Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שואל .. הבוס עושה לו את המוות והוא רוצה להוציא לו ימי מחלה , הוא חשב להודיע לבוס שלו שקיבל הודעת SMS ממשרד הבריאות על כך ששהה בסמוך לחולה קורונה וכך הוא יכול לקחת שבועיים ימי מחלה מבלי להתרוצץ כל מספר ימים לחדש את הימי מחלה 

פורסם (נערך)

הוא יכול למלא הצהרה על בידוד ולקבל ימי מחלה (בהתאם ליתרה שנותרה לו). הוא יצטרך גם להודיע למשרד הבריאות על כניסה לבידוד, ואוי לו אם קולטים אותו מחוץ לחדר ההתבודדות.

וכמובן, כל זאת בלי להתייחס לכל הפנים האחרים של הצהרה שקרית למעביד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מעבר למה שמרק כתב, החבר צריך לקחת בחשבון שהוא צריך לחתום מול המעסיק על הצהרה שהיה במגע עם חולה קורונה (+ תאריך) כדי לקבל את ימי המחלה. המעביד - אם הוא חושד בו - יכול ליידע את משרד הבריאות (יש לו הצהרה חתומה). מכאן החבר יכול להסתבך בשלל צרות, החל מעונש על אי דיווח על מגע עם חולה קורונה במידה ולא דיווח על עצמו למשרד הבריאות (אאל״ט עד 6 חודשי מאסר או קנס) ועד לעונש על הפרת בידוד (עד 7 שנות מאסר) במידה ויתפס  מחוץ לבית בתקופת הבידוד.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

אם הבוס עושה את המוות, למה לא להחליף עבודה?

ימי מחלה זה פתרון מאוד זמני. אפשר להוציא עד שבוע מחלה בלי להגיע לרופא - אין למעסיק זכות למנוע ממנו את הימים האלה, לא צריך ללכת על כיוון של קורונה.

אם כל כך רע לו בעבודה הוא צריך לשקול פתרון ארוך טווח..

פורסם
לפני 1 שעה, aviaviavi כתב:

אם הבוס עושה את המוות, למה לא להחליף עבודה?

אם כל כך רע לו בעבודה הוא צריך לשקול פתרון ארוך טווח..

הלוואי וזה היה כל כך קל ופשוט לכולם. 

אני מחפש בעצמי ברצינות משהו שפוי עוד מינואר...

לגבי הקורונה, אל תתעסק. אנחנו עוד לא יודעים מה יהיה ה-AFTERMATH של כל הסיפור הזה, איך זה ייגמר, איזה צעדים רטרואקטיביים יינקטו ומול מי. וזה מעבר לנקודה שמדובר במעשה מאד מאד לא אתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לדעתי עדיף לסבול בעבודה בזמן קורונה. אחרת הייתי אומר לו לעוף ישר משם. אולי המצב הפוך ומנסים להיפטר ממנו, כך שיתפטר מהעבודה במקום לשלם לו פיצויים.

בנתיים שיחפש עבודה אחרת או שינסה לשדרג את קורות החיים שלו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לחפש עבודה אחרת עכשיו - הייתי אומר שזו קצת בעייה...

להצהיר שקיבל SMS ממשרד הבריאות - גם בעייה (כי זה לא נכון ואולי ניתן לבדוק את זה למרות כל האי סדר לכאורה שקיים בנושא).

אם כבר (וסליחה שאני ממליץ כאן איך לתחמן) - להתלונן על תסמינים שיכולים להיות כשל קורונה ולגשת לרופא בצורה זו או אחרת (ירוויח במקרה הרע כמה ימי מנוחה. במקסימום - יגלה שבאמת נדבק 😞 )

alfa 156 2.5.

פורסם

זה בגדר שקר לבן, אבל כובל אותך לחדר הבידוד עד קבלת תשובת המטוש.

בכלל, לשקר למעסיק זה לא רעיון טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...