Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה: אני עוזר לחבר שגר במרכז ושיש לו דירה עם גג (הוא בעל מסוגלות נמוכה ואני עוזר לו היכן שאני יכול).

על הגג יש שירותים, לא משהו מדהים, פשוט עבור האורחים שמתארחים על הגג מדי פעם. הדלת של השירותים היא לשם הענין דלת שפונה החוצה, לפגעי מזג האויר, אבל התקינו בזמנו דלת המיועדת לפנים הבית.

היא דווקא מחזיקה מעמד לא רע אבל כעת לאחר למעלה מ- 20 שנים, מראה סימני גילה.

בחיפושים אחר דלת כזו, כולל העלאת שיפוצניקים לגג, הוא הבין שמדובר ביצירת מופת מפעם, ושכבר לא ניתן למצוא דלתות במידות שכאלה (?).

הוא אפילו ניגש לצפרדעי אשפה של שיפוצי דירות באזורו לראות אם זרקו שם דלת כזו.

אני מבקש לדעת האם יש כיום בתי עסק/מפעלים המסוגלים לייצר דלת קטנה לפי מידה? האם הוא ראלי אם הוא מחפש משהו בתקציב של עד 500 ש"ח?

פורסם

אם זה רק אסתטיקה, יש ציפויים שונים ומשונים לדלתות. מגנטי, לא מגנטי, טפט, אנא ערף.

פלוס, גוגל יידע לעזור.

כששאלתי אותו, הוא דיבר על זה ועל עוד כמה שלא מפרסמים מחירים. אולי חיפוש תמונות יעזור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...