Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה שמתי לב שלמרות שהשעון שבת של הדוד נמצא על מצב OFF, שומעים את הגלגלי שיניים בפנים נעים. 

הבנתי שיכול להיות שדבר זה מעיד על כך שהוא קרב לסופו. במהלך השבוע שעבר, הייתה גם פעם שהדלקנו את הדוד והנורה לא נדלקה כמו שצריך (אולי חברה שלי לחצה לא עד הסוף? לא יודע). בגלל משבר הקורונה, אני לא רואה את עצמי מזמין איש מקצוע בזמן הקרוב.

השאלות שלי הן:

• האם בעיות שכאלו בשעון שבת יכולות לגרום בעיות בדוד: נניח שהדוד פתאום יפעל כל הזמן, מבלי שנדע, ואז גם הדוד יפגע וגם הכיס.
  • האם העובדה שהשעון עובד, גם כאשר הוא כבוי זה דבר שהוא הגיוני? או שמע, יש איזו זליגת זרם אשר מפעילה אותו?.

תודה רבה וחג שמח אנשים!

פורסם

השעון תמיד זז, הרי הוא מתפקד כשעון לכל דבר וכאשר מגיע לאיזורים בהם הגדרת שידלק נדלק.

זה שהוא מרעיש טיפה, נורמלי לחלוטין. היה לי בעבר שעון אשר הרעיש מהיום הראשון, פשוט סחורה דרעק.

ממליץ לעבור לשעון חכם כשתהיה לך ההזדמנות.

בכל אופן, אין מה להזמין טכנאי לעניין כזה.. השעון עצמו עולה 90 שקל בכל חנות לבית, שפתוחות עכשיו ו\או עושות משלוחים.

פורסם

~

אני לא יודע באיזה דגם/יצרן אתה משתמש, אבל אצלי בבית יש מספר 'שעוני שבת' סיניים מותקנים על שקעים רגילים (כדי לתזמן טעינה של סוללות או חימום של חדרים) וכולם ללא יוצא מן הכלל נשמעים כמו טרקטור צעצוע גם כשאינם פעילים. הם פשוט בנויים מפלסטיק זול ורופף, אבל זה לא משפיע על הפונקציונליות שלהם. אם הרעש מפריע לך - אפשר להחליף למשהו חדש ואיכותי יותר.

פורסם

שעון שבת מכאני זו טכנולוגית המילניום הקודם.

צורך כ-10 וואט קבוע (כמו נורת לד!) מרעיש, נעצר בכל הפסקת חשמל, לא מדוייק, מאפשר תכנות ברזולוציה של רבע שעה...

ממליץ להחליף למודול דיגיטלי, שנכנס בול במקום, לא צורך כמעט זרם, מאפשר 17 תכניות ברזולוציה של דקה ולפי ימי השבוע, מדוייק, שקט ואמין.

לדוגמה:

https://www.aliexpress.com/item/32403723736.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.784344ac93QR5z&algo_pvid=2267480e-b2ce-45c4-9a3f-4a0903a7f0ef&algo_expid=2267480e-b2ce-45c4-9a3f-4a0903a7f0ef-2&btsid=0ab6fa8115869520631797565ee5fb&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

:turn-l:
  • תוכן חדש...