Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בקבוק פלסטיק של יטבתה, שאני סובבתי את הפקק הוא עשה רעש כמו שפותחים משקה מוגז. מין רעש כזה של גזים, האם זה אומר שהחלב לא טוב? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי כלום.

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

פורסם

בחלב יש שני מדדים פשוטים - טעם וריח.

אי אפשר להתבלבל.

אפשר גם לטעום על קצה הלשון. לא יקרה לך כלום. 

• אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בידוד, אה?

וברצינות - קודם לבדוק פג תוקף, אחר כך להריח, אחר כך, אם יש אומץ, לטעום.

יכול להיות שאותו הבקבוק נסגר בתנאי קור, ואז הוצא למקום חם יותר, עמד זמן מה, ואז פתחת את הבקבוק.

האוויר התרחב, ואתה שמעת רעש של קולה.

אופציה נוספת - החלב החמיץ, והגזים שיוצאים זה פחמן דו חמצני שהפרישו החיידקים שגרמו לתסיסה. לחלב חמוץ יש לפעמים תחושה של עקיצות בלשון, כמו של משקה מוגז.

או שיוטבטה השיקו סוג חדש של שוקו לילדים שלוקחים חצי גרם אדרל ביום, ומה שיכול להשביע אותם זה רק שוקו מוגז.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכיוון שענו כבר על הדבר הנכון לעשות, נותר רק:

1. על הבקבוק חלב כתוב Tuburg Red? 

2. יש מצב שזה מפרות ששתו הרבה קולה? 

אגב, אצלי במזון אין ספק. אם יש ספק, הוא הולך לפח. אני מניח ש 75% מהדברים שהתעורר לגביהם ספק היו תקינים. 

• מעניין 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הלו, כאן זה לא FXP   [emoji6]

אחרי שפתחו את האופטופיק, כל אפאקספי עברו לפה

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם מה הקטע עם הguest user? למה זה בכלל מאופשר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 34 דקות, vadim6385 כתב:

גם מה הקטע עם הguest user? למה זה בכלל מאופשר?

איפה אתה רואה אורחים?

תישן תישן אתה חולמת. כשתקום הם לא יהיו פה 😁

• מצחיק 1

יום טוב גם לך

פורסם

כמה נקודות חשובות על מוצרי חלב ובכלל.

ראשית כל חלב חמוץ, מריחים מייד, או שטועמים (אפילו חם בנס קפה נניח) וישר מרגישים טעם חמוץ/לא נעים.

לזרוק לפח - אין שום סיכון בריאותי.

תאריך תפוגה, זה תאריך ביטחון של היצרן. כלומר, לאחר בדיקות מעבדה חוזרות ונשנות 

מגיעים לממוצע בו המוצר מתקלקל - מורידים 30% כמקדם בטיחות. למה? כי המוצר לא נמצא תמיד בתנאים נאותים

ומשונע לעתים בטמפרטורה שצונחת מידי פעם עקב פתיחת דלת, או מונח בצד בסופר עד שהוא עובר מיון והחסנה.

בעיקרון, וזו לא המלצה גורפת, אלא ככה אני נוהג שנים, חלב שותה עד 3/4 ימים אחרי תאריך אחרון.

מעדנים, שבוע אחרי, ללא שום בעיה. (גבינות קשות אפילו יותר)

כמובן שכל אחד מוזמן למלא את פחי האשפה באוכל תקין ואכיל, רק בגלל שהתאריך עבר. 

התנהלות כלכלית נבונה, זה לא. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

זאת גם הדעה שלי - אם הטעם והריח בסדר, החלב בסדר

פורסם
לפני 18 שעות, Bob Ross כתב:

יש לי בקבוק פלסטיק של יטבתה, שאני סובבתי את הפקק הוא עשה רעש כמו שפותחים משקה מוגז. מין רעש כזה של גזים, האם זה אומר שהחלב לא טוב? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי כלום.

איפה אתה גר?

פורסם
Just now, Ooga כתב:

איפה אתה גר?

למה? רוצה להזמין אותי לדייט? 

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה חושב שהוא בובספוג?

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...