Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Whatsapp - שיחזור הודעות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב מחלוקת עיסקית אשר נגררת להליך משפטי מבקש לדעת באם יש אפשרות לשחזר הודעות מהאפליקציה הנ"ל?

בתכתובת יש הודעות חשובות אשר סותרות את טענות התובע ויכולת לסיים את ההליך לפני שיגיע לערכאות.

מדובר על שליפת הודעות מהמכשיר שלי בלבד, לא מדובר על ניסיון חדירה למכשירים אחרים ואו פעילות לא חוקית מכל סוג שהוא!

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מה הכוונה שחזור? ההודעות נמחקו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אכן , ברגע של אופטימיות יתר מחקתי את ההודעות מהנייד.

פורסם

אם יש גיבוי שההודעות נמצאות בו ולא נדרס אז אולי תצליח. לא יודע אם הסרת האפליקציה וההתקנה מחדש מספיקות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מתי זה קרה? הקובץ ארכיב ששומר את היסטוריית ההודעות נשמר על המכשיר עד שבוע אחורה אם אני לא טועה. אם לא עבר שבוע אז יכול להיות שעוד יש סיכוי, אם לא, אז צר לי (אלא אם יש לך גיבוי ספציפי ששמרת בצורה נפרדת).

פורסם

הרבה יותר משבוע , הדבר היחיד שיש לי זה גיבוי בענן של איפון, לא מצאתי גיבוי לאלפקציה בענן...

פורסם

אם אין לך שחזור כלשהו ביד (בענן/על המכשיר), אז לצערי אין שום דרך אחרת לשחזר את ההודעות. אתה יכול לנסות לפנות לוואטסאפ בבקשה לשחזור (אאל"ט זה עדיין יושב אצלם בשרת), אבל סיכוי נמוך שהם באמת יעזרו לך בזה.

פורסם

וואצאפ לא שומרים תכנים של משתמשים ע"ג השרתים שלהם, לפחות עד כמה שידוע לי. אם משהו נשמר, זה או בגוגל דרייב (אנדרואידיסטיים) או ב iCloud (אייפוניסטים).

פורסם

מה עם קבצי הגיבוי בתיקיית וואטסאפ באנדרואיד? יש הרי מספר קבצים כאלה שוואטסאפ שומרים בגיבוי מקומי, כל אחד מתאריך אחר, אם המחיקה התרחשה לא מזמן, אולי אחד הקבצים הישנים יותר מאכלס את ההודעות? אם כן אפשר להעביר אותו למכשיר אחר עם וואטסאפ נקי, להעביר את הקובץ לשם ולהחיל גיבוי של וואטסאפ מהקובץ הישן. איפה אני טועה?

Miata ND2

פורסם

שהקבצים נשמרים עד שבוע אחורה ופות"ש ציין שעבר הרבה יותר משבוע...

וואצאפ לא שומרים תכנים של משתמשים ע"ג השרתים שלהם, לפחות עד כמה שידוע לי. אם משהו נשמר, זה או בגוגל דרייב (אנדרואידיסטיים) או ב iCloud (אייפוניסטים).

צודק, התמונות להבנתי נשמרות עד חודש אם הן לא מורדות למכשיר. לגבי הודעות, אם אני לא טועה ההודעה נשמרת על השרת של וואטסאפ עד שהיא נשלחת למכשיר (במצב של בין "וי" אחד לשניים) ואז נמחקת מהשרת, כנראה זה מה שבלבל אותי.

פורסם (נערך)

אם ה-db של ההודעות (כלשהו, ישן יותר) נשאר על המכשיר או בגיבוי - ניתן לשחזר.

אם לא, אז אולי ניתן לשחזר ע"י ניסיון לשחזור קובץ ה-db עצמו (אם לא נכתב על אותו שטח זכרון משהו) - מצריך משהו שנקרא חילוץ פיזי (כלומר לחלץ את המידע שנמצא על שבב ה-Flash של המכשיר תא אחרי תא) והרכבה של עץ הספריות והקבצים משם. זה בעיקר בעולם של כלים מקצועיים פורנזיים שמיועדים לשימוש של כוחות הביטחון והחקירות.

גם אז רוב הכלים לא יודעים לעשות חילוץ פיזי מאייפון. אפילו GrayShift עם ה-GrayKey שעשה הרבה רעש בזמנו לא נותן חילוץ כזה (ומדובר על כלי של עשרות אלפי דולרים כן?)

אלטרנטיבה זה Chip-Off במידת האפשר, יש כמה חברות פרטיות שעוסקות בתחום, הסכומים נמדדים למיטב ידיעתי ב-4 ספרות ומעלה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...