Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עלה הצורך להתקין מצלמות אבטחה בבית פרטי, התחלתי לחפש מערכת שתתאים לצרכים שלי:

אל חוטית (WIFI) + סוללות

אכסון רב (לפעמים צריך לחזור עד 4 חודשים אחורה בצילומים)

ראיית לילה מספקת

נתקלתי במערכות של בלינק וARLO שנמכרות באמאזון אבל הן לא נשלחות לארץ ולהבנתי האחרונה גם דורשת ALEXA כדי לעבוד (?) ואני לא יודע אם זה בכלל נתמך פה.

מישהו התקין משהו דומה לאחרונה?

עריכה אחרונה על ידי yotams4

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לי יש מערכת של RING, מצלמות ואפליקציה מעולה. דורשת מנוי חודשי בשביל האחסון וכאלה אבל לא מדובר בעלויות גבוהות מידי. תבדוק אם מתאימות לך.

פורסם

כמצלמות דלת/שער, ARLO מצויינות. אבל כמצלמת חוץ מופעלת סוללות נטענות, אני בספק מאד גדול. 

שים לב שהמצלמות מציעות אחסון בענן שזה בתשלום מנוי.

הכי פשוט זה להתקין מצלמות WIFI עם כרטיס זיכרון גדול. במילה אחת , את הקבצים תוכל להעתיק לדרייב שלך הפרטי.

מתח תוכל להעביר מאזור בו יש לך תאורת חצר קרובה (220) או נקודה שאינה מחוברת דרך מפסק. 

חפרתי בנושא הזה כמה חודשים, הזמנתי ברשת בזמנו מאמזון וזה היה בעיקר בזבוז זמן. רציתי רינג לדלת, התפתתי למשהו אחר. בקיצור חיבור לא יציב לאפליקציה, סוללות שנגמרות אחרי יומיים כי ענפים זזים גורמים להפעלה רצופה של הצילום. בקיצור, התאכזבתי.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 5 דקות, garicho כתב:

לי יש מערכת של RING, מצלמות ואפליקציה מעולה. דורשת מנוי חודשי בשביל האחסון וכאלה אבל לא מדובר בעלויות גבוהות מידי. תבדוק אם מתאימות לך.

איך הן עובדות באמת? במקום NVR שיושב אצלך בבית כל אחת מחוברת לWIFI והצילום עולה לענן? מה מחיר המנוי?

לפני 3 דקות, zaf כתב:

כמצלמות דלת/שער, ARLO מצויינות. אבל כמצלמת חוץ מופעלת סוללות נטענות, אני בספק מאד גדול. 

שים לב שהמצלמות מציעות אחסון בענן שזה בתשלום מנוי.

הכי פשוט זה להתקין מצלמות WIFI עם כרטיס זיכרון גדול. במילה אחת , את הקבצים תוכל להעתיק לדרייב שלך הפרטי.

מתח תוכל להעביר מאזור בו יש לך תאורת חצר קרובה (220) או נקודה שאינה מחוברת דרך מפסק. 

חפרתי בנושא הזה כמה חודשים, הזמנתי ברשת בזמנו מאמזון וזה היה בעיקר בזבוז זמן. רציתי רינג לדלת, התפתתי למשהו אחר. בקיצור חיבור לא יציב לאפליקציה, סוללות שנגמרות אחרי יומיים כי ענפים זזים גורמים להפעלה רצופה של הצילום. בקיצור, התאכזבתי.

אני צריך קצת יותר ממצלמת דלת, השימוש הוא 2 לחזית הבית ו2 בלול שנמצא כ-50 מטר מהבית. בלול יותקן ראוטר כדי להתגבר על בעיות טווח. 

אפשר לרדת מעניין הסוללות ולהריץ נקדות חשמל לכל מצלמה אם זה באמת בעייתי כמו שאתה אומר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 27 דקות, yotams4 כתב:

איך הן עובדות באמת? במקום NVR שיושב אצלך בבית כל אחת מחוברת לWIFI והצילום עולה לענן? מה מחיר המנוי?

בידיוק. צילום עולה לענן. אם אתה מתקין יותר מ-3 מצלמות שווה ללכת על הפלוס שזה בעלות של 10 דולר בחודש לכמות לא מוגבלת של מצלמות (או 100 דולר בשנה). שומרים חומרים עד 60 יום אחורה, אבל אפשר להוריד למחשב את הסרטים.

• תוכן חדש...