אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 475 צפיות
אהלן, מחפש אתר חינמי עם הרבה תמונות באיכות גבוהה. התמונה צריכה להיות בפורמט אנכי (portrait) ולכן זה מאוד מגביל אותי שאני מחפש בגוגל תמונות. המטרה היא להדפיס אותה אח"כ כתמונה על זכוכית שאפשר לתלות על הקיר. גודל התמונה תהיה בערך 45*35 ס"מ, לכן אשמח גם לייעוץ לגבי מה הרזולוציה שאני צריך על מנת לקבל תמונה איכותית בהדפסה. תודה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בתור layman אני לגמרי עם בעל המקצוע (נתקו). הבעיה היותר גדולה היא איך מודדים את המ"ר, ועד שהדבר הוסדר בחוק\תקנות כל קבלן עשה כרצונו. צריך לזכור שהדרישות היום גבוהות בהרבה מאשר לפני 50 שנה - יש הרבה יותר מכשירים במטבח, במרפסת השירות וכובן בחדרים. והמכשירים האלה תופסים מקום. ומה שכותב הכימאי לגבי אגירה - אגייס את המבטא המרואקי ואגיד ווההווהה. הניסיון האישי שלי מראה את זה היטב, הדוגמא שלי היא הפרוזדור ששימש אותי כספריה לפני למעלה מ-20 שנה. כ-8 חודשים אחרי שנכנסתי לדירה הייתי צריך לפנות אותו זמנית לצורך התקנת המזגן המיני-מרכזי. באותו יום ירדו 15 שקים למיכל האשפה. אני כבר לא מדבר על מה שקרה כאשר עברתי דירה, והיום יש לי מחסן בגודל של איזה 15 מ"ר מלא בצי…
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 891 צפיות
בשנה שעברה, לפי שבכלל היה משהו שמזכיר קורונה, הזמנתי טיסה להורים. היעד הוא לונדון ומשם לאדינבורו, בעוד קצת פחות משבועים. הטיסה חזרה בוטלה על ידי aegean וקיבלנו ואוצ'ר, הכל טוב. אבל easyjet לא ביטלו את הטיסה הלוך ומבחינתם היא יוצאת כרגיל, למרות שלונדון לא מקבלת ישראלים ואין בכלל אפשרות לעלות על הטיסה. באתר אין אפשרות כזאת לבטל את העסקה, אין מייל ליצירת קשר לגבי ביטול וכשהתקשרתי לשירות לקוחות היה מענה אוטומטי באנגלית שפחות או יותר אומר "אנחנו עסוקים" ומנתק אותי ללא אפשרות לדבר עם נציג או אפילו להשאיר פרטים לחזרה. האפשרות היחידה שיש באתר היא לשנות טיסה בתשלום, אבל זאת לא אופציה שעוזרת לנו. מה עושים מכאן? איך אפשר לקבל החזר, לפחות ח…
הודעה אחרונה מאת HybridBoy, -
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 5 אלף צפיות
אז הילד (בן 8 ) רוצה קונסולה, וההבנה שלי בזה היא פחות מאפסית, ולכן אין לי מושג לגב היתרונות/חסרונות/הבדלים בין הקונסולות השונות. בינתיים הצלחתי להבין שהשנה אמור לצאת דגם חדש גם ל PS וגם לאקסבוקס, ואני תוהה עד כמה זה משמעותי ושווה המתנה.
הודעה אחרונה מאת אסטון מרטין, -
שלום, אתמול היה לי ריאיון למשרה בחברת החשמל שהתבצע בווידאו דרך המחשב. האמת, פעם ראשונה שנתקלתי בריאיון שמתבצע בווידאו, ואני מבין שזה הכיוון שהחברות הולכות אליו, במטרה לסנן מועמדים טרם ההגעה שלהם פיזית למשרדי החברה. זה קל, זה חוסך זמן וחוסך כאבי ראש. לצערי, כיוון שזו הפעם הראשונה שאני עושה ריאיון כזה, הידיעה שזה מצולם ושאין לי מושג מי האדם (או מי הם האנשים) שהולך לצפות בו גרמו לי תחושה של חוסר ביטחון. לענות תשובות לא מלאות, לא מדויקות ובעיקר לא כפי שהייתי עונה עליהן אילו האדם היה יושב פיזית מולי. טרם נתקבלה תגובה מהצד של החברה באשר לריאיון ולהמשך תהליך הגיוס, ולכן אני לא בטוח שצלחתי את הריאיון הראשוני הנ״ל, כך שעולה השאלה …
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חברים אני רוצה להזמין כמות מסוימת של מוצרים מאלי אקספרס. 2 מוצרים, כמות של 20 חתיכות מכל מוצר. סה"כ 40 חתיכות. המחיר של המוצרים זול מאוד כ-5 עד 10 ש"ח. יעשו לי בעיות במכס?
הודעה אחרונה מאת natco, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 577 צפיות
אהלן חברים יקירים, צריך עזרה במציאת רופא נוירולוג שיתן חוות דעת משפטית. בקצרה, אני בתהליך תביעה עקב פגיעת גוף והעורך דין מבקש חוות דעת משפטית של נוירולוג בחיפושים באינטרנט מצאתי מלא רופאים באזור שלי (המרכז) והלכתי לאיבוד שם אם יש פה מישהו בפורום שיש לו נסיון או המלצה לרופא שהחוות דעת שלו קבילה בבית משפט, אשמח לקבל טלפון / שם של הרופא. ועוד דבר קטן כמה לדעתכם חוות דעת כזאת אמורה לעלות? תודה.
הודעה אחרונה מאת ANUTKK, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 840 צפיות
היום החלפתי את הפלאנג' (גוף חימום ומאיץ). יצאו כמויות של אבנית. מאד נהניתי. אבל אחרי ההרכבה הבנתי שעשיתי טעות ושכחתי לחבר את הצינור הארוך בחלק העליון של המאיץ. אני מאמין שזה קצת יפגע ביעילות של המאיץ. אם זה יהיה ממש מורגש אני אפרק שוב ואכניס את זה. מה דעתכם? זה קריטי? Sent from my Mi A1 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת amos77, -
-
קידוח בברזל ממד 1 2
מאת locus- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
7 קידוחים עברו בקלות עם הפטישון, ה 8 נעצר על ברזל הממ״ד. מאוד לא מעוניין לשנות את מיקום החור. ניסיתי לקדוח עם מספר מקדחים ברזל בסיסיים שיש לי עם מקדחה חשמלית (לא נטענת) והברזל צוחק עלי. יש מקדח מסוים שיודע לעשות את העבודה?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
אנחנו בתהליך חיפושי דירה שכורה בלב המאפליה - ת"א-ר"ג-גבעתיים. אחת הדרישות - חניה פרטית לרכב אחד. ובכן חלק משמעותי מהדירות שאנחנו רואים במודעות מגיע עם אחד מהשיקוצים לעיל. מה אני צריך לדעת על הדבר הזה וההתנהלות שלו בפועל בתור שוכר, והאם זה צריך להיות דיל ברייקר מבחינתי?
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 777 צפיות
אז, מישהו סיים לשפץ פרארי 250GTO, והחליט שהרחובות של לונדון בתקופת הקורונה הם המיקום המוצלח ביותר לנסיעת מבחן. חייב לציין שהסאונד של הרכב הזה פשוט מביא לצמרמורת.
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 605 צפיות
היי. ניתקתי את שידורי הטלויזיה של הוט ,בשעה טובה. ומחובר לאיפטיוי.כחלק מהניתוק הוחלף מכשיר הפיבר שלהם במודם ראוטר הוטבוקס 4. לנתב הזה יש ארבע יציאות רשת שכולן תפוסות אצלי. מצלמות אבטחה nvr וכן הוטבוקס וחיבור למתאם אינטרנט על רשת החשמל.אממה ,ברגע שאני מחבר את הnvr התמונה של האיפטיוי מתחילה להיתקע ולא ניתן לצפות בשידורים.לא יודע למה לגשת.הוחלפו כבר כבלי הרשת לcat6,הבעיה לא נפתרה.שיחה עם הספק ועם החברה שמספקת את התשתית לא הועילה. רעיונות? Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, מחפש אפליקציה לסמארטפון לניהול משימות לטכנאי שמטפל בתקלות חשמל. כמה דרישות שהעלינו: מסך פתיחת תקלה עבור "הלקוחות"שלא דורש הורדת האפליקציה( שיהיה אופציונאלי ל"תכנות" - שאילת השאלות שאנחנו מכוונים אליהם - שם ,פלאפון, מיקום, סוג תקלה , תיאור תקלה וכו) מסך טכנאי- ברור וקריא ככל האפשר, הטכנאי קצת טכנופוב. אופציית סגירת תקלות שטופלו ושיעלמו מדף הבית שמרכז את כולן אך שישמרו במקום מסויים לצורך תחקור והפקת נתונים( כמות תקלות בX זמן וכו ). אפליקציית FOROMS APP ענתה על כל הדרישות למעט תיעוד התקלות שהוא MUST אשמח לכל כיוון . תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 529 צפיות
אני רוצה לייצר סרטון וידאו שבו יש דגם של ראש, מן אווטר, שזז ימינה ושמאלה באיטיות, למעלה ולמטה, וכו'. אין צורך באיכות גבוהה במיוחד, פשוט שהראש יזוז בצורת כן/לא באיטיות, הטיית ראש לכתף ימין/לשמאל וכו'. אני רוצה לקבוע את התנועות מראש ואת האורך והמהירות שלהם וכמו כן את מיקום וגודל הראש/פנים על המסך. סה"כ יהיה מדובר בסרטון של בערך 5 דקות. מישהו מכיר איזה תוכנה חינמית פשוטה שבה אוכל להשתמש?
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 603 צפיות
מזה מספר שנים שאני מפעיל אתר/בלוג דרך WIX. מנוי פרימיום, דומיין משלי. לאחרונה הם עברו ממנגנון הזנה ישן למנגנון חדש. לכאורה, אמור להיות משודרג,הלכה-למעשה, באו צרות, ככל הנראה. יש שם כל מיני באגים ולא תמיד הכי אינטואיטיבי להבנה ושימוש. בתמיכה הטכנית הם נורא מנסים להיות נחמדים ויעילים, אבל הם כנראה מעסיקרים סטודנטים חובבנים, מה עוזר לי אם בכל פעם מדברים איתי תומכים מאנגליה, סרביה, ארה"ב, גואטמלה וכו' ותמיד מבטיחים שהבעיה שלי תעבור לדרג טכני גבוה יותר. בפועל - נאדה!! הבעיה האחרונה שצצה, ורצה כבר שבוע וחצי לפחות, למעשה תוקעת לי את כל האתר: כשאתה לוחץ על תמונות בכתבה, בכל הפוסטים באתר, היא אמנם הופכת לגדולה, אבל זו לא התמונה הנכונה, אלא מופיע…
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 510 צפיות
שלום למכובדי הפורום, אשמח להמלצות מנסיון על תנור משולב גז איכותי בתקציב עד כ 3000 שקלים. ראיתי באבי סופר תנור של לופרה Lofra MS66MF שנראה נחמד מאוד אבל מצאתי קצת ביקורת של אנשים שרושמים על מחירי תיקונים גבוהיים לאחר תקופת האחריות (שנה). ראיתי גם תנור של בוש דגם Bosch HXR39IH50Y אבל הרגיש לי קצת צעצוע. חשוב לי מאוד שעוצמת הלהבות תהייה גבוהה ושהאמינות תהייה טובה. תודה
הודעה אחרונה מאת point of view, -
זה ספין אוף לשרשור לבחירת טלויזיות כדי לא לחטוף אותו. כרגע יש לי טלויזיה עם 1080p בלי hdr. אני רוצה להשתדרג ל 4k hdr בנטפליקס, אמזון וקבצי mkv מטורנטים. הצפיה תהיה דרך מחשב שיחובר עם יציאת hdmi 2.0b לטלויזיה בגודל 55 אינשט'. האם באמת מנסיונכם האישי אתם שמים לב להבדל במעבר ל 4k ול hdr בנטפליקס, אמזון וקבצים שמורידים?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 533 צפיות
יצא לי לקרוא על אפשרות להפוך טלפון ישן למצלמת זום אבל אז הבנתי שיש תקלות למשל שלא שומעים. האם זה נכון? כי עוד לא ניסיתי... אבל אולי יש קומבינה אחרת: אפשר פשוט לראות את הצד השני במחשב הנייח אבל לדבר עם הסמארטפון? או שאולי עדיף לקנות מצלמת רשת וזהו? אבל אז השאלה אם זה מגיע עם רמקול או שבעצם עדיף לקנות מחשב נייד חדש, חלש וזול או בעצם להסתכן עם יד שניה?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 639 צפיות
אני מעוניין לקנות גריל גז ראשון, לדעתי לא יהיה שימוש של מעבר לפעם בשבוע-שבועיים ובגלל זה אני רוצה לקנות משהו זול בתור התחלה, לא מעוניין להשקיע אבל כן הכי טוב שניתן להביא במחיר הזה זה מה שמצאתי : סטרלינג - אזל מהמלאי וחבל הבנתי שהוא הכי מומלץ Buffalo Chef SONABCHEF Australia Chef CAMPTOWN BRINKMANN Net Broil כירת צד BUFFALO CHEF
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
חבר שואל .. הבוס עושה לו את המוות והוא רוצה להוציא לו ימי מחלה , הוא חשב להודיע לבוס שלו שקיבל הודעת SMS ממשרד הבריאות על כך ששהה בסמוך לחולה קורונה וכך הוא יכול לקחת שבועיים ימי מחלה מבלי להתרוצץ כל מספר ימים לחדש את הימי מחלה
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 856 צפיות
היי חברים, אני כבר כמה שנים מנהל תיק דרך הבנק, אבל הממשק שלהם לא מוצלח כל כך מבחינת נוחות ופונקציונליות, לכן אני מעוניין לפתוח תיק באחד מבתי ההשקעות בארץ. האם יש לכם המלצה? מבחינת עמלות המרה, עמלת ניהול תיק ועמלה מסך התיק וכמובן מבחינת ממשק. ושנית, האם ניתן להעביר חלק מהמניות (שמנוהלות כרגע בתיק שלי אצל הבנק), לתיק שאני אפתח בבית ההשקעות? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 846 צפיות
היי חברים. היו בה פורום, לאורך השנים, לא מעט שרשורים מצחיקים ברמת פיפי, אשמח אם תוכל לעזור לרכז אותם בפוסט אחד תודה. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
כל פעם שאני מפעיל את ה waze, הוא משתף מידע עם האפליקציה הזו. ניסיתי להפעיל אותה לבד, לראות מה היא עושה. לא רוצה לעבוד לבד, רוצה waze. מה זה החארטה הזה? מאיפה זה הגיע? למה הווייז משתף מידע עם אפליקציה צד ג שלא ברור מה היא עושה? אפילו דוד גוגל מראה לי תוצאות של waze כשאני מחפש navihelper, ולא עוזר לי עם מידע יעיל. גם בחנות האפליקציות לא מצאתי מה זה הדרעק הזה... תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
לצערי הרב, אני נמצא בקלחת של הקורונה ובמעגל המובטלים מכורך המצב, כבר 4 חודשים בבית ולקורות חיים שאני שולח, אין שום מענה ואם להגיד את האמת, אני אפילו מפחד ואם זוכרים, העליתי פוסט על מחשבה של העלת רשיון נהיגה מעל 15 טון להשיג שם עבודה. (אבל זה ממש לשעת חירום לגמרי!) שאני מנסה לקרוא את המפה אני לא כל כך רואה אופק כלשהו, אני גם מאמין שעתיד להגיע מיתון כבד לא רק בארץ, אלא עולמי. על מנת להכניס לי קצת כסף התחלתי לעשות טיפולי פלסטלינה\פוליש\ווקס לחברים ומכרים, וזה לעיתים גם יוצר לי מסגרת ולי באופן אייש, חשובה מסגרת. מה שכן גיליתי, שזו עבודה שהיא קריעת תחת, לוקח לי 4 שעות לעשות רכב. מצד שני, אני חושב שזו פעם ראשונה בחיי שאני ממש ממש נהנה לעשות משהו ואני …
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 818 צפיות
הצלחתי למצוא איפה ואיך ניתן (תיאורטית) לעשות את זה. אבל, הווייז ברכב לא מוכן להתחבר. לאחר שליחת קוד לנייד, הוא מוציא הודעת שגיאה- לא זוכר בדיוק מה כתוב שם, אבל הוא טוען ש"אני נראה לו מוכר" ושלא ניתן להתחבר... אני לא רוצה להיאלץ להתחבר דרך חשבון הפייסבוק (אופצייה אחרונה). מה אני עושה לא נכון? איך ניתן להתחבר לפרופיל הקיים? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברה, קניתי לא מזמן את ה-Q90R בגודל 75 אינטש ועכשיו אני מתחיל לברר לגבי מערכת סאונד. ראיתי שלסמסונג יש מקרן קול שביקורות משבחות אותו אך הבעיה שהוא לא נמכר בארץ ואצטרך לייבא אותו איכשהו. למקרן יש מערכת רמקולים סראונד והוא תומך ב-DOLBY ATMOS. מרחק הצפייה שלי מהטלוויזיה הוא בערך 5 מטר (5.10 ברוטו), האם מקרן קול יהיה יעיל או שאתחיל לחפש מערכת קולנוע בייתית עם רסיבר. * כרגע הסלון מכיל רק ספה, מזנון וטלוויזיה (דירה חדשה), אך בהמשך יכיל גם תמונות קיר, שטיח ושולחן סלון (חשבתי לציין בגלל נושא האקוסטיקה). תודה
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 463 צפיות
בקצרה: אני עוזר לחבר שגר במרכז ושיש לו דירה עם גג (הוא בעל מסוגלות נמוכה ואני עוזר לו היכן שאני יכול). על הגג יש שירותים, לא משהו מדהים, פשוט עבור האורחים שמתארחים על הגג מדי פעם. הדלת של השירותים היא לשם הענין דלת שפונה החוצה, לפגעי מזג האויר, אבל התקינו בזמנו דלת המיועדת לפנים הבית. היא דווקא מחזיקה מעמד לא רע אבל כעת לאחר למעלה מ- 20 שנים, מראה סימני גילה. בחיפושים אחר דלת כזו, כולל העלאת שיפוצניקים לגג, הוא הבין שמדובר ביצירת מופת מפעם, ושכבר לא ניתן למצוא דלתות במידות שכאלה (?). הוא אפילו ניגש לצפרדעי אשפה של שיפוצי דירות באזורו לראות אם זרקו שם דלת כזו. אני מבקש לדעת האם יש כיום בתי עסק/מפעלים המסוגלים לייצר דלת קטנה לפי מידה? האם הוא ראל…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 7 עוקבים
- 24 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זקוק די בדחיפות להחליף את המסך הישן שלי (דל 27 אינטש שחוגג יומולדת 9) מהסיבות הבאות: 1. מתחיל למות (צבע מעוות בקצוות) 2. מחמם כמו תנור (תאורה אחורית לא לד!) 3. רזולוציה 2560 * 1440 - יותר מדי בשבילי ומקשה על העיניים. עבדתי בשנה האחרונה על מסך 27 ברזולוציה HD 1920*1080 וזה היה בסדר גמור ועדיף מבחינתי. הכיוון כרגע הוא מסך 30 עד 32 אינטש, תקציב עד 4K ש"ח. שימוש לעבודה משרדית די רגילה, ללא דרישות יוצאות דופן. המסך כן צריך להיות מסוגל להסתדר בינתיים עם ה-X220 העתיק שלי, שמוציא עד 2560*1600 - לפחות עד שאחליף אותו סוף סוף. לא חשוב לי רמקול/מיקרופון/מצלמה מובנה. לכאורה המסך הזה עונה על הדרישות, רזולוציה טבעית 4K - מכפלה של רזולוציה HD, לכן אוכל בתור ה…
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 740 צפיות
היי אשמח לעזרתכם חלון אלומיניום על ציר , מנגנון הנעילה שלו התקלקל והוא מזיז רק את הפין נעילה העליון , הפין התחתון אינו זז עם ידית הנעילה בצד השני של החלון יש ארבעה ברגי פיליפס , האם כדאי להגיע למנגנון הנעילה \ המנוף צריך לפתוח את ארבעת הברגים האלה ? בלחיצה מעט חזקה על הפין התחתון הוא זז למעלה \ למטה תודה
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 520 צפיות
הי לכולם אני זקוק לסיוע עברה שנה בבזק והמבצע של הספק נגמר-החלפתי ספק (מסלקום ל 099) לפני כמה ימים וקיבלתי באותו יום שם משתמש וסיסימה עדיין יש אינטרנט מהספק הישן מה הצעד הבא - כיצד אני מעדכן את הנתב לספק החדש? איך אני מתקדם? תודה
הודעה אחרונה מאת erez1111,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 363 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- רועי5
- לירון .ה.
- Yuvalino
- itaysamurai
- חד אופן
- Pika007
- yor2
- Olórin the grey
- itzik123
- flytomars
- sperial
- yoav911gt2