Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול לקנות רק מטען בארץ,

או לחלופין, להזמין מטען 110v ושנאי 110-220 מאמזון.

זה שיקול כספי בעיקר - אם אתה מניח שעוד כל מיני כלים/מטענים עתידיים ישתמשו ב-110v זאת יכולה להיות השקעה לטווח ארוך.

בכוונה לא כתבתי ״תקנה שנאי בארץ״ מכיוון שהמחירים באמזון מגוחכים - https://www.amazon.com/Power-Bright-VC100W-Voltage-Transformer/dp/B000MWAKVU/

יש לי אחד בסגנון הזה ^ שעובד בלי למצמץ כבר שנים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל הכלים הנטענים שלי מארה"ב, המטענים עובדים עם שנאי בלי בעיות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

זה

איך לעשות המרה באופן ממש קל בבית. אני עשיתי את זה ועובד מצויין! המדריך ברוסית, אבל אין בעיה לעקוב אחרי התהליך בווידאו.

מה שכן, כך בחשבון שהדיל עצמו ממש לא מציאה. קניתי את הסט הזה ב-200 דולר + היתה הנחה של עוד 50$ מבנק הפועלים. יצא לי באזור ה-700 שקל.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם

אני לא יודע איזה מטען לחפש כי הדגמים בין ארהב למדינות אחרות שונה. בתמונה באמאזון כתוב על המטען DCB106 אבל אני מניח שזה השם לדגם האמריקאי ולא אותו שם לדגם של מטען שמתאים ל220V

פורסם
זה
איך לעשות המרה באופן ממש קל בבית. אני עשיתי את זה ועובד מצויין! המדריך ברוסית, אבל אין בעיה לעקוב אחרי התהליך בווידאו.

מה שכן, כך בחשבון שהדיל עצמו ממש לא מציאה. קניתי את הסט הזה ב-200 דולר + היתה הנחה של עוד 50$ מבנק הפועלים. יצא לי באזור ה-700 שקל.

הסט הזה עולה 240 דולר. ואין לי צורך בתוספת של האימפקט

פורסם

לא יודע לגבי דיוולט, אני המרתי בבית את המטען שלי של חברת מילוואקי בעזרתו האדיבה של שמר שכבודו כבר לא איתנו פה אבל רוחו כן.

צריך מדריך, קצת חוש טכני וזהו, אפשר להיות סתום גמור ולהצליח לעשות לבד.

פורסם

מניסיון שלי, בכלל לא לקחתי את זה בחשבון שהזמנתי את:

מברגת יד b&d

מסור חשמלי נטען

מכונת גילוח

מכונת תספורת

והיה עוד משהו ששכחתי.

כולם היה רשום 110 בדיעבד... אבל עובדים בלי בעיה בארץ.

ליאור

פורסם
זה

עשה לי חשק להזמין את המברגה רק בשביל לנסות את המדריך

• תוכן חדש...