Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השפים הגדולים בישראל נחשפים במערומיהם בתוכנית ״ישראל מבשלת יחד״


קאררה
שימו לב! השרשור הזה בן 1435 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני 12 שעות, חולגי כתב:

** ** ** ** ** **

לא תמיד כשאצלנו במשפחה "לוקחים" מתכונים מהסבתות - הם מצליחים.

בדיחה או לא תחליטו בעצמכם.

ממש לא בדיחה! תלוי בסבתא, אגב.

יש סיפור משעשע עם חמותי - אשתי ניסתה לשווא לשחזר את האורז הרח והנימוח שלה, שום דבר לא עבד,

עד שיום אחד ביקרה החמות, טעמה את האורז המוכן של אשתי, הפטירה ביובש ״זה קצת יבש״

ושפכה פנימה בלי למצמץ שמן קנולה הישר מהבקבוק, בכמות שאני מעריך אותה ככוס שלמה פחות.

 

״או, עכשיו זה בסדר״. 🤪

 

 

מיותר לציין שמאז שתפסתי את הסבתא ״על חם״ זאת הפכה לבדיחה קבועה - אין פקשוש שאי אפשר לתקן עם כוס שמן.

 

  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לפני 11 שעות, יבגניפ כתב:

לא התלהבתי מהאוכל במזנון יותר מדי, וגם לא בסלון (אבל הייתי שם באירוע, אז אולי זה לא מייצג - לא יודע).

ראמן זה משהו שמהניסיון שלי בינתיים אף אחד בארץ לא יודע להכין, וזה מבאס כי ביפן נהנתי מזה גם כשזו היתה מנה של 600 יין, ולא בושל על ידי טבחים או שפים בעלי שם. וגם את הראמן של אהרוני לא אהבתי יותר מדי.

בכלל, יש אומנם מיליון ואחת מסעדות אסיאתיות בארץ, אבל משום מה אני נהנה בהן פחות ממסעדות דומות בחו"ל.

דווקא ביפו תל אביב מאוד נהנתי. ואני לא יודע איך הם במציאות, אבל גם בטלויזיה חיים כהן ואהרני מצטיירים כפחות פוצים מחלק מהקולגות שלהם. 

 

אגב, לא יודע כמה המסעדות בארץ קרובות למסעדות עם כוכבי מישלן. מהניסיון שלי, כנראה בפחות מקומות ממה שפאלו ביקר בהם, ישנן מסעדות ברמות מאוד שונות במדריך, כולל גם ברמת המקוריות והשילובים.

 

 

נסה את בית תאילנדי, לא תתאכזב

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

 

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא צופה לא בזה ולא בתוכניות טלוויזיה אחרות.

אבל זאת לא תוכנית טלוויזיה? למען הבידור?

את מי זה יעניין לשבת לראות פשוט מומחים עושים את עבודתם כראוי - זה לא מעניין ולא מחזיק הרבה פרקים

SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, David32 כתב:

את מי זה יעניין לשבת לראות פשוט מומחים עושים את עבודתם כראוי - זה לא מעניין ולא מחזיק הרבה פרקים

 

צודק. זו הסיבה שלפחות במאסטר-שף הפתרון הוא ״אם נזיז את המצלמה כל הזמן אנשים יחשבו שזה מלהיב!״

 

מביא לי את הסעיף. כאילו מייקל ביי מביים דוקו-ריאליטי.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
  • מצחיק 1
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי במקרה של תכניות בישול אפשר ללמוד דברים פרקטיים מ(כביכול) שפים/טבחים מקצועיים, והקונספט של התכנית דווקא נחמד. אבל במקרה של חיים כהן זה סתם מביך, אפילו על השאלות ששואלים אותו תו"כ שידור (שזה חלק קריטי בתכנית, כי היא בלייב) הוא לא מצליח לענות, או שמגמגם או שמחרטט משהו ומחליף נושא ("מה ההבדל בין סוגי קמח שונים… אה… משהו 00… שהם מתאימים לדברים שונים". נו באמת).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, Blaz00r כתב:

והקטע שקדם לזה כשהתקשרה אליו "השכנה", עוד יותר הזוי/מביך. אני לא מבין איך תופסים ממנו כל כך? כנראה שאנשים קונים את המשחק המתלקק שלו, ממש תפס את משבצת המאמי הלאומי (ולפחות פעמיים במשך השידור הוא היה חייב לתחזק את הדימוי הזה ולהראות בכוח כמה הוא down to earth). מעבר לזה ששוב האוכל שהכין יצא לא מוכן (ראו שהבשר והבצק יצאו מהתנור לא אפויים וכשהוא נתן ביס הוא עשה פרצוף שאי אפשר להתבלבל בו, ואח"כ שניה לפני שהשידור נגמר זרק "תנו לקבב עוד 2-3 דקות בתנור"), הוא (שוב) מפוזר לגמרי ולא מוצא דברים ו/או מכין אותם מראש, למרות שאמר למנחה "שהוא עושה חזרות לפני כל שידור" (ועדיין כבר 3 תכניות לא מצליח להוציא מנות כמו שצריך). וזה שהוא לא הצליח להפעיל את המקסר של עצמו והצלם היה צריך להגיד לו מה לעשות?

 

אבל הקטע ששבר אותי היה כשהוא הכין "מסבחה" ו"סלטים". הוציא 6-7 קופסאות סלטים מוכנים של צבר ופרס אותן על השולחן. לקח בשביל המסבחה טחינה מוכנה מקופסא של צבר (ברצינות?), פותח אותה ודופק "וואוווווו" (???). אחרי זה עשה צלחת של סלט פלפלים, לוקח קופסאת סלט פלפלים של צבר ומתחיל לחרטט איזה טעים הסלט הזה וגם טוען ומוסיף "ממ טעים". מה זה? וזה אותו אחד שבתכניות שהוא שופט קוטל מתמודדים כי הם משתמשים במרכיבים מוכנים כן?

 

 

 

לא הבנתי מה הקטע לשפוט בנאדם בשידור חי ?

עומר אדם במופע עצמאות עם אייל גולן התחיל את הפזמון מוקדם מדי ובכלל לא על הביט

שזה דבר שכל מוזיקאי מתחיל אמור לשלוט בו. ובטח זמר שעושה מאות הופעות בשנה

זה הרבה יותר גרוע  מלפספס קצת מידת עשיה של בשר כשכל הזמן מקשקשים לך באוזנייה ויש את ההיא ששואלת שאלות של הצופים

אני עושה את העבודה שלי עוד מהימים של התיכון ועדיין בתקופות לחוצות שמישהו מדבר איתי בטלפון אני יכול לחבר תקשורת הפוך או לשכוח בכלל לחבר כבלים ולא להבין למה זה לא עובד.

בשידור חי כולם עושים בעיות

 

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, Transporter כתב:

 

לא הבנתי מה הקטע לשפוט בנאדם בשידור חי ?

עומר אדם במופע עצמאות עם אייל גולן התחיל את הפזמון מוקדם מדי ובכלל לא על הביט

שזה דבר שכל מוזיקאי מתחיל אמור לשלוט בו. ובטח זמר שעושה מאות הופעות בשנה

זה הרבה יותר גרוע  מלפספס קצת מידת עשיה של בשר כשכל הזמן מקשקשים לך באוזנייה ויש את ההיא ששואלת שאלות של הצופים

אני עושה את העבודה שלי עוד מהימים של התיכון ועדיין בתקופות לחוצות שמישהו מדבר איתי בטלפון אני יכול לחבר תקשורת הפוך או לשכוח בכלל לחבר כבלים ולא להבין למה זה לא עובד.

בשידור חי כולם עושים בעיות

 

 

מה לקחת קשה? כל אושיית טלויזיה וסלב  לוקח בחשבון שיבקרו אותו בציבור ואף יקטלו אותו . זה חלק בלתי נפרד מהחיים שהם בחרו כסלברטיז.

עריכה אחרונה על ידי Bob Ross
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

 

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, Bob Ross כתב:

 

מה לקחת קשה? כל אושיית טלויזיה ואיש ציבור לוקח בחשבון שיבקרו אותו . זה חלק בלתי נפרד מהחיים שהם בחרו כסלברטיז.

 

לא לקחתי קשה, אין לי כלום איתו, בחיים לא  פגשתי אותו

אבל אי אפשר לבקר אנשים על פדיחה בשידור חי

בתור אחד שעובד בד"כ בלחץ של זמן ולפעמים גם עושה טעויות

בתחום שלנו אסור  לדבר בזמן הקמות. כל אחד עושה מה שהוא אמור לעשות וחייב להיות מרוכז בזה, אין שיחות ואין הסחות דעת

ברור שאם תראה אותי בזמן הקמה קורה שאני שוכח או מתבלבל לפעמים, לכל אחד יש בראש עוד דברים

בשידור שמוקלט מראש כמובן מתקנים את זה ומראים לך את הכל מושלם

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר גם אפשר. אני מבין מה אתה אומר, אבל יחד עם זאת, אל תשווה את התחום שלך לתחום שלהם . הם אושייות טלויזיה. הם האחרונים שאמורים לעשות פדיחה בשידור חי. הם נושמים וחיים עמידה מול מצלמות מרבית חייהם הבוגרים. אחת כמה לכמה שהם אמורים להיות שפים. ואחת כמה לכמה שהתפקיד שלהם בין היתר, לבקר איך אחרים מבשלים מול המצלמות, אז למה שלא נבקר גם אותם חזרה? הדם שלהם כחול מדיי? 

עריכה אחרונה על ידי Bob Ross
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

 

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או שלא ראית את התכני(ו)ת, או שפספסת את הכוונה שלי. מן הסתם זה לא קל לבשל בשידור חי (למרות שהקולגות שלו שמשתתפים בתכנית הזאת עומדים בזה בגבורה), אבל ניכר שהוא לא עושה את המינימום בשביל להעביר את התכנית חלק (בחיאת, לפחות שיכין את הכלים/מצרכים שהוא הולך להשתמש בהם ולא יתחיל לחפש כל פעם משהו אחר בין המגירות ולא ימצא, יאשים את בני הבית שלו וההפקה שמזיזים לו דכרים ויקטר "וואי וואי אין זמן" כל חמש דקות, זה לא שהנחיתו עליו את המתכון לפני 2 שניות. אם הוא רואה שכבר תכנית שלישית הוא לא מספיק אז שיבחר מתכונים שכן יספיק ושלא יעשה לעצמו פאדיחות) ויכול לתכנן את הזמן יותר טוב (כולל הפסקות בין לבין לשאלות וכו'), זה לא כזה מסובך, עובדה שהאחרים עושים את זה. ואפשר להניח שעבודה במטבח של מסעדה היא הרבה יותר מלחיצה מלהעביר תכנית בישול במטבח הביתי שלך. כנראה שאם תתן לסתם בשלן חובב מהרחוב לעשות תכנית כזאת הוא יעשה אותה יותר טוב ממנו. ממש חובבני מה שהולך בתכניות שלו, לדעתי סתם עושה לו נזק ופוגע לו בתדמית.

 

כחובב בישול ציפיתי ממנו להרבה יותר וכגודל הציפיה גודל האכזבה. איפה הוא ואיפה אבי ביטון ואהרוני (שאגב מצליחים גם לתקתק הכל ובזמן, גם לענות על שאלות וגם לתת טיפים פרקטיים). חיים כהן הוא כנראה איש עסקים/מסעדן מצויין (אחלה בית יש לו בסביון) ופחות שף/בשלן, לפחות בשלב הזה בקריירה שלו.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, Blaz00r כתב:

או שלא ראית את התכני(ו)ת, או שפספסת את הכוונה שלי. מן הסתם זה לא קל לבשל בשידור חי (למרות שהקולגות שלו שמשתתפים בתכנית הזאת עומדים בזה בגבורה), אבל ניכר שהוא לא עושה את המינימום בשביל להעביר את התכנית חלק (בחיאת, לפחות שיכין את הכלים/מצרכים שהוא הולך להשתמש בהם ולא יתחיל לחפש כל פעם משהו אחר בין המגירות ולא ימצא, יאשים את בני הבית שלו וההפקה שמזיזים לו דכרים ויקטר "וואי וואי אין זמן" כל חמש דקות, זה לא שהנחיתו עליו את המתכון לפני 2 שניות. אם הוא רואה שכבר תכנית שלישית הוא לא מספיק אז שיבחר מתכונים שכן יספיק ושלא יעשה לעצמו פאדיחות) ויכול לתכנן את הזמן יותר טוב (כולל הפסקות בין לבין לשאלות וכו'), זה לא כזה מסובך, עובדה שהאחרים עושים את זה. ואפשר להניח שעבודה במטבח של מסעדה היא הרבה יותר מלחיצה מלהעביר תכנית בישול במטבח הביתי שלך. כנראה שאם תתן לסתם בשלן חובב מהרחוב לעשות תכנית כזאת הוא יעשה אותה יותר טוב ממנו. ממש חובבני מה שהולך בתכניות שלו, לדעתי סתם עושה לו נזק ופוגע לו בתדמית.

 

כחובב בישול ציפיתי ממנו להרבה יותר וכגודל הציפיה גודל האכזבה. איפה הוא ואיפה אבי ביטון ואהרוני (שאגב מצליחים גם לתקתק הכל ובזמן, גם לענות על שאלות וגם לתת טיפים פרקטיים). חיים כהן הוא כנראה איש עסקים/מסעדן מצויין (אחלה בית יש לו בסביון) ופחות שף/בשלן, לפחות בשלב הזה בקריירה שלו.

 

במטבח של מסעדה אתה ממש לא מכין הכל לבד.

יש טבח שמגיע לפנות בוקר או בתחילת משמרת ומכין כמות גדולה של המבורגרים ושם לך אותם במקרר

יש טבח שחותך כמויות של  ירקות מכל סוג שמשתמשים ושם לך בקופסאות לפי סוגים

יש טבח שמכין את כל הרטבים שצריכים ושם לך אותם בגסטרונומים שיושבים בחימום

יש טבח שמכין סיר פסטה ענק ומחלק לשקיות לפי משקל

בעבודה השוטפת אתה משתמש בדברים שאנשים כבר הכינו.

אתה לא עומד באמצע סרוויס וחותך סלט או מכין מסה של המבורגר או מכין את הרוטב שלו. אתה רק צריך לטגן \ לצלות \ להכניס לתנור

כל הדברים שמסביב כבר מוכנים

חוץ מזה בסרוויס יש איתך עוד טבחים במטבח אתה לא יושב ועושה את זה לבד

ודווקא במסעדות שעובדות 7\24 ומשאירות מטבח מצומצם בלילה, אתה תראה טעויות כשפתאום נכנסים המון אנשים

כי אין מה לעשות לפעמים להשתלט על הכל לבד זה לא קל ודבר קטן ששכחת מפיל את הכל.

חיים כהן בעלים של אחת המסעדות שאני הכי אוהב- דיקסי.

כל מה שיש שם בתפריט מושלם כולל הפסטה שמנת (שזה בכלל לא מה שהמסעדה מתמחה בו)

 

חוץ מזה יש סיכוי טוב שהוא כבר שנים לא עשה סרוויס, ואם הוא עשה אז הוא היה צ'קר (זה שבודק את המנה לפני שנותן אותה למלצרים)

אני לא מאמין שהוא עומד במסעדות שלו על גריל ומכין המבורגרים

רוב השפים שנמצאים בסרוויס במטבח עומדים על הפס

לפני 19 דקות, Bob Ross כתב:

אפשר גם אפשר. אני מבין מה אתה אומר, אבל יחד עם זאת, אל תשווה את התחום שלך לתחום שלהם . הם אושייות טלויזיה. הם האחרונים שאמורים לעשות פדיחה בשידור חי. הם נושמים וחיים עמידה מול מצלמות מרבית חייהם הבוגרים. אחת כמה לכמה שהם אמורים להיות שפים. ואחת כמה לכמה שהתפקיד שלהם בין היתר, לבקר איך אחרים מבשלים מול המצלמות, אז למה שלא נבקר גם אותם חזרה? הדם שלהם כחול מדיי? 

 

זה שהם יודעים לבקר אנשים ומבינים בטעמים ויודעים  להגיד מה נכון ומה לא

זה אומר שהם יודעים את העבודה, אבל לא מחייב שהם עושים אותה היום. הוא עשה את זה כנראה כמה עשרות שנים

זה כמו מאמן כושר מבוגר שבעבר היה בודיבילדר מטורף והיום הוא יותר מאמן אנשים.  הוא לא חייב היום בגיל 50 להיות בכשור שהוא היה בגיל 25 כשהוא לקח תחרויות,

אבל הוא כן יודע איך להביא אותך למצב שאתה תזכה בתחרות. 

כמו שכבר כתבתי

שף נכנס למטבח, אתה לא רואה אותו חותם סלטים כמו מכונה או מערבב מסה של המבורגר וכו'

הוא עומד על הפס ובודק שכל המנות יוצאות במידת עשיה נכונה, עם התוספת הנכונה, על צלחת נקיה וצילחות מושלם וכו'.

ובכל מקרה אף טבח שלו לא עומד במטבח ועושה הכל בו זמנית (פס קר, פס חם, מחבתות, רטבים)

בתוכנית אתה בעצם רואה ALL IN ONE. בנאדם אחד שעושה תפקיד של 2-3-4 אנשים

לפעמים גם מקצרים תהליכים כדי שהדברים יכנסו ב 45 דקות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, Transporter כתב:

 

במטבח של מסעדה אתה ממש לא מכין הכל לבד.

יש טבח שמגיע לפנות בוקר או בתחילת משמרת ומכין כמות גדולה של המבורגרים ושם לך אותם במקרר

יש טבח שחותך כמויות של  ירקות מכל סוג שמשתמשים ושם לך בקופסאות לפי סוגים

יש טבח שמכין את כל הרטבים שצריכים ושם לך אותם בגסטרונומים שיושבים בחימום

יש טבח שמכין סיר פסטה ענק ומחלק לשקיות לפי משקל

בעבודה השוטפת אתה משתמש בדברים שאנשים כבר הכינו.

אתה לא עומד באמצע סרוויס וחותך סלט או מכין מסה של המבורגר או מכין את הרוטב שלו. אתה רק צריך לטגן \ לצלות \ להכניס לתנור

כל הדברים שמסביב כבר מוכנים

חוץ מזה בסרוויס יש איתך עוד טבחים במטבח אתה לא יושב ועושה את זה לבד

ודווקא במסעדות שעובדות 7\24 ומשאירות מטבח מצומצם בלילה, אתה תראה טעויות כשפתאום נכנסים המון אנשים

כי אין מה לעשות לפעמים להשתלט על הכל לבד זה לא קל ודבר קטן ששכחת מפיל את הכל.

חיים כהן בעלים של אחת המסעדות שאני הכי אוהב- דיקסי.

כל מה שיש שם בתפריט מושלם כולל הפסטה שמנת (שזה בכלל לא מה שהמסעדה מתמחה בו)

 

חוץ מזה יש סיכוי טוב שהוא כבר שנים לא עשה סרוויס, ואם הוא עשה אז הוא היה צ'קר (זה שבודק את המנה לפני שנותן אותה למלצרים)

אני לא מאמין שהוא עומד במסעדות שלו על גריל ומכין המבורגרים

רוב השפים שנמצאים בסרוויס במטבח עומדים על הפס

 

רק אציין שעל דיקסי היה את פרשת הבשר המקולקל מהשטחים, שאתה יודע מה זה להיות בעלים של עסק, אז אתה בטח יודע שחיים כהן שיקר במצח נחושה שהוא טוען שלא ידע שהבשר הזה מהשטחים ומקולקל. הוא שקרן,  הוא עשה זאת מבצע כסף כמו כל שאר בעלי המסעדות ש"לא ידעו" ממש מלאכים תמימים.  שיחקו עם  בריאות של אנשים. חודשים שהסחורה הזאת הגיעה למסעדה שלו והוא לא ידע?!  הוא פשוט  רוכב על גל "המאמי הלאומי" שמצמידים לו ומשחק אותה שה תמים.

 

אין מצב שבתור בעלים של המסעדה הוא לא הכיר את הספקים שלו ולא בדק את הסחורה שמגיעה לו למסעדה. אני עבדתי גם לא מעט במסעדות, ואין דבר כזה שבעלי מסעדה לא מעורים בהתנהלות עם ספקים ובודקים את האוכל שלהם.

עריכה אחרונה על ידי Bob Ross
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

 

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, Bob Ross כתב:

 

רק אציין שעל דיקסי היה את פרשת הבשר המקולקל מהשטחים, שאתה יודע מה זה להיות בעלים של עסק, אז אתה בטח יודע שחיים כהן שיקר במצח נחושה שהוא טוען שלא ידע שהבשר הזה מהשטחים ומקולקל. הוא שקרן, והוא רוכב על גל "המאמי הלאומי" שמצמידים לו. אין מצב שבתור בעלים של המסעדה הוא לא הכיר את הספקים שלו ולא בטח את הסחורה שמגיעה לו למסעדה. אני עבדתי גם לא מעט במסעדות, ואין דבר כזה שבעלי מסעדה לא מעורים בהתנהלות עם ספקים ובודקים את האוכל שלהם.

 

אם אני לא טועה הפרשה הזאת גם דיברה על סוהו ועוד מקומות

סוהו מבחינתי אחד המקומות המדוייקים והטובים שאף פעם לא  נפלתי שם. אולי פעם אחת בודדת שכבר שכחתי.

עזוב עכשיו אם הוא בנאדם טוב או לא, וניסה לחסוך בבשר או לא. דיברו שם על המון מסעדות גדולות.

חוץ מזה אני לא באמת יודע איך הבשר הגיע ומי הספק שמכר את הזבל

אולי הספק שלו היה בטוח שהוא מחזיק בואקום בשר מעולה

וזה שהעביר לו את הבשר רימה אותו

 

חוץ מזה אנשים ברמה של חיים כהן שמחזיקים כמה מסעדות לא באמת נמצאים בכל אחת מהן כל היום.

אסף גרניט מחזיק מסעדות בחו"ל

אתה חושב שהוא רואה איזה בשר מגיע לכל אחת מהן כל יום? 

יש  מנהל מטבח

ואני ואתה לא ראינו את המשלוחים כדי לדעת אם אפשר לשים לב לזה או לא.

 

בכל מקרה עזוב

אם זה הסיפור שגם סיבך את הסוהו אז אני יכול להגיד לך שסוהו זה מקום שמנוהל כמו גרמניה הנאצית הכל מתוקתק ולא מתפשרים על כלום

אי אפשר לדעת איפה הייתה הפדיחה בדרך

אבל האוכל שחיים כהן מגיש בדיקסי טעים. עם דגש על ההומפרייז והכנפיים שאנשים עד היום לא מצליחים לחקות

 

ידעת שסטים של חלק גדול מהדיג'יים בפסטיבלים סטייל טומורולנד מוקלטים מראש?

גם הסטים וגם רוב מופעי התאורה והזיקוקים שם מתוכנתים מראש ורצים במקביל לשיר בלי מגע יד אדם

 

למה? כי בטומורולנד הדיג'יי רוצה להתעסק בשואו ובמיקרופון והוא יודע שאם הוא יאבד ריכוז הוא יכול לפספס כל מיני דברים ולא בא לו על זה.

כולם בסוף בני אדם וזה יכול לקרות

דווקא רוב התוכניות שראיתי את חיים כהן הוא עשה אחלה עבודה

קורה שאתה מתרכז בשאלות שאלה ושוכח משהו שבדיוק רצית לעשות ...

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 שעה, Transporter כתב:

שני דברים שאני לא מסכים אתך לגביהם:

 

אבל אי אפשר לבקר אנשים על פדיחה בשידור חי

 

 

אפשר לבקר את כולם תמיד. אפשר גם לטעון שהביקורת לא מוצדקת או כן מוצדקת, אבל אפשר להבין כי ככה וככה.

 

השני, דיקסי. אוכל בינוני וזה כשאני מחמיא. אבל טעם זה דבר סובייקטיבי, אז נסכים שלא להסכים :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...