). האם יש סיבה לבחור בצילינדרים יותר יקרים, והאם יש ערך מוסף להגנה נגד פריצה שקטה ושכפול עם כרטיס (הבנתי ש"כרטיס" לא בהכרח מנטרל אפשרות לשכפל בלעדיו)?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לילה טוב קופ''ח שאישתי וילדיי מבוטחים בה העבירה - ככל הנראה בטעות - מידע רפואי שכולל את כל ביקורי הרופאים, רכישת תרופות, וכו' בשנים האחרונות לבן משפחתה, בגדול אני לא בנאדם של מלחמות ואני מקבל את זה שלפעמים אנשים טועים וכו' אני נוטה להחליק דברים כאלה, אלא שהפעם עקב זליגת המידע הזו באמת קרו כמה פאדיחות רציניות... יש משהו שאני יכול לעשות עם זה? בקטע של ללמד שם מישהו לקח? פיצוי?? תודה רבה לעונים!
הודעה אחרונה מאת yossy, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 15.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני גר בבית כבן 4 שנים הכל היה נחמד מאוד, והיה מים רותחים (בין אם מהקולטים או מהדוד ע"י חימום) ואם היית מזיז את הברז הכי הרבה שמאלה יכלת לקבל כוויה. יום אחד בבוקר הדלקתי דוד למשך שעה, ולא היה מים. חשבתי שאולי חלמתי אז בדקתי בערב, הדלקתי דוד לשעה - שעה וחצי ולא היה מים. החלפתי פלאנג' מים (כמויות אדירות של אבנית יצאו), והחלפתי את הטרמוסטט ליתר בטחון. ומאז יש לי תופעה קצת אחרת אחרי שהדוד דולק שעה - הדרך היחידה להתקלח היא שהידית עד הסוף שמאלה (על החם ביותר) בפועל יוצא מים נעימים (סביר למקלחת אבל לא סביר לאיפה שהידית נמצאת) - הדבר קורה בכל הבית. אם הייתי צריך לתאר את הבעיה בתור "הדיוט" אז הייתי אומר שמישהו הזיז את היחס חמים-קרים לכיון …
הודעה אחרונה מאת dany, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 473 צפיות
לליטוש מרצפת טרצו ישנה באיזור חדרה.
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אנחנו מעוניינים בבית להצטרף לשירותי הוט, וקיבלנו הצעת מחיר לחבילה שכוללת: ספק + תשתית 200mb 1 ממיר פייברבוקס בסלון 3 ממירים פייבר מיני בחדרים מחיר 199 ש"ח ל 3 חודשים ראשונים אחרי זה קופץ ל 305 ש"ח (התקנה חינם) איך גורמים להם להשאיר אותנו בסביבות ה-200-220 ש"ח גם אחרי 3 חודשים? אפשרי לעשות דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת Step, -
- 2 תגובות
- 670 צפיות
צפרא טבא ידידיי. אני מחפש מאן דהוא שיש לו 80 נקודות פלייקראד לעזור לחבר. עלות הכרטיס לפני ההנחה היא 390 ואחרי ההנחה היא 310! אפשר לפנות אליי בהודעה פרטית, מייל ל:shavitbk בג'ימייל או אפילו לסלולרי אפס חמישים, שבע שבע שבע שבע - ארבע חמש שש. תבוא עליכם הברכה! תודה
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 992 צפיות
היי, יש לי דירה קטנה בקומה רביעית ואחרונה שאני משכיר. שנה אחרי שקניתי אותה זופת הגג בעקבות נזילה (זפת גגות מומלץ במדרג). סיוד בוצע כראוי, שנתיים לאחר מכן חזרה שוב נזילה. איש הגגות אמר שזה כנראה בגלל שהמרזב סתום, נפתח מרזב חדש, אטם מסביב, עשה כל מה שצריך. אטם גם את המעקה לבקשתי. כל המקומות הנגועים תוקנו, וכל הבית צבוע בטמבור אקרינול. בכל מקרה השוכרים הנוכחיים יוצאים בעוד חודש. קצה נפשי בענייני נזילות, מים ועובש. לבת זוגי גם דירה קטנה בקומה אחרונה, ואצלה מלבד טיפולים שוטפים אין כלום, אז אפשר גם אחרת. יש למישהו המלצה למומחה לאיטום שיכול לבוא ולתת חוות דעת מה צריך לעשות (חלונות? ספים? קיר מסויים?) כדי שיהיה לי שקט? השקעתי סכום גבוה בדירה כדי שתהיה נאה ואטרקטי…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
אחרי מיסים ומשלוח חינם יוצא חצי מחיר מהארץ. פה לא מצאתי בפחות מ 800 שח (ופה זה 18V במחיר של 800). הבעיה המטען שעובד על 110-120. יש פיתרון יעיל ולא יקר? https://www.amazon.com/gp/product/B00ET5VMTU?pf_rd_p=2d1ab404-3b11-4c97-b3db-48081e145e35&pf_rd_r=R4Y6ZX0N2ZY4VRVDKY81
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי, אני מחפש מידע לגבי תואר של הנדסת רכב (Automotive engineering) בחו"ל, מי שמכיר את התואר - כמה הוא רלוונטי ומבוקש בחברות הגדולות בגרמניה ובריטניה ביחס להנדסת מכונות? אם יש פה מישהו שמכיר את האוניברסטאות בגרמניה אשמח לשמוע ממנו מה נחשב איכותי יותר ומה פחות, קראתי הרבה מידע גם פה בפורום וגם באתרים בחו"ל על מינכן, אאכן שטוטגרט ועוד כמה מקומות גדולים אבל מחפש לשמוע ממקורות ישירים. אשמח לשמוע גם על אוניברסטאות בבריטניה במידה ולמישהו יש מידע, תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היוש, אבא שלי החליט לנסות לקבל דרכונים פורטוגזים עבור המשפחה בתור ס"ט דובר לדינו עם שם הולם. במסגרת החיפושים הגיע לחברה הנ"ל. מישהו התנסה איתם ויכול להמליץ לחיוב או לשלילה? תודה!
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
שלום וברכה. כרגע מותקן בגלקסי 10 שלי יישומון שתמונתו מצ"ב. הוא לא מקליט או אולי לא שומר את ההקלטות, או בגלל שאני אהבל או שהוא פשוט ח#Xא של מוצר. מה מותקן אצלכם במכשירים? מחפש מוצר אוטומטי לחלוטין. תודה.
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
נתחילן מזה שאני מאוד מרוצה מאמזון. הזמנתי לכל הילדים תחפושות מעולות במחירים נמוכים. משחק לPS4 ב20$ שפה רצו 250 שקל {JD2020} לפעמים מגיע לבית עם דואר ישראל שליחים- אלה לא מתקשרים אלה פתאום דופקים לך על הדלת כאילו מדובר בחוקרי ביטוח לאומי ו או מס הכנסה. לא היית בבית- נדפקת! ולפעמים מגיע עם DHL- שאפו לשירותם, שולחים הודעה SMS + מייל ומעדכנים כמו שצריך,שאולים לאן להעביר את החבילה והאם מעוניינים שישימו את החבילה במקום העבודה- זה שירות. מעוניין באופציה ב. איך מבקשים? {המשלוח חינם לארץ בקניה מעל 163 שקלים}
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קרוב משפחה אמור להכנס לדירה חדשה אי שם באוגוסט ספטמבר הקרוב. אממה , הוא אדם שלא טורח לעשות השוואות מחירים ולא ארצה שיזרוק את כספו . הדירה היא דירת דופלקס כאשר למטה יש סלון ממד ומטבח , ולמעלה 3 חדרי שינה. הוא קיבל כמה הצעות, אבל מכיון שהמחירים די זהים, אני חושש שיש תיאום מחירים. למשל מזגן אלקטרה , כמובן עם גבס וכו' (לא אינוורטר) , ככל הנראה דירוג אנרגטי B , סדר גודל של 27,500. איך המחיר ? גבוה ? נמוך? סביר? האם להתקין אינוורטר שוודאי ייקר משמעותית את המחיר , ישתלם בעתיד עם הקיזוז בצריכת חשמל? אשמח לתובנות. תודה . Sent from my LEX820 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום, יש לי סלון-מטבח כ56 מטר (ברוטו ללא ארונות וכו'), אבל הקיר מגובה 4.1 מטר עולה כפירמידה לרעפים (עם בידוד) עד ל6 מטר. חשבתי ולאחר ייעוץ לא קטן, על התקנת WAVE50 או WIND50, כאשר את שניהם אני מקבל באותו המחיר. בנוסף, חשבתי לעשות אולי מדף גבס מעל הסלון ומעל המטבח, בכדי שייצאו שרוולים 8" מהמסדרון, והפתחים יצאו ממש מעל הטלויזיה בסלון ומעל הגז במטבח. אשמח את דעתכם תודה
הודעה אחרונה מאת chenrp, -
-
- 1 תגובות
- 617 צפיות
האם האפשרות קיימת? ניסיתי בנייד וזה ניתן, אבל מאד לא נוח. האם ניתן לערוך אותו עם כיתוביות כשהוא בגוגל תמונות?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
נשבר לי הז** כבר מהכסא הזה. הבוכנה שלו קורסת עצמונית, משענות היד לא מתכוונות אז אני חייב לדחוף את המקלדת והעכבר רחוק מדי כדי שיהיה על מה להשעין את הידיים, וטו טופ איט אול אוף הוא גם מסריח משתן מהתקופה שהחתולה שלנו הייתה משתינה על הרצפה ואז דורכת בשלולית והולכת על כל הרהיטים. אין לי תקציב מוגדר, אני מניח שמשהו כמו 1000-1200 שקל אמור להספיק. אם יש משהו סביר בפחות זה יהיה אחלה. אני יושב על הכסא המון - סד"ג של 10-12 שעות ביום. כרגע יש לי איזה משהו שקניתי בהום סנטר או אייס תמורת איזה תלושים מהעבודה של אשתי, ולמעט המשענות היד, הבוכנה והריח, הוא סבבה לגמרי. מעדיף משהו שלא יהיה מעור/דמוי כי מהר מאוד הם יראו כמו אחרי מלחמה בחסות ציפורני חתול. אני לא יודע כמה כסף …
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
כתבה מ"כאן חדשות". "יש ירידה של 60% בנסיעות, הנזק עצום": תושבי באר שבע נהנים משירות הסעות פיראטי בתעריף מוזל - ונהגי המוניות בעיר חסרי אונים נלחמו באובר וקיבלו את זה. לדעתי זה טוב היות והמחירים שדורשים נהגי המוניות הם הזויים ביותר. הגיע הזמן שנפסיק לשלם 40 שקל על נסיעה של 5 דקות בתוך העיר.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שבוע שעבר התקשרה אלי נציגה של סופרגז ואמרה שיום חמישי בין השעות 10 לשתיים יבוא אלי טכנאי הביתה לבדוק את מערכת הגז אמרתי לה שאני בעבודה בשעות האילו אז היא אמרה "יופי אז ינתקו לך את הגז" ובאמת ניתקו. עכשיו אני יודע שהם מנתקים את הגז על ידי סגירת ברז\בלון או פקק וממש מעצבן אותי העניין הזה לכן אני שואל אם אני פותח את הגז חזרה עד שאני אקבע עם הוד רוממותם בשעה שמתאימה האם זה חוקי או גורר אישזהם קנסות?
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
היי שאלה בקשר לקניית משרד. מה האופציות של אדם שכיר שמעוניין לקנות משרד , ע"מ להשכירו. 1. האם יש לפתוח חברה ע"מ לקבל החזרי מע"מ ( מע"מ בעת רכישה )? מה בעצם הפיתרון לאדם שכיר ? 2. במידה ופותחים חברה. האם לאחר ההכנסות , פחות ההוצאות - משלמים 25% על הרווח ? או שבלי קשר כמו אדם שכיר שמחזיק משרד, משלם מינימום 31% מס הכנסה על הרווח מהשכירות ? אשמח לשמוע דעות בנושא כדאיות רכישה לשכיר. ובמידה ופותחים חברה, איזה הוצאות יש. כמובן שמדובר בבירור ראשוני. במידה ויהיה כדאי אעבור לייעוץ עם איש מקצוע. תודה
הודעה אחרונה מאת or tesler, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הבנתי שיש ספר אחד חינם כל חודש, נשמע מגניב. איפה ואיך אתם שומעים את הספרים?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
הסיפור המלא פה: https://internet-israel.com/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%94%D7%9B%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%94%D7%99%D7%95-%D7%91%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8/ זה אחד הדברים הכי מדהימים שקראתי, אין לי אפילו מילים לתאר את החובבנות שבה הדבר הזה נעשה.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
הבית החדש שנכנסתי אליו נגוע בפשפי מיטה אני נעקץ ואלרגי לעקיצות. כסף להדברה אין (הבנתי שאלפי שקלים לבית) מישהו מכיר משהו ביולגי שיאכל אותו? חשבתי על איזה עשר שממיות או משהו בסגנון.. רעיונות?
הודעה אחרונה מאת r.e.g.e.v, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 853 צפיות
בקיץ זוגתי ואנוכי ניקח את האחיין שלה (בן 14) עימנו לנופש וחשבנו על הכינרת. הרבה זמן שלא ביקרנו בה וכעת יש לפחות סיבה טובה עם כל הגשמים שירדו והשלגים שיימסו. אשמח לקבל המלצה לאיזה אורחן לפנות? האם המושבה כינרת? האם אחד הקיבוצים? עדיפות לחוף המערבי אבל בהחלט לא חובה. מחפשים שקט ואנשים נחמדים, לא שבטים של ניאוליתים. מקום נחמד ומוצל, חדר - לא אוהל או דומה. מזגן, ארוחת בוקר כלולה. תודות.
הודעה אחרונה מאת bobi, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני מתלבט לגבי קניית מכונת כביסה של סמסונג. למישהו יש ניסיון עם המכונות כביסה שלהם מבחינת אמינות?
הודעה אחרונה מאת bobi, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 650 צפיות
שלום לכולם מבקש המלצה קונקרטית על עו"ד שעוסק במקרקעין ובפרט בחוזי מכר עם קבלן. בתודה מראש, בן
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שכל אחד ישים פה לינק לשיר שנותן לו דרייב כזה ללחוץ חזק יותר על דוושת הגז בכל הכוח. הנה שני האהובים עליי: דיון נעים לכולם.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 371 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NEW10
- blackice
- menir1
- BioS
- orsh99
- לירון .ה.
- קורן בן אשר
- _slayer_
- Cycleman
- גולדן191
- Aviady001
- eladts