Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3807726,00.html

לכו תדעו מה נקבל בכלל עד שנגיע לגיל המיוחל עם כל המשחקים של השולטים במשק.

אני עם המזל שלי, בגיל 66 שנה לפני היציאה המיוחלת לפנסיה, יכריזו שהביטוח הלאומי פשט את הרגל ואין שקל. זהו, הלאימו את הכסף ואין שקל. הייתה מלחמת עולם 3 והלך הכסף.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

לכן לא ניתן להסתמך על הפנסיה כהכנסה בלעדית, ובמקביל כדאי מאוד לחסוך באפיקים נוספים:

קרן השתלמות/גמל להשקעה/ תיק השקעות בניהול עצמי וכד'.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

לא יודע מה איתך, אני מעדיף להשקיע במדד שמתפרס על פני 500 עד אלפי חברות בלחיצת כפתור מאשר להשקיע את כל ההון שלי ב-4 קירות ובדירה אחת.

פורסם

וגם זה לא בטוח.

בנאור - לחסוך לגמלאות מעבר לקרן הפנסיה זה לא מומלץ. זה חיוני. אני רואה את זה בפנסיה של אשתי ובתחזית הפנסיה שלי. ירידה בנטו של 40-60%. ולא לשכוח שבשלבים מקבילים גם הדור הצעיר יוצא לדרכו וזקוק לתמיכה, גם הכסף הזה לא גדל על העץ בחצר האחורית.

אני לא רוצה להכנס לדרך החסכון כי איני מבין בזה יותר מדי (מסתמך על יועצים) וזה גם עניין אישי מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מה הבעיה לחיות מ40-60% מהנטו בגיל פנסיה בהנחה שכבר אין ילדים לתמוך בהם ואין משכנתא?

(בהנחה והנטו שלך לא מורכב מ2 משכורות מינימום)

עריכה אחרונה על ידי halperin96

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

קשה לי להעריך מה יקרה בעוד, נניח, 5 שנים, אבל ירידה של 50% בהכנסות היא ירידה חדה מאד. ההנחה היא שהבניםציהיו עצמאיים, אבל לא ץמיד התכניות מתגשמות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, halperin96 כתב:

מה הבעיה לחיות מ40-60% מהנטו בגיל פנסיה בהנחה שכבר אין ילדים לתמוך בהם ואין משכנתא?

(בהנחה והנטו שלך לא מורכב מ2 משכורות מינימום)

הוצאות רפואיות גדלות ותוחלת חיים עולה. שים לב תוחלת חיים לא איכות חיים. אולי כאשר הדור שלנו יתקרב לגיל 70 ידעו להחליף איברים בגוף כמו שמחליפים חלקים במכונה ואנחנו נהנה גם מתוחלת חיים וגם מאיכות חיים. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

כימאי, אתה שייך לדור של הבנים שלי. בוא נסתכל לטווח יותר קצר  ונראה איך, למשל, הקורונה תשפיע על תוחלץ החיים (כמובן לא במצב הנוכחי אלא כאשר נגיע ל-steady state).

פורסם
לפני 1 שעה, ChemGuy85 כתב:

הוצאות רפואיות גדלות ותוחלת חיים עולה. שים לב תוחלת חיים לא איכות חיים. אולי כאשר הדור שלנו יתקרב לגיל 70 ידעו להחליף איברים בגוף כמו שמחליפים חלקים במכונה ואנחנו נהנה גם מתוחלת חיים וגם מאיכות חיים. 

אנשים בני 70-75 חיים באיכות חיים לא רעה בכלל גם בלי להחליף חלקים.

רק אל תגיע מעשן כבד מידי או שמן מידי וכנראה שתהיה בסדר.

לפני 1 שעה, sperial כתב:

כימאי, אתה שייך לדור של הבנים שלי. בוא נסתכל לטווח יותר קצר  ונראה איך, למשל, הקורונה תשפיע על תוחלץ החיים (כמובן לא במצב הנוכחי אלא כאשר נגיע ל-steady state).

לא חושב שהקורונה תשפיע לטווח הארוך.

ימצאו חיסון וישכחו מזה.

בטח יתחיל BS של חזרה לתעשיה מקומית לאיזו תקופה אבל בסוף כולם יחזרו לסין.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
בתאריך 12.4.2020 בשעה 11:58, Night Driver כתב:

אם אתה פודה ימי חופשה אז אתה לא בחל"ת (חופשה ללא תשלום) אלא בחופשה רגילה. יקזזו לץ את הימים מימי האבטלה.

תודה אני בחל"ת.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...