Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילדים דואגים שלא ישעמם לי בבידוד :-)

הקטן נזכר שמצלמת הרשת שלו התקלקלה כבר לפני זמן. וביום ראשון יש לו שיעור מקוון...

אמרתי "מה הבעיה, נכנס לאייבורי ברשת+ תשלום מופקע על משלוח מהיר, וביום שני בבוקר כבר תהיה מצלמה לשיעור"

אז זהו. שלא. אין משלוח מהיר. החנויות סגורות והכל מגיע מהמחסן הראשי.

וממה שקראתי כאן בשרשור המרמור על עסקים, במקרה כזה גם אין סיכוי לקבל בזמן סביר במשלוח רגיל.

לקספ ובאג בכלל אין במלאי דבר כזה.

אני מפספס משהו? זה לא דבר ממש שימושי בשנת 2020? איך זה שאין מבחר של 10 דגמים בכל חנות? מה, זה מוצר נישה?

ואגב-מה זה המחירים המופרעים האלה?

אני זוכר שמצלמות רשת פשוטות כאלה עלו כמה עשרות שקלים. גג מאה-מאה חמישים אם הייתי מתעקש על "מותג" כמו לוג'יטק או מייקרוסופט.

יש למישהו רעיון איך אני יכול להשיג לי ממש בזריזות מצלמה כזו בלי לצאת מהבית (בקבוצת סיכון ממשית, לצערי), ורצוי גם בלי שיעשקו אותי בצורה בוטה ממש?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא להתארגן על לפטופ? בכולם יש מצלמה מובנית (טובה יוצר או פחות). אין לך איזה לפטופ זרוק בבית שיתאים למשימה?

• רעיון טוב! 1
פורסם

והבחור יזקק גם למיקרופון. אלה עלו בשעתו סביב 20 ש"ח, ופעלו 20 דקות.

העצה של גאריכו נכונה - למצוא במגירה\ארון\מחסן איזה נייד ישן. או להתחבר לזום דרך הסלולרי.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכנסתי לאחד המפיצים שאני עובד איתם לבדוק לך, ככה זה נראה.

image.png.79ecb11fcc70e0b6c90d4419555cba52.png

כמו שאפשר לראות הדגם היחידי שנשאר עולה 935 + מע"מ לדילר.

אמרתי בוא נבדוק אצל יבואן של מוצרי מיקרוסופט, כל הדגמים, 6 במספר תחת סטטוס "מלאי בדרך".

הייתה הסתערות מטורפת על מחשבים וציוד הקפי בגלל הקורונה, הרבה חברות קנו טונות של מחשבים כדי לתת לעובדים שלהם לעבוד מהבית.

לקוח אחד שלי עשה רכישה של ציוד מחשוב ב 100,000 ש"ח (לפחות 40% מהכסף הזה הוא זרק לפח) מרוב הלחץ שנכנס אליו.

רציתי לרכוש לפטופ פשוט עבור הלקוח - הכי פשוט שהיה אחרון במלאי היה לפטופ של 3700 ש"ח.

לסיכום, חפש לפטופ ישן עם מצלמה..

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה רבה לכם.

כמובן שיש יותר מלפטופ+ דסקטופים+ אייפד אחד בבית.

העניין הוא שגם אשתי וגם אני עובדים מהבית, וגם אחיו הגדול צריך להתחבר ללמידה מרחוק. כך שכל המחשבים ה"נורמליים" תפוסים.

לפטופ ישן או טלפון זה לא לעניין, כי הבנתי שהם במקביל פותחים טבלאות (לא מבין בזה כלום, רק מצטט...) וזה לא אפשרי בטלפון. גם איזו גרוטאה שתתקע על שטויות אחרות כל רגע, כשעל השולחן יש מחשב גיימינג מפואר זה לא הגיוני.

בסופו של דבר- זה לא חיים ומוות. אפשר להסתדר כמובן.

זה מסובך, אך לא מסובך כמו להשיג מצלמה, מסתבר...

חשבתי שתמורת מס אשכנזים סביר אפשר לפתור את זה. אם לא- אז לא...

תגידו, מה דעתכם שננסה להציל את הישנה?

מצ"ב תמונות של המצלמה, הדגם, ומה שאני מקבל כשאני נכנס להגדרות, ולטסט של המצלמה.

אולי מכאן תבוא הישועה?

IMG_20200417_212412.jpg

IMG_20200417_212444.jpg

IMG_20200417_213136.jpg

IMG_20200417_212303.jpg

פורסם

נדמה שהתשובה מצויה על המסך - הוא מחפש דרייבר. יש לך דגם המצלמה, נסה לחפש דרייבר מתאים. ולפני כן, נסה לחבר לשקע USB אחר, רצוי אחורי.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ניסינו כמובן את אלה...

אין למצלמה הזו דרייברים לwin10.

לפי מה שרשום באתר של מייקרוסופט היא אמורה להתחבר אוטומטית. (והיא אכן היתה מתחברת עד לא מזמן).

ננסה להחליף usb. אולי זה יעזור.

תגידו, זה לא מוזר שהיא לא מופיעה בהגדרות  כמצלמה של מייקרוסופט, אלא איזה קשקוש?

או שזה לא קשור?

עריכה אחרונה על ידי natco

פורסם

אחד מעמיתיי ההודים כתב לי על אפליקציה בשם IVCam שמחברת את מצלמת הסלולר למחשב. לדבריו זה גם עובד עם ZOOM.

בנוסף אני די בטוח שיש לי מצלמה ספייר. אם תרצה לאסוף אני אהיה בהרצליה באמצע השבוע הבא.

• אהבתי 1
פורסם

התקלתי בבעיה דומה עם VX1000. אחרי כמה ניסיונות התקנה של הדרייברים מהאתר של מיקרוסופט, פתאום עבד. מוזר שמוצר של מייקרוסופט לא מזוהה על ידי מערכת ההפעלה שלהם.

• אהבתי 1
:turn-l:
פורסם

נתקלתי בבעיה דומה עם ג'ויסטיק של מיקרוסופט שהבן שלי נהג לשחק בו עוד בימי ה-XP, אבל באחד השדרוגים (לא זוכר אם ל-7 או ל-10) לא היה ניתן יותר לשימוש.

• מעניין 1

פורסם
לפני 50 דקות, natco כתב:

זה מסובך, אך לא מסובך כמו להשיג מצלמה, מסתבר...

חשבתי שתמורת מס אשכנזים סביר אפשר לפתור את זה. אם לא- אז לא...

אצלנו בחברה ניסו להשיג כמה מצלמות לפני שבועיים. יש לנו קשרים מעולים אצל מספר ספקים (קונים מהם בעשרות אלפי שקלים בחודש) וכולם טענו שיש מחסור עולמי במצלמות למחשבים ולכן קשה מאוד להשיג, עד כדי בלתי אפשרי.

• מעניין 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לפטופ ישן או טלפון זה לא לעניין, כי הבנתי שהם במקביל פותחים טבלאות (לא מבין בזה כלום, רק מצטט...) וזה לא אפשרי בטלפון.

פספסת לגבי הטלפון - הכוונה להשתמש בטלפון כמצלמת רשת למחשב בעזרת תוכנה.
כלומר אתה ממשיך לעבוד עם המחשב, הטלפון הוא רק המצלמה.
יש מספר תוכניות כאלו, נתתי כדוגמא את droidcam

Sent using Tapatalk

• רעיון טוב! 3
  • תוכן חדש...