Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל הקורונה (ולפעמים גם סתם בגלל עומס) חברת החשמל מנפיקה חשבונות ע"פ הערכה. לעיתים הערכת החברה גבוהה משמעותית מהצריכה בפועל, ואז אתם למעשה מלווים לחברת החשמל כסף בלי ריבית ובלי הצמדה.

קיבלתם חשבון? בידקו את המונה שלכם. אם ההערכה גבוהה מהצריכה בפועל כנסו לאתר חברת החשמל, עדכנו את קריאת המונה בפועל, ותזוכו בהתאם.

לתיקון קריאת המונה בחשבון החשמל

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן, הם גם התחילו לשלוח sms שישלחו להם את הקריאת מונה דרך האתר.

רק מה?
בתחילת החודש אבא שלי קיבל הודעה כזאת. שלחנו להם את המונה וקיבלנו חשבון.
כמה ימים אחר כך קיבלנו חשבון נוסף מהתאריך שדיווחנו ל 10 ימים קדימה שמבוסס על הערכה.
אם שלחנו את המונה, מדוע צריך לשלוח מונה לעשרה ימים קדימה המבוסס על הערכה?
( הקריאה נשלחה בימים שבדרך כלל מבוצעת הקריאה). לחברת החשמל הפתרונים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

זה כנראה שתי מערכות שלא מסונכרנות. לדעתי אפשר להתעלם מהחשבון הנוסף.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לדעתי לא. החשבון הקודם היה מתאריך 2/2/20 עד לתאריך 1/4/20 ( התאריך שבו שלחתי את המונה באתר חברת חשמל). תאריך לתשלום22/4/20. אחרי כמה ימים הגיע חשבון נוסף מתאריך 2/4/20 עד 12/4/20 שמבוסס על הערכה ותאריך לתשלום 7/5/20.

ואז שאלתי את עצמי, מדוע טרחתי לשלוח את המונה אם הם בסוף שולחים הערכה.
בגדול זה שקוף, כי גם פעם הבאה אשלח את המונה והוא יהיה גדול יותר מההערכה. זה פשוט לשלם פעמיים בחודש את החשבון חשמל.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

כנראה שלא כדאי לשלוח את המונה במענה למסרון, אלא להמתין לחשבון לפי הערכה.

אם המונה בחשבון נמוך מההערכה - לא לעשות דבר. אם הוא גבוה מההערכה - לדווח את המונה בפועל.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

זה בסדר.
כנראה שגם ככה לא מאמינים לקריאה שלקוחות שלחו בתגובה למסרון.
זה מכלכליסט.3f04e20d9c07aa8d45398e59f39935ff.jpg

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...