אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 928 צפיות
שלום חברים, זקוק לעזרה לצורך התקדמות בלימודים - מחפש משתתפים למילוי שאלון אינטרנטי קצר. מדובר במחקר בנושא תפיסות חברתיות וכרגע חסרים מאוד משתתפים, גם בכלל וגם באיזון משתתפים-משתתפות אורך השאלון כ10 דקות ובין המשתתפים יוגרלו שתי ארוחות בוקר זוגיות - משהו לחגוג איתו את סיום בלגן הקורונה ניתן לענות גם בפלאפון. כל מענה ו/או שיתוף יעזרו מאוד. תודה רבה!! https://arielpsychology.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_dnwVpWMbyxq0KUd
הודעה אחרונה מאת haranza, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 541 צפיות
מדובר בשיפוץ חיצוני של בניין בן 4 קומות ו 12 דירות.בפינות קירות יש נזקי גשמים ומים וכמו כן יש צורך גם בטיפול בעמודיםוכמובן שטיח וצבע לכל המעטפת.הבניין ברמת השרון וכמובן שמצריך עבודה על פיגומים.אם יש המלצות על קבלן מקצועי ואמין, אז אשמח לקבל אותן.בתודה ובברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם יש אתר אינטרנט שבו ניתן לשלם ולקבל את נסח הטאבו ובעיקר תמונה ויזואלית של הסדרי החניה בבניין משותף? אני מעוניין לראות את הסרטוט המקורי באיכות נורמלית כי המסמך הסרוק שיש בבית הוריי גרוע ולא מפרט חניות, אלא את הדירות. או שאני מבתכל על המסמך הלא נכון. יש לי מספר חלקה ותת חלקה של החניה, אך אני לא רואה אותה בשרטוט. תודה לעוזרים. כתבתי פעם שרטוט ופעם סרטוט בכוונה כדי שלא יתחיל פה דיון על ההבדלים, כמנהגו של קארספורום Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 537 צפיות
אז החשבון שלי כרגע מושהה ? קיבלתי איזה הודעה מוזרה ואז לחצתי להמשיך ביקשו SMS VERIFICATION ותמונה ועכשיו ממתין לאישור 1. למישהו זה קרה ? 2. איך יודעים למה בכלל איך הגעתי למצב הזה? כאילו מה הסיבה לבדיקה
שלום צדיקים, לקרא החג המתרגש עלינו, אני מסתכל באתרי הקניות השונים, והמחירים בשמיים. בקבוק גולדסטאר חצי ליטר באיזור 9 שקל. שישיית גולדסטאר 330 מ"ל באיזור 40 שקלים. ביין בעיר יש מבצע של 3 ארדינגר 330 מ"ל ב 22 שקל, או שישיית הייניקן 330 מ"ל ב 33 שקלים, אבל הן בינוניות. (לא להתבלבל עם שישיית הייניקן בגודל 250 מ"ל לבקבוק שנראה אותו הדבר בדיוק) לא מחפש בירות בפחיות. לא מחפש בירות מוזרות. הכי פשוט. גולדסטאר, גולדסטאר לא מסוננת, לף, בק'ס, פרנסיסקאנר, בנדיקטינר וכד'. בירות ישראליות גם הולך אבל הן יקרות רצח. אין לי בעיה לקנות ארגז. או שניים. אם המחיר באמת בנזוJה. אני יודע שלקראת יום העצמאות יהיו מבצעים טובים, אבל צריך לשימוש עצמי עכשיו. לא בעתיד. תודה, …
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
הילדים מתים על הסדרה "מרגלית הבלשית", אבל אין למצוא ערוץ שעדיין משדר אותה... [חיפשתי גם לפני מספר חודשים, מקווה שמאז מישהו מצא או נזכר שהקליט...] כנ"ל לגבי הסדרה המעט חדשה יותר - ג'רונימו סטילטון. עזרה? תודה!
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 620 צפיות
יש לי טאבלט ישן שעובד מספיק טוב להריץ אפליקציה בודדת. אני מעוניין להשתמש בו לנטפליקס בלבד. מצאתי בילדים ישנים שרצים על הטבלט, הבעיה היא שאחרי דקה בערך של ניגון התמונה נתקעת... ניסיתי 7-8 גרסאות שונות. שמתי לב שזה קורה בתכנים חדשים ובתכנים ישנים לא... אולי זה קשור לרזולוציה המקסימלית? בכל מקרה... לא מצאתי דרך להגדיר רזולוציה מקסימלית לאפליקציה או SETTING אם למשהו יש רעיון איך להחיות את המת... אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 617 צפיות
שלום רב החיפושית שלי שנת 2008 עם מנוע 2.5 סמ״ק, הרכב בחודשי הקיץ ואחרי נסיעה של 15-30 דקות מתחיל לגמגם, לרוב זה קורה בהאצה בעליות או ברמזור אחרי עצירה מוחלטת או האטה והאצה. הרכב נבדק ע״י מספר מכונאים ומוסכים באיזור ירושלים. הוחלף פלאגים, ניקוי מצערת ותוסף דלק, ועוד המון דברים. במחשב הופיעה תקלה בסלנדר 4 ו 5 והחלפתי סליל הצתה (קויל), עשיתי נסיעה והבעיה נשארה, המכונאי העביר והחליף את הקויל (4-5) במקום (1-2) והבעיה נשארה. החליף את האנגקטורים והבעיה נשארה בסלנדרים 5-4. הגיע החורף והבעיה נעלמה, וכאשר חזר הקיץ חזרה הבעיה. מכונאי אחר בדק ואמר הפלאגים שהחליפו לא תואם את הרכב, והחלפתי עוד פעם הבעיה חזרה. נאמר שהבעיה ממשאבת הדלק. או בית…
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 620 צפיות
למשיהו יש נסיון עם הדבר הזה? ועם החברה הזו? זה שווה 3000 שקל? זה באמת עדיף על לקנות משקולת נפרד לכל ק"ג?
הודעה אחרונה מאת Bob Ross, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי חברים, חיפשתי ולא ככ מצאתי מנסה להבין מה ההבדל בין הסדרה הכחולה של בוש לבין הסדרה הירוקה( הכלים הכחולים והירוקים)רוצה לדעת מה ההבדלים באמינות הספק סוללה או כל פרט אחר שתוכלו לתת לי במקרה שלי מחפש מקדחה( לא חייב בוש פשוט יודע שזה מותג להרבה שנים)
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 632 צפיות
היוש יפות, במסגרת הסגר שאצלי עוד ממשיך, אני בשיפורי סביבת מחיה מתמשכים. רכשתי שתי שידות משומשות מעץ אורן חשוף ללא גימור שאני רוצה לצבוע. הצבע אטום, כלומר לא יראו את פני השטח. כמה להשקיע בשיוף לפני שאני צובע? שני סבבים בgrit שונה או שמספיק הסבב הסופי בגריט 220 או משהו דומה? אם צריך שני סבבים, איזה grit נדרש? תודה!
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 536 צפיות
אחי הגיש תביעה להשלמת הכנסה ב10/5 וכעבור שבוע בדיוק ב17/5 נכנס לו לחשבון סכום כסף מביטוח לאומי, הוא עדיין מובטל ואין לו שום הכנסה משום מקום,האם הוא צריך להגיש שוב את התביעה להשלמת הכנסה או שזה נעשה כבר אוטומטית ולמעשה הוא זכאי לכמה חודשים נוספים לקיצבה?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 669 צפיות
אופניים מדהימות שקיבלתי שוות 6500 שקל 48V ממש מהירות הצמיגים לא משהו בכלל. רוצה לקנות 2 איכותיים אם יש של חברה מוכרת סטייל קונטיננטל. בארץ או בחו"ל. אם אפשר קישורים אשמח. תודה.
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 531 צפיות
הי לצורך מחקר אני מחפש מודל סיליקון בצורת גליל בעל נפח משתנה [פאנטום], מחיפוש ברשת לא מצאתי, אז אני מניח שאאלץ להזמין ביצור מיוחד עבורי. 1. האם מישהו כן נתקל בכזה פאנטום ביצור סדרתי? 2. מקום שמייצר בארץ? 3. בלית ברירה, מכירים ספק סיני / אירופאי / אמריקאי?
הודעה אחרונה מאת asa160, -
- 8 עוקבים
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
השאלה בכותרת. מדיח של בקו. כל הכלים יוצאים סבבה חוץ מכלי זכוכית , שיוצאים עכורים. אני מפעיל על 65 מעלות , בתוכנית מקוצרת. יש רעיונות? אולי צריך לבחור תוכנית אחרת ? Sent from my MI 9 using Tapatalk
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 796 צפיות
אני מעוניין להתחיל להתעסק בזה, יש לי זמן פנוי והנושא מאוד מעניין אותי. יש פה אנשים שמתעסקים בזה ויכולים לתת חוות דעת? גם אשמח לשמוע המלצה לגבי קורס/מדריך אמין שלא מוכר לי סיפורים על להפוך להיות עשיר ביומיים. בגדול אני מחפש הכנסה פאסיבית. תודה!
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 541 צפיות
יש לי ערכה קטנה כזאת של מברג עם מאריך ואיזה 40 ביטים, אחלה דבר כשאני צריך פה ושם. אני מחפש להשלים לסט מפתחות ואלן, משהו קטן ופשוט (אבל לא זבל לגמרי). פה ושם אני נתקל באיזה אום שצריך לחזק.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי, שאלה לי למנוסים מביניכם בנושא, אני בן 23, עובד כ-שנה וחצי בחברת ליסינג, כשישה חודשים כעוזר קצין רכב בחברה גדולה + אחראי על צי הרכבים שלהם (כ-40 רכבים). אני לומד הנדסאי מכונות - רכב, שנה א', סמסטר ב', כרגע, עקב המצב, יש עיכובים בלימודים, שעברו להיות בעזרת ה-Zoom ומאוד מקשים את הלימוד, אך לא זאת הבעיה. אני לומד במסגרת ערב - כך, שאני אמור ללמוד את ההנדסאי כ-3 שנים, לאחר מכן, לעבור מבחן התאמה במכון אדם מילא ורק לאחר מכן, לעשות קציני רכב, בפועל, מצטבר ככמעט 6 שנים, במקרה ולא אצטרך לחכות שנה, אז בערך כ-6 ל-7 שנות לימודים. אין שום מידע שאני מקבל ממשרד הרישוי או מהמכללה, המכללה אומרים לי לפנות למשרד הרישוי ע…
הודעה אחרונה מאת asix, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
היי חברים, יש לי מחשב נייד, הכל עובד, חוץ מכפתור ההדלקה שלו. לא ניתן להחליף את הכפתור ההדלקה כי DELL הגאונים (מניסיון אישי לא ממליץ DELL בכלל) חיברו את הכפתור למסך בצורה שלא ניתן להחליף אותו. הבעיה בכפתור היא במגעים ולכן אני מדליק את המחשב בדרך לא דרך עם המגעים. חשבתי על אפשרות לא להדליק את המחשב כל פעם מחדש והפתרון הוא פשוט לתת לו לישון. הבעיה היא שכשהוא יושן הרבה זמן הוא "חצי נכבה" ואז במצב תקין לוחצים על כפתור ההדלקה והוא נלדק לאותו מצב שהלך לישון. אצלי בגלל שהכפתור לא עובד כל פעם הוא בעצם "נדלק מחדש". ברור לי שהוא נדלק בצורה זמנית מאוד עד שהמגעים ישחקו או לחילופין הכבל הדלקה יקרע. לכן, אשמח מאוד לשמוע על המלצה איך אפשר להדליק את…
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מכיוון שחברי הפורום ברווז וירחמיאל הפסיקו לשאול שאלות ברומו של עולם החלטתי לקחת יוזמה ולשאול שאלה שמטרידה אותי כבר שבוע ימים. נניח שמישהו החולה בקורונה מתעטש על המאוורר בחדר. האם הווירוס שפוגע בכנף של המאוורר למעשה מקבל מכה חזקה מהכוח הצנטרפוגלי של הכנף וכנראה מקבל סחרחורת ומת ?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
למישהו יש מושג אם השמש מחטאת את החיידקים וכל המשמעות של הכיבוס נועד בעצם להוריד לכלוך?
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מסימני הצ'יעמום של הקורונה: הבוקר סידרתי את הכלים מהמדיח, והסתכלתי מקרוב על כפית איכותית ועבה מתוצרת רדד. יש לי אותה עשרות שנים ואני יודע שההורים שלי הביאו אותה מאחד הקיבוצים בהם שהו בשנות ה- 60. ביקשתי למצוא קצת היסטוריה על המפעל ולא מצאתי. ידוע שהיום נשאר רק המותג שלהם וזה של סולתם. אשמל לשמוע מכל מי שיש לו מידע לגבי המפעל, מיקומו (היה באחד הקיבוצים?), מתי הפסיק לייצר ומדוע ואולי אם יש סימוכין מהאינטרנט. תודה.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכם, לפני 6 חודשים בערך התחלתי לעבוד עם בנאדם שהראה לי את העבר שלו בחברות ותפקידי מפתח ורצה שנקים משהו ביחד. הוא היה מביא את הידע ואני הייתי מביא את הכסף. ישבנו והכל הלך בסדר אבל ככל שהתקדם הזמן ככה פחות נראה לי שהוא באמת מתכוון לעשות משהו וכאילו הוא סתם מנסה לנשל ממני כסף, הוא גם קילל אותי המון כל הזמן אבל הנחתי שזה כי הוא סתם חמום מוח. עדיין ראיתי עדויות שהוא אדם אמיתי שיודע מה הוא עושה, מה גם שפעם אחת בדיוק הגענו למפעל ביחד עם אוטו שאני קניתי (כן אני יודע שזה לא בסדר) ואחרי זה הכל היה בצד שלו ואני רק קיבלתי דיווחים (כן אני יודע שזה לא בסדר). כל פעם הוא היה מבקש כסף לשכר דירה או לאוכל או לדלק ואז נעלם לחודש ובקושי עושה משהו רק מדווח לי שדברים לא מתקדמים ומתעצבן …
הודעה אחרונה מאת anonport, -
- 8 עוקבים
- 23 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
ראיתי ברשת מספר אפשרויות אשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום לכולם בשבת האחרונה הלכה הצילייה שהייתה לי(קטנה בסגנון של אוהל). ראיתי שיש מלא סוגים, אבל איזה קונים? חושב ללכת על גודל 3X3/2X2 איזה חברה מומלצת? התקציב 350-400 טל.
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 525 צפיות
שלום, עקב חזרה להורים לתקופה של 3-4 שנים עבור חיסכון לבית משלנו ויציאה משכירות אני והאישה מתכננים לאחסן אצל חמתי מכונת כביסה תנור וגז, בגלל שלא כדאי למכור את הגז תנור והמכונת כביסה העדפנו שישרת אותנו בעתיד, האם חוסר שימוש במוצרי חשמל האלה יפגע בהם בתקופה של 3 או 4 שנים? ושאלה השניה עם אפשר להעמיס את התנור מעל המכונת כביסה האם יהיה עליו עומס? תודה
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 594 צפיות
שלום שלום, ברשותי מזגן סאגה 30A. הבעיה שהמדחס עובד לסירוגין: עובד 10 דקות ועוצר ל-10 דקות וחוזר חלילה. בדקתי את החיישן על הרדיאטור ביחידה הפנימית, והוא נותן 9.7 קילו אום. איפה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת yosi05, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 657 צפיות
יש לי ווינדוס 10 בתחילה הייתי יכול לראות ולשתף קבצים בין המחשבים ברשת אבל מתי שהוא זה הפסיק בימים האחרונים אני צריך עזרה בזה
הודעה אחרונה מאת natco, -
דרכון פורטוגלי 1 2
מאת tkjbi- 12 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי חשקה נפשי בדרכון פורטוגלי ואחרי בירורים הבנתי שזה סיפור די יקר מישהו עשה את התהליך לבד ויודע מה הפרוצדורה \ מצא דרך להוזל עליות?
הודעה אחרונה מאת save, -
הקדמה קצרה: אישתי חובבת בישול גדולה, למעשה לדעתי ולדעת רבים מהסובבים אותנו היא מבשלת ברמה מאוד מאוד מקצועית ויש לה יכולות אפיה של קונדיטור. זה נורא קשה להמחיש את זה במילים אז תצטרכו לרגע לסמוך עלי. לאחרונה התחילו לצוץ במאקו פרקים של תוכנית שנקראת ״ישראל מבשלת יחד״ שזאת בעצם תוכנית בשידור חי שבה כל פעם שף אחר מבשל במטבח שלו ארוחה\מתכון ובמקביל יש בחורה ברובליקה קטנה שקוראים לה ריטה ששואלת את השף שאלות שצופים שולחים לה. בהיותי חובב אכילה וחובב לא-לריב-עם-אשתי (תחביב מעולה, ממליץ בחום) צפיתי בחלק מהתוכניות האלה עם אשתי והגעתי למסקנה שחלק נכבד ממומחי האוכל בישראל נעים בין תותחים לפח אשפה. אתחיל דווקא בתותחים: השף אהרוני והשף חיים כהן, לא רק שהם אנשים גדולים חסרי אגו…
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 363 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- רועי5
- לירון .ה.
- Yuvalino
- itaysamurai
- חד אופן
- Pika007
- yor2
- Olórin the grey
- itzik123
- flytomars
- sperial
- yoav911gt2