Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Will It Start?

Opel Astra GSI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חג שמח,

מתוך שיעמום, כנראה יוטיוב זיהה את דפוס הצפייה שלי והמליץ לי על כל מיני סירטוני Will It Start למיניהם שלא הכרתי.

מדובר על סירטונים שאנשים מצלמים את עצמם מוצאים בעיקר כלי צמ"ה ומשאיות נטושות לאחר שלא הניעו אותם עשרות שנים בדר"כ, ואז באמצעים בסיסיים יחסית מצליחים להניע את הכלי, לקחת אותו אליהם ולבצע טיפול מעמיק יותר, חלקם גם מבצעים שיחזור מלא.

יש כמה סירטונים שממש אהבתי - צירפתי קישורים.

אם מצאתם סירטונים מעניינים - צרפו אותם בתגובות.

שלומות!

חלק 1 - מוצא את הכלי ביער, מניע אותו ולוקח אותו אליו.

חלק 2 - עובד בחווה

חלק 3 - עובד בחווה

חלק 4 - מבצע טיפול

חלק 5 - מבצע תיקונים בזרוע

נ.ב 1 - התפלאתי שלכלי צמה כזה יש מנוע איסוזו דימקס קטן, הייתי בטוח שיש להם מנועים מפלציים, אולי כי זה דגם קטן יחסית וישן?

נ.ב 2 - ממש אהבתי את הדרך שהוא משפץ ומבצע טיפולים החלפת שמנים מלא ומסדר תותבים במערכת הייעודית - בחור עם ידי זהב. בערוץ היוטיוב שלו יש עוד כלים שהוא מטפל בהם באותה הדרך.

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI
  • מעניין 1

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אותו בחור משפץ בולדוזר ישן.

הפרק השני בו הבחור משפץ את מערכת הקירור -מטורף מה הבחור הזה עושה.

חלק 1 הנעה

חלק 2 - שיפוץ מערכת קירור

חלק 3 - טיפול שמנים

אגב, מה הסיבה שבבסיס מפלט הפליטה ממלאים שמן בכל הכלים הישנים? 

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

היתה תקופה שהייתי צופה בז'אנר הזה,

עם העדפה לחילוץ רק"מ, וטנקים (ממלחמת העולם השנייה) מאגמי בוץ.

חלק מהם שופצו.

יש גם סרטים על הנעה  של כל מיני טנקים מאותה תקופה, רובם סובייטיים.

למשל - https://youtu.be/AkeR9IWkJKE

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...