Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גיפט קארד. 

אחד הדברים הכי גרועים שיש - כי אתה משלם עליו כסף ושאתה בא לקנות איתו כולם עושים לך פרצופים.

המעסיק שלי התאמץ אפילו שהגיפטקארד יגיע לפני החג. ואז בא הסגר. ועם גיפט קארד אי אפשר לרכוש און ליין, כי אנחנו רק ב-2020. 

 

בכל מקרה, ראיתי מוצר שרציתי לרכוש באתר של אחת החנויות:

https://www.bug.co.il/brand/hp/color/black/24w/ips/monitor/

 

הזמן עבר לו וחלק מסניפיה נפתחו.

הלכתי לסניף, המוצר לא היה במלאי, הזמנתו לסניף אפשרית - אבל המחיר שלו בסניף 599.

אגב היה הבדל בין המחיר באתר למחיר בחנות על מוצר אחר שמישהו לפני בא לרכוש.

 

עכשיו - אני לא ראיתי שמצויין באתר שהמחיר ייעודי או מיוחד לאתר. 

מה שנאמר לי לגיטימי? 

פורסם (נערך)

באופן עקרוני זה (לדעתי) חוקי. הרבה חברות רוצות לקדם את האתר והאפלקציה שלהן ולעודד קונים לרכוש דרכן, בין השאר דרך הנחות בלעדיות לאתר או לאפליקציה.

הייתי מנסה ליצור קשר בטלפון עם שירות הלקוחות - ייתכן ויבואו לקראתך.

לי אישית היו שתי חוויות מאוד לא חיוביות עם באג ואני לא מוכן לרכוש שם כלום.

עריכה אחרונה על ידי wee~man acuna
  • אהבתי 1
פורסם

בתקנון האתר רשום:
"המחירים ותנאי התשלום מיועדים לרכישה באתר בלבד"

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

  • מעניין 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה לא חדש - לפני איזה 8-9 שנים מצאתי מכונת כביסה אצל "אריה מוצרי חשמל" - ואיש המכירות עצמו הפנה אותי לאתר החנות (לאסטפרייס) כדי לרכוש במחיר נמוך יותר. באותה הזדמנות פתחתי חשבון בפייפאל ומכונת הכביסה הגיעה אלי למחרת. 

 

גל הגיפטקארדים האלה הם בלוף כיוון שיש עליהם הרבה מאוד כוכביות. הם מצטברים בארנק של אשתי כיוון שכמעט שאין להם שימוש. ברשתות המזון מורידים 5-20% מערכם (או, לפחות, כך היה בעבר), ברשתות אחרות יש עליהם מגבלות ובדרך כלל יותר כדאי לקנות באמצעי תשלום רגיל עם הנחה מאשר בכרטיס הזה במחיר מלא. העיקר שבתלוש השכר יורד לי עליהם מס במסגרת "זקיפת הטבה" חוץ מ-20 הש"ח הראשונים.

  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

הרבה חברות עושות מבצעים מיוחדים לאתר.

במחסני חשמל אין שום קשר בין המחירים בחנות למחירים באתר. 

בחנות יתמקחו איתך שעה ובסוף תראה שהם עדיין מעל המחיר באתר

אייל

פורסם

כבר הרבה מאד שנים אני מחזיק את זאפ פתוח לצורך התמקחות בחנויות (אם אני ניגש לחנות פיזית, וזה קורה כאשר אני רוצה להתרשם מהמוצר בעין). נדיר שלא משווים את המחיר, או, לפחות, מפחיתים אותו במידה שלא שווה לי לחפש במקום אחר. מעדיף לשלם עוד כמה לירות ולהעמיס את המכשיר בבגאז' ולא לחכות למשלוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
לפני 1 שעה, LotusElise כתב:

הרבה חברות עושות מבצעים מיוחדים לאתר.

במחסני חשמל אין שום קשר בין המחירים בחנות למחירים באתר. 

בחנות יתמקחו איתך שעה ובסוף תראה שהם עדיין מעל המחיר באתר

 

טוב, עכשיו שהבנתי שזאת פרקטיקה מקובלת.

איזה טיפשי זה, הא?

 

הרי בחנויות יש הרבה יותר הוצאות והרבה יותר אינטרס למכור. גם הלקוח אצלך ביד. בוא תמכור לו מאשר לשלוח אותו לאתר שלך - שבאותה מידה הוא יכול להיכנס לאתר של המתחרים ולהזמין משם.

אם אני צריך לנחש זה בגלל שבאיזשהו עולם חשבונאי וירטואלי, האתר מתנהג כיחידה נפרדת והוא רוצה להראות שהוא מרוויח, גם אם זה על חשבון החנויות.

 

אגב באג, מי שכתב שיש לו ניסיון לו טוב איתם - גם לי לא. ובגדול, ללא הגיפט קארד - שיחפשו אותי. 

אבל אם כבר הייתי קונה מהם משהו מהכסף האמיתי שלי, הייתי מזמין באתר.

אנשים אחרים אשכרה ישבו שם בתור, לשלם להם באשראי, בעוד שהאתר מציע משלוחים חינם ואפילו משלוחים מהירים (מהיום להיום). 

ולא אנשים זקנים שלא מאמינים בדבר המוזר הזה שנקרא רכישות און ליין - אלא חבר'ה צעירים. לכו תבינו.

 

 

 

 

 

 

 

 

פורסם

זה סיפור נפרד. לא תאמין כמה צעירים חוששים מקניות במרשתת. לכמה אנשים אני מסביר שקניה באתרים הנכונים בטוחה וזולה, אבל הם "לא מאמינים בזה".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
לפני 18 שעות, Nakamichi כתב:

אגב באג, מי שכתב שיש לו ניסיון לו טוב איתם - גם לי לא. ובגדול, ללא הגיפט קארד - שיחפשו אותי. 

אבל אם כבר הייתי קונה מהם משהו מהכסף האמיתי שלי, הייתי מזמין באתר.

 

הזמנתי מהאתר של באג רמקול של SONOS בתחילת אפריל והוא הגיע לפי הזמנים שפירסמו.

אני רוכש מהם מעט מאוד אבל יש כמה מותגים שהם היבואן ואז לעיתים  זה משתלם, ע"ע ה-SONOS הנ"ל.

אגב SONOS, ממליץ בחום על ה-SONOS SL שמחירו בבאג עכשיו הוא 499 ש"ח. זה זול מהמחיר בחו"ל (אמזון). ומדובר במוצר מוצלח מאוד, לטעמי כמובן.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

לגיטימי ומקובל.

במכירה באינטרנט, המרחק המהתחרה הוא קליק אחד.

בחנות הפיזית המרחק מהמתחרה הוא 500 מטר או 3 ק"מ או משהו אחר.

 

זה נקרא בכלכלה "אפליית מחירים". לכל לקוח מתאימים את המחיר לפי גמישות הביקוש שלו.


ועדיין, חכם לתת ללקוח אינטרנטי, שמגיע לחנות הפיזית, את המחיר שראה באתר, ולא להבריח אותו לחנות אחרת או חזרה לאתר.

קראתי פעם כתבה מעניינת ושם סופר שבאחת מרשתות הדיסקאונט, חלק מהמחירים המוצגים בחנות גבוהים מהמחירים באתר (ובפועל, בקופה!). הסיבה היא אותה סיבה: באינטרנט, מחיר גבוה למוצר ישלח אותו אולי למתחרה. בחנות, זה אולי ישלח אותו למוצר אחר בחנות.

:turn-l:
פורסם

מה שתיארת מקובל מאוד.
אשתי מקבלת גיפטכארד מהעבודה. ניסיתי לקנות דרך האתר של אחת הרשתות מטחנת בשר. באתר משמעותית יותר זול. זה שי מעצבן לחג.
אצלי בעבודה עדיין מקבלים צ'ק. כמו בחתונה.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

×
×
  • תוכן חדש...