Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הבניין שלי חובר לאחרונה לסיבים של פרטנר. היום יש לי אינטרנט 40 מגה של 018 עם ראוטר של TP LINK 9980 שמחובר לראוטר גוגל וויפי (google wifi) שרכשתי.

אני מעוניין לעבור ל 1000 מגה של פרטנר, אבל לא מעוניין לשלם להם על הראוטר technicolor שהם מציעים ב 20 שח לחודש. אני יודע שהראוטר הנוכחי שלי לא תומך ב ac, אבל מעוניין להשתמש בראוטר של גוגל במקום לשכור מהם ראוטר. השאלות הן (לא הצלחתי לקבל מהם תשובות ברורת בתמיכה הטכנית וגם במכירות):

1. האם זה אפשרי בכלל טכנית?
  2. אם כן - למה מחברים אותו? האם הם מספקים מודם שעובד עם גוגל וויפי?
  3. אם כן - האם אצטרך לשקנות מהם או באופן פרטי חומרה נוספת? או שזה כבר כלול בהתקנה שהם מספקים? האם יש צורך לבקש משהו ספציפי בעת תיאום ההתקנה (מודם DLINK למשל?)
  4. אם הכל עובד - האם המהירות תהיה באמת 1000 או קרוב לזה - או שהיא תפגע משמעותית אם לא אשתמש בנתב שהם מוכרים?
  5. האם מומלץ לרכוש נתב באופן פרטי ואליו לחבר את ה גוגל וויפי? אם כן איזה דגם מומלץ במחיר סביר?
פורסם

הראוטר של גוגל יעבוד לך.

אך אם יהיו בעיות ותצטרך תמיכה, לא תוכל לקבל כי הם לא תומכים בראוטר פרטי.

אם טרם רכשת ראוטר פרטי, לך על מודל ההשכרה, למשתמש ביתי זה משתלם.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

את רוב הראוטרים / מערכות מש אין בעיה לחבר לכל ראוטר של ספקית.

יכול להיות שתצטרך להריץ אותם כDouble nat או כBridged בצד שלהם במקום בצד של הראוטר של הספקית.

זה לא באמת נורא.

אין שום צורך בנתב נוסף מעבר לבסיסי שהספקית נותנת לו - וההגדרות של גוגל וויפיי (או כל מערכת נורמאלית בימינו כמו אירו , אורבי , וולופ וכו) לוקחות דקות בודדות.

החברת אינטרנט נותנת כנראה ״מודם״ שהוא גם נתב. והגוגל ווייפיי הוא נתב בעצמו (ביחידה אחת או בכמה)

אתה תקבל את המהירות המקסימלית כנראה לפי המכשיר שתשתמש בו במהירויות אינטרנט כאלו (כלומר סביב ה300-450 מגהביט למכשיר - לרוב המכשירים שהם לא לפטופים עם כרטיסי רשת מעולים)

זה הרבה יותר ממה שמכשיר אחד צורך בכל צורה הגיונית. הסיבה שאתה רוצה אינטרנט כזה מהיר - זה שתוכל לחבר כמה מכשירים במהירות הזו או לקבל מהירות גבוהה יותר בחיבור חוטי.

אני אחסוך לך גם - זה יהיה הרבה יותר טוב ממה שראוטרים של ספקיות נותנים.

לגבי הגוגל ווייפיי - שים לב שאתה רוצה את הדור השני שלו. כמו כן , במהירויות כאלו כדי לקבל מהירויות מקסימליות בכל הבית - עדיף לחבר אותם חוטית.

בקיצר - חד וחלק תקנה מערכת וייפי נורמאלית עם כאלו מהירויות - ההבדל הוא עצום.

(יש לי אינטרנט ג׳יגה סימטרי כבר 3 שנים - אמיתי כזה שבספידטסט לכל שרת נורמאלי אני מקבל קרוב לרוחב פס המלא. אני מריץ עליו כרגע 4 מצלמות HD ועוד לפחות 10 מכשירים בכל זמן נתון - תענוג)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הוא מתחבר לפרטנר, משמע שהוא מקבל מתאם תקשורת מסיב לשקע rj45 שנותן לו 1גיגביט לעולם.
משם, שיעשה מה שבא לו (לא יצא מצב של דאבל נאט)

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...