Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים, 

תקופת הסגר לא פסחה גם עלי וגם אני כשכיר וכסטודנט, מוצא עצמי בבית בלי יותר מדי מעש. 

לאחר שיטוט ב- VOD ב- Yes הבחנתי בתוכנית מאוד נחמדה שבה זוג חברים מכונאים ואוהבי מכוניות בשם גאס ו-וויל מבריטניה 

רוכש מכוניות מאקזמפלרים מאוד לא רצויים ולא פופולריים, משקם אותן, מתקן אותן- לעיתים בעבודה אגרסיבית ולעיתים פחות 

ומוכר אותן ובכך עושה את הקופה שלו שלפעמים גבוהה ולפעמים שלא. 

אני מתאר לעצמי שלא מעט מכם מכירים את התוכנית אך לאלה המעוניינים לראות את התוכנית ולא הכירו ולא ראו- 

לא אגלה לכם את המכוניות שמופיעות בתוכנית (לא מדובר ברכבי על או משהו אך קלאסיקות מדהימות בעיני), רק אמליץ על התוכנית ואוסיף

שמאוד מהנה לראות את הזוג הזה עם התרבות הבריטית האותנטית רוכש מכוניות, מטפל בהן באהבה ומסביר לפרטי פרטים כל שלב ושלב 

ולבסוף נפרד מהמכוניות הללו לשלום עם לא מעט מקרים של חיבור רגשי וקושי להיפרד. 

אז לאלו המעוניינים אנא היכנסו ל- VOD-> "מדע טבע והיסטוריה" -> "המלצת העורך" ו- Have fun. 

בריאות ובשורות טובות.

flipping-bangers.jpg

עריכה אחרונה על ידי shlomi6280
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

שלומי.

פורסם

ראיתי כמה פרקים, חאפרים. לא הייתי קונה מהם רכב.

בניגוד לתוכנית wheeler dealers שהם פדנטים ביותר ונהנתי מאוד לראות את תיקוני המכונאות, פה זוג חאפרים עם תקציב סופר דליל שעושים תיקונים בשקל תשעים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני לא מסכים איתך! 

נכון שיש לעתים תיקונים ועבודות שאני לא מת עליהם אבל לטעמי הפורמט הוא להכפיל את שווי הרכב מהקנייה למכירה 

ואני דווקא מאוד אהבתי לראות את זה. 

עבודת הפחחות בהחלט לא היתה בשיא לטעמי (אם כי היתה מכונית שעברה אצלם ציפוי וזה היה ממש לא רע) אבל לא כל הרכבים עברו פחחות אצלם ועבודת המכונאות עושה רושם דווקא טוב. 

זה לא Pimp my ride שהתקציב הוא לא מוגבל ואפשר להתפרע. 

הפורמט של התכנית זה שני אנשים עם תקציב מאוד דל באים לשקם במידת האפשר גרוטאה שאף אחד לא מעוניין בה ותוך ימים ספורים לסיים פרויקט, למכור, להרוויח ולהמשיך לפרויקט הבא. 

לא יודע מי ראה את התכנית "הבית שלכם שווה יותר" בערוץ 2 אבל זה דיי מזכיר את זה באופן של שיפוץ מהיר עם תקציב מוגבל

ובהתחשב לתקציב המוגבל העבודה היא בכלל לא ראה והתוכנית מצוינת לעניות דעתי.

שלומי.

• תוכן חדש...