Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבחור פעיל וחסר סבלנות והבת שלי דורשת פתרון.

ראיתי שיש כאלו המודדים באוזן (אבל דורשים החלפה של מסנן חד פעמי) ויש מהירים למצח.

יש לחברים הנכבדים כאן ניסיון עם המכשירים האלה והמלצות ?

פורסם

Exergen TAT2000.

צריך ללמוד איך לעבוד איתו, אבל ברגע שלומדים הוא מדוייק למדי.

מאושר fda.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Exergen TAT2000.

צריך ללמוד איך לעבוד איתו, אבל ברגע שלומדים הוא מדוייק למדי.

מאושר fda.

פורסם

ובכל מקרה שיהיה לך מד חום רקטלי. לא יעזור כלום, זה הדבר הכי אמין.

אישית אין לי שום אמון במדי החום במצח - אמנם לא בילדים, אבל לא פעם ולא פעמיים הבנים שלי הגיעו לכל מיני מוקדים רפואיים (בעיקר זה שמחליף את קצין העיר) - מד החום המצחי מראה 36.5, זה שבפה 38.5. דרך אגב, גם השיטה שהיתה מקובלת פעם של מדידה בבית השחי מאד לא אמינה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לנו מדחום לאוזן של בראון, עם הצ'ופצ'יקים שצריך להחליף (הזמנתי סטוק מעליאקספרס). מרוצים ממנו, עוד יותר מרוצים כשלא צריך אותו.

פורסם

גם לנו.
דיי מדוייק.
אני מודד 3 פעמים והולך על הממוצע.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

כבר לפני 15 שנה, כשהגדול היה קטן :-) , הבנתי לאחר ניסוי ותעיה שהבראון שהמליצו עליו פה הוא הפתרון הכי טוב מבחינת שילוב של דיוק ומינימום הטרדה לקטנצ'יק.

ניסיתי לא מזמן אחד מצחי על בסיס אינפרה אדום- הוא חזר למוכר אחרי יום בדיוק.

פשוט קשקוש. כמו שאמרו כאן כבר- הוא טועה ברמה של שתי מעלות...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לחפש מדחום מהיר וגמיש לטוסיק. 

בילדים קטנים שלפעמים מעלים חום למידות הזויות זה חשוב. גם אם הילדון משתולל, זה כמה שניות ועדיין מדוייק. לשים מדחום למצח לילד משתולל, יכול להיות בעייתי. למוצר 

אני גיליתי עם הילדים שאני בדרך כלל מדוייק כמו המדחום... רק מנשיקה במצח.

יש לי מדחום בראון לאוזן שמאוד לא מדוייק וצריך לשים אותו טוב טוב. לחלוטין לא מתאים לתינוק. גם דורש לחלוטין לא לזוז.  בילד אחד יש קבוע הבדל של 0.2-0.3 מעלות בין שתי האוזניים. כנראה עקב הבדל בין שתי האוזניים במבנה/כלי דם.

פורסם

אני לגמרי לא מסכים. המדחום הטמפרולי של exergen לגמרי עושה את העבודה, רק צריך לדעת להשתמש בו. יש לי גם מדחום רפואי של Welsch Allyn, כזה שמשתמשים בו במוקדים הרפואיים לשם השוואה.
דווקא הפשוטים מסופר פארם במדידה רקטלית נתנו תוצאה שמשתנה מהותית ממדידה למדידה.
צריך לזכור שטמפרטורה של דם בעורק לא בהכרח מקבילה למדידה של מסת גוף.
למשל, טמפרטורה טמפורלית נמוכה יותר מאשר בבית השחי לרוב תאותת על ירידת חום קרבה וההיפך.

כמובן, יש לו מגבלות. אם המצח או הרקה רטובים מזיעה זה לא יעבוד טוב. אם הילד שוכב על צד אחד הרבה זמן מדידה של הצד שבאוויר לא תתן תוצאה טובה במיוחד.

פורסם

מניסיון של 3 פעילים עד גיל 7:

מדחום מצח של בראון עושה עבודה סבירה. לא מדויק ב100% - אבל יחסית בסדר - חשוב מאוד לעקוב אחרי ההוראות למיקום!

היה לנו אחד שהיה צריך להצמיד לרקה - היה קשקוש. עכשיו יש לנו אחד שצריך לשים באמצע המצח - והוא עובד סביר.

אבל המדחום לאוזן ה ר ב ה יותר מדויק ועקבי (עם הפלסטיקים להחלפה). הוא כן דורש לא לזוז ואת הפלסטיקים האלו שזה מאוד מציק (מבחינתי) - אז אצלי תמיד הסדר פעולות הוא:

1. מדחום מצח

2. יד על המצח ועל החלק העליון של הגב.

אם אחד משניהם גורם לספק - שולף את המדחום אוזן.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם

-- ^ --

נוסה כמובן !  אבל המניאק הקטן לא מוכן לשים מסיכה, והם לא רוצים להסתבך.

• מעניין 1
פורסם

Beurer FT-90 עבד מצוין עד שהתפגר, מודד באמצע המצח, יש לשים לב שהוא אמנם ללא מגע, אבל הוא צריך להיות פאקינג קרוב (ברמה של מילימטרים בודדים) ממרכז המצח.

היתרון - הרבה הרבה הרבה יותר מהיר ממדחום פשוט גמיש (בבית שחי, מתחת ללשון, רקטלית, איפה שלא תרצה).

במידה והמדחום לא נמצא באותו חדר שבו אתה מודד, יש למדוד 3 פעמים רצוף, אחרת הקריאה לא מהימנה.

לאחר שהתפגר הוחלף למשהו דומה של חברה ישראלית, לא זוכר את השם והדגם, שעובד גם כן מצוין, תחת אותן מגבלות שצוינו למעלה.

הרבה יותר אמין מהמדידות של הרקטלי הפשוט, ותואם עד כדי סטייה של 0.2 מעלות ל-Welch Allyn של הבתי חולים (נבדק גם עם הביורר וגם עם החדש לצערנו)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...