Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השפים הגדולים בישראל נחשפים במערומיהם בתוכנית ״ישראל מבשלת יחד״


קאררה
שימו לב! השרשור הזה בן 1409 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני 9 שעות, Blaz00r כתב:

אבל הקטע ששבר אותי היה כשהוא הכין "מסבחה" ו"סלטים". הוציא 6-7 קופסאות סלטים מוכנים של צבר ופרס אותן על השולחן. לקח בשביל המסבחה טחינה מוכנה מקופסא של צבר (ברצינות?), פותח אותה ודופק "וואוווווו" (???). אחרי זה עשה צלחת של סלט פלפלים, לוקח קופסאת סלט פלפלים של צבר ומתחיל לחרטט איזה טעים הסלט הזה וגם טוען ומוסיף "ממ טעים". מה זה? וזה אותו אחד שבתכניות שהוא שופט קוטל מתמודדים כי הם משתמשים במרכיבים מוכנים כן?

 

בעולם השיווק קוראים לזה Product placement.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לפני 4 שעות, ניקו פ. כתב:

 

אפשר לבקר את כולם תמיד. 

 

 

 

חלק מהיופי בלחיות במדינה דמוקרטית. אף אחד לא צריך להיות חסין מביקורת. אף אחד.

  • אהבתי 1
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

 

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

כל החירטוטים האלה על חיים כהן אבל אף מילה על האלפא אספנות המגניבה שלו?

זה פורום רכב או פרלמנט של סבתות מבשלות פה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, Transporter כתב:

אבל האוכל שחיים כהן מגיש בדיקסי טעים. עם דגש על ההומפרייז והכנפיים שאנשים עד היום לא מצליחים לחקות

 

כנפיים לא אכלתי אצלו, אבל הומפרייז זו מנת תפוחי אדמה הכי דוחה שאכלתי אי פעם פשוט עיסה של תפוחי אדמה אפויים צפים בתוך רוטב צ'ילי דוחה עם טונה של סוכר. טפו טפו טפו גועל נפש. בחיי תפוח אדמה שלא עבר הקפאה מבושל ומוגש עם קצת חמאה ומלח שנות אור יותר טעים מהגועל הזה. 

 

לפני 22 שעות, אורח לרגע כתב:

אנסקי סתם כוסית שהיו לה הקשרים הנכונים להתברג לתוכניות האלה. מינפה את ההצלחה הטלוויזיונית לפתיחת עסקים שמשכו קהל ו... ההמשך ידוע.

 

יאפ בדיוק זה. לדעתי היא בכלל לא כזאת כוסית סתם אחת עם רגליי תרנגולת ותחת שטוח. 

לפני 18 שעות, SlowRide כתב:

אין על גיוון. לפעמים אין כח לבשל בבית רוצים לצאת. חוץ מזה, סצנת האוכל של ת"א מתחלפת כל הזמן. מסעדות מעדכנות את התפריט ומקומות חדשים נפתחים. זה לא כמו סצנת האוכל בקרית אתא ששם יש כמה ווריאציות לפיצה שאוורמה בורקס קפה גרג ושם זה נגמר.

 

 

גם בתל אביב שום דבר לא מתחלף כמעט כולם מגישים פחמימות עם קצת חלבון באריזה שונה ומיתוג שונה. פה ושם יש הברקות כמו eat meat, אבל בגדול הרוב סתם רעש וצלצולים גובים 40-50 שקל על פחמימות.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

לא יודע מה להגיד לך. בסוף כל האוכל עשוי מאטומים אז לא משנה מה אתה אוכל הכל אותו הדבר, גם אוכל של בית.

 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 שעה, Bob Ross כתב:

אף אחד לא צריך להיות חסין מביקורת

כמובן שאף אחד לא חסין מביקורת, אבל לא כל אחד יכול להעביר ביקורת.
אם אתה מבקר איש מקצוע (פיזקאי, במאי, צייר , טבח , טייס , מתופף, אינסטלטור , ... ) ואין לך שום השכלה רלוונטית ו\או ניסיון משמעותי במקצוע  - הביקורת שלך שווה כקליפת השום.

 

לדעתי ביקורת ספות לגיטמית רק בריאלטי ופוליטיקה (גם בפוליטיקה זה לפעמים מגחיך).
 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 50 דקות, ChemGuy85 כתב:

 

כנפיים לא אכלתי אצלו, אבל הומפרייז זו מנת תפוחי אדמה הכי דוחה שאכלתי אי פעם פשוט עיסה של תפוחי אדמה אפויים צפים בתוך רוטב צ'ילי דוחה עם טונה של סוכר. טפו טפו טפו גועל נפש. בחיי תפוח אדמה שלא עבר הקפאה מבושל ומוגש עם קצת חמאה ומלח שנות אור יותר טעים מהגועל הזה. 

 

 

יאפ בדיוק זה. לדעתי היא בכלל לא כזאת כוסית סתם אחת עם רגליי תרנגולת ותחת שטוח. 

 

גם בתל אביב שום דבר לא מתחלף כמעט כולם מגישים פחמימות עם קצת חלבון באריזה שונה ומיתוג שונה. פה ושם יש הברקות כמו eat meat, אבל בגדול הרוב סתם רעש וצלצולים גובים 40-50 שקל על פחמימות.

 

תנסה את הכנפיים שלו. זה מנת הדגל של דיקסי. משמין, רע לבריאות, אבל הטעם אלוהי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 
בעולם השיווק קוראים לזה Product placement.


ברור שזה פרסום סמוי, ולא חסר כזה בתכנית שלו ובאחרות. מה שהיה מביך במקרה הספציפי הזה זה שהוא הכין 2 "מנות" בשביל לעשות את הפרסום הזה ע"ח אוכל אמיתי, ממש זלזול באינטליגנציה של הצופים. זו לא פרסומת מוקלטת לטלוויזיה והוא מאבד את כל הקרדיביליות שלו כשהוא אומר "וואו" על טחינה מוכנה וסלט פלפלים של צבר. איך אפשר לקחת ברצינות שף שממליץ להשתמש למסבחה בבסיס של טחינה מקופסא של צבר במקום להכין טחינה מטחינה גולמית? יותר זול, הרבה יותר טעים ולוקח דקה להכין. לקח את המסחור לאקסטרים.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, ChemGuy85 כתב:

כמעט כולם מגישים פחמימות עם קצת חלבון

dd0.png (680×450)

 

כמעט כול המנות בעולם זה "פחמימות עם קצת חלבון"

ספגטי בולונז - פחמימה עם קצת חלבון

פרייד רייס עם חזה עוף - פחמימה עם קצת חלבון

המבורגר - פעק"ח

 

  • מצחיק 2
SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, David32 כתב:

כמעט כול המנות בעולם זה "פחמימות עם קצת חלבון"

ספגטי בולונז - פחמימה עם קצת חלבון

פרייד רייס עם חזה עוף - פחמימה עם קצת חלבון

המבורגר - פעק"ח

 

 

יש יחס בין חלבון ופחמימה. בארץ זה 85% פחמימה ו-15% חלבון כי מה לעשות חלבון עולה יותר כסף והרבה יותר משתלם לדחוף הרבה פחמימות עם קצת חלבון. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנשים אוהבים לבקר אנשים מצליחים על טעויות שלהם

כמו הפדיחה של ליאור סושרד עם ביבי, כמה הפיצו את זה והתגאו בזה כאילו שלא ברור לכולם שכל קסם זה טריק ואין באמת אנשים עם יכולות לקרוא מחשבות

אבל כיף לנו כציבור לצחוק על זה שהוא נכשל, כיף לנו להפיץ את זה

 

תהיו בטוחים שחיים כהן יודע להכין טחינה וסלט כרוב

הוא לא יכול לעשות את כל הדברים האלה בתוכנית של 45 דקות

 

אם הקטע של ליאור סושארד וביבי לא היה בשידור חי, תאמינו לי שזה היה נערך

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, Blaz00r כתב:

איך לעזאזל גם זה הפך לשרשור טרנספורטר נגד העולם?

 

אני נגד דחף של אנשים לחפש את הרע בכל דבר

ואני מעדיף שחיים כהן יראה מאיזה בשר ותיבלו הוא מכין קבב

במקום שיראה לי איך להכין טחינה

 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, Katom כתב:

אם אתה מבקר איש מקצוע (פיזקאי, במאי, צייר , טבח , טייס , מתופף, אינסטלטור , ... ) ואין לך שום השכלה רלוונטית ו\או ניסיון משמעותי במקצוע  - הביקורת שלך שווה כקליפת השום.

 

סיפרת את זה לאהרון ברק?

 

ציטוט

אני לא רופא, אבל יש לי כלים לדעת מתי רופא התרשל. אני לא טייס, אבל יש לי כלים לדעת מתי טייס התרשל. אני לא רמטכ”ל, אבל יש לי כלים לדעת מתי רמטכ”ל ביצע את תפקידו באופן לא ראוי. זה המקצוע שלי.

 

 

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואהרון ברק צודק במקרה הזה. לכולנו, יש דברים שאין לנו כלים לבקר (כאשר בניין מתמוטט בפתאומיות, כנראה שיקראו למהנדסי בניין ומבנאים שיחקרו את הסיבה המדויקת), אבל ששומעים שמטוס התרסק והתגלה שהטייס היה על סמים במהלך הטיסה (התרחש יותר מפעם אחת), לא צריך להיות טייס או חוקר תעופה בשביל להבין שהטייס התרשל בענק בתפקידו. 

אז כל מקרה לגופו. בעניין המשדרים האלו בטלויזה- אני לא יודע מה הסיבה שהוא מפשל בקצב, אבל אי אפשר להכחיש שהוא אכן מפשל בקצב, ובצורה שבהחלט כל חובב בישול ביתי ממוצע יכול לבקר. סה"כ המנות שמכינים בתכניות האלו הן לא יצירות מופת למסעדת 3 כוכבים. אם חובבים מוחלטים מצליחים להעביר שידורי חובבים בטוויץ' ולסיים עם תוצאות יפות, אין סיבה שאדם מנוסה גם בבישול וגם בטלויזיה כמו חיים כהן יפשל ככה. 

על הדרך, אני לא מבין את הטענה המוזרה ששף כבר לא מבשל ו "יכול להיות שעברו 15 שנה מאז שעמד במטבח"- אחד הדברים שמגדירים שף טוב זה שהוא עדיין יכול לעשות בית ספר לרוב הטבחים שלו. (ע"ע אסף גרניט, יובל בן נריה....)

אם הבנאדם לא מסוגל להכין מנה בלייב, יתכבד ויגיד "מצטער, עדיף שלא". קצת יושרה מקצועית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...