Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור אין אידיאל. שכנים טובים זה נכס. אפשר ליפול בקומת קרקע, קומת גג, בית פרטי או בקומת סנדוויץ'. הרבה עניין של מזל ואיכות בנייה של המבנה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי עדיין יש חוק כזה, אבל הסיכוי שמישהו יעשה משהו בגלל זה הוא אפס מוחלט.

לגבי השאר - עם כל הכבוד לתאוריות חברתיות וכו׳, בתור אדם שמאוד סובל מרעש חיצוני (בטח כשאני רוצה לישון בצהריים או בלילה) - אין מה לעשות עם זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
דירה אך ורק בקומה אחרונה. אחרי שגרתי מתחת לשכנים רבים ומגוונים הגעתי למסקנה שלגור מתחת לשכן זה רולטה רוסית. אתה יכול ליפול על מבוגרת שלא שומעים או על משפחה עם ילדים קניבלים ואין לך הרבה מה לעשות בקשר לכך.

כנראה שעוד לא נפלת על שכנים שאוהבים לעשות מנגל במרפסת (פחמים! לא גז)

בכל מקום אפשר ליפול, מעל החלון שלי כל בוקר ב5:30 אני שומע רדיו רקע על עוצמה מלאה.:?

פורסם
אתה לא בדיוק מספר לנו את האמת כל האמת ורק את האמת.

נתחיל מזה שאין הכרח להיות בשקט בין שתיים לארבע. זה אולי היה פעם נוהג. אולי.

יש הבדל בין לשחק כדורגל בתוך דירה לבין ילד בן שלוש שרץ בדירה. עכשיו גם הוספת שהילד היכה את אמא שלך... וואט דה פאק?

אז או שתספר את הסיפור מהתחלה ועד הסוף מסודר או שמה שיש זה מה שבפוסט הראשון, ואז הבעיה אצלך לא אצל השכנים.

כדי להבהיר את הקונטקסט (שהוסבר בקצרה בפוסט הראשון ואז אחר כך איפשהוא שוב)

זה היה לפני 10 שנים, אני כבר לא זוכר כל פרט ופרט, זה היה רעש מפריע, אתה מסתובב ב 2, ב 3, ב 5 , ב 8, ב 9, כל זמן שהילדים בבית ולא יושנים יש רעש מלמעלה, תמידית

הם גם שיחקו כדורגל, גם גררו רהיטים, וגם רצו בלי הפסקה.

פעם אחת אבא שלי דיבר עם האבא, לא עזר.

פעם אחת ב 14:30 (כשאמא שלי ניסתה לנוח) הלכה לדבר עם אמא שלהם שהייתה בבית, פתחה השכנה את הדלת ולידה ילד קטן (לא יודע להגיד לך איזה גיל, אני משער ש 2-3 בזמנו), אמא שלי התווכחה עם השכנה ואז הלך הילד הקטן ונתן לאמא שלי מכות, אז אפשר לטעון שזה לא באמת מכות מילד בן 3 אבל וואט-דה-פאק באמת ?

אמא שלי אמרה לה "תקחי את הילד שלך הוא מרביץ לי", קיבלה תגובה בסגנון של "הוא רואה שאת מפריעה לאמא שלו אז הוא מגן עלי".

בין לבין כמובן היו ניסיונות שיחה נוספים, גם אני עליתי אליהם פעם אחת, ללא הועיל.

מקווה שיותר ברור עכשיו.

פורסם

תוך כדי הדפיקות עם המטאטא הם התחילו לדפוק לי בחזרה, כמובן שלא הזיז לי כי הייתי לבד בבית והייתי ער עד מאוחר מאוד, עשיתי את זה 3 פעמים במהלך הלילה

כאמור עברו הרבה שנים אבל זכור לי שהייתה הקלה לאחר מכן, כמה חודשים אחר כך הם עברו ונשמנו לרווחה.

פורסם

לא בקטע של ״התייפיפות״ כלשונך - בקטע רציונלי: להכנס למעגל אלימות זה לא בהכרח פתרון מומלץ כי מעגל, כשמו כן הוא, הוא מעגל.

זה מזכיר לי שרשור אחר (כמה כאלו האמת) בו מישהו מדבר על שכן שפותח עליו דלתות, והפתרון המוצע הוא לשרוט לו את הרכב... הרי כל האסטרטגיה הזו נשענת על כך שהאדם שמנגד יפחד להסלים, ומתעלמת מהאופציה הדי סבירה שאדם חסר תרבות עלול להיות בצד המנטלי שדוגל בהסלמה.

אני משתדל מאוד שהסטנדרט כלפי השכנים שלי יהיה סטנדרט גבוה יותר מאשר כלפי עצמי, לא כי אני ״נחמד״ אלא כי זה יותר יעיל - אדם שמחבב אותך יהיה קשוב יותר לצרכים שלך מאשר אדם שחש אנטגוניזם, ולהכנס למאבקי כוחות עם מישהו החולק איתי שטח פיזי זה מתכון לבזבוז אנרגיה זמן וכסף.

כמו שאמרו חז״ל - You don't shit where you eat.

(וכמובן שהשיטה הכי טובה שיש היא להמנע משכנים מלכתחילה ולהוריד את ההסתברות שתיפול על משפחה של חדלי אישים, אבל זה לא תמיד מעשי לצערנו)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בדירה הקודמת, בעל הבית שלנו היה גר מעלינו והילדים והאחיינים שלו היו חורשים את הריצפה והוא עוד היה מופתע וביקש שנגיד לו כשיש רעש, לא עזר...שלא נדבר על השכן מעליו שהיה שופך מים מלוכלכים אחרי ניקוי מרפסת ישר לכביסה שלנו ובשאר הימים היו גם בדלי סיגריות וחטיפים, מיטב הקללות שלי לא הזיזו לו ועוד ענה לי בזילזול.

כיום אני למדתי להעריך את הטיטול מבוגרים שאני מוצא על האוטו פעם בחצי שנה :) אבל פה באמת אין עם מי לדבר.

לפני המון שנים כשאני ואחי היינו ילדים היה ברור לנו שלא רצים בבית כדי לא להפריע לשכנים, היו רק פעמיים שכן רצנו כשהיינו לבד בבית והשכן מלמטה עלה אלינו אחרי 10 דקות, לא פתחנו את הדלת אבל מיד הפסקנו להרעיש.

כמובן שהשכן גם דיבר עם ההורים שלי אחר כך(היינו ביחסים טובים לפני ואחרי הרבה שנים).

פורסם
דירה אך ורק בקומה אחרונה. אחרי שגרתי מתחת לשכנים רבים ומגוונים הגעתי למסקנה שלגור מתחת לשכן זה רולטה רוסית. אתה יכול ליפול על מבוגרת שלא שומעים או על משפחה עם ילדים קניבלים ואין לך הרבה מה לעשות בקשר לכך.

גם השכנים מתחת יכולים לעשות המון רעש. מניסיון.

פורסם
מה בדיוק תהיה העילה? דפיקות עם מטאטא? אף שוטר לא יטריח את עצמו לבוא..

מהניסיון שלי, אתה טועה. הם באים ועוד איך.

היתה לי שכנה, מבוגרת, שהתעצבנה על זה שהבת שלי (בת 4) טרקה לה את הדלת בפרצוף, דפקה שוב, דפקה עליה צעקות, קיבלה ממני בחזרה... הזמינה משטרה שהכלבות שלי מפריעות לה, כי אני יוצא איתן לא קשורות.

בא שוטר.

הסברתי לו שבעלה קורא לכלבות אליה לדירה לקבל פסטרמה, והסיפור נגמר... אבל באה משטרה.

וגם שהשכנים שלי ממול פתחו מנגל על הדשא בארבע בבוקר, באה משטרה.

וגם שהשכן השיכור דלת לידי עשה מהומה (אדם עם בעיות נפשיות בעקבות תאונת דרכים), באה משטרה.

ובוודאי שהסיכוי עולה אם הדברים יסלימו.

אם אכן מדובר בדיירים חסרי תרבות ושליטה עצמית, גם יש סיכוי שהם יסלימו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כדי להבהיר את הקונטקסט (שהוסבר בקצרה בפוסט הראשון ואז אחר כך איפשהוא שוב)

זה היה לפני 10 שנים, אני כבר לא זוכר כל פרט ופרט, זה היה רעש מפריע, אתה מסתובב ב 2, ב 3, ב 5 , ב 8, ב 9, כל זמן שהילדים בבית ולא יושנים יש רעש מלמעלה, תמידית

הם גם שיחקו כדורגל, גם גררו רהיטים, וגם רצו בלי הפסקה.

פעם אחת אבא שלי דיבר עם האבא, לא עזר.

פעם אחת ב 14:30 (כשאמא שלי ניסתה לנוח) הלכה לדבר עם אמא שלהם שהייתה בבית, פתחה השכנה את הדלת ולידה ילד קטן (לא יודע להגיד לך איזה גיל, אני משער ש 2-3 בזמנו), אמא שלי התווכחה עם השכנה ואז הלך הילד הקטן ונתן לאמא שלי מכות, אז אפשר לטעון שזה לא באמת מכות מילד בן 3 אבל וואט-דה-פאק באמת ?

אמא שלי אמרה לה "תקחי את הילד שלך הוא מרביץ לי", קיבלה תגובה בסגנון של "הוא רואה שאת מפריעה לאמא שלו אז הוא מגן עלי".

בין לבין כמובן היו ניסיונות שיחה נוספים, גם אני עליתי אליהם פעם אחת, ללא הועיל.

מקווה שיותר ברור עכשיו.

אז כרגע הבעיה היחידה זה שהם רצים בין שתיים לארבע בסופי שבוע?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לי פעם הזמינו משטרה פעמיים (תסמונת טוראט).

זה היה מעט משעשע, השוטר אמר שהתלוננו על צרחות של אישה. ואני תוהה אם זה היה נשמע כמו צרחות של גבר, אם המשטרה הייתה מגיעה.

פורסם

השכנים שלנו התלוננו באופן קבוע על רעש מהילדים שהולכים לישון בשבע וקמים בשבע, זה לא שזה מסביב לשעון. גם התלוננו כשהילדה הייתה חולה ובכתה במשך חצי שעה שלמה בלילה.

כשהבהרנו להם שאנחנו משתדלים לשלוט בזה, אבל אם אתה קונה דירה שמעליה יש דירת חמישה חדרים, אל תצפה שתגור שם אלמנה בשנות השמונים לחייה, הם פשוט עברו להטרדה.

עשינו שני דברים. הראשון היה פתרון טקטי, כשהם מנסים להטריד על רעש, להעלות אותו לרמות שתגרומנה להם לעזוב את הדירה עד מאוחר בלילה (עבד).

הפתרון השני היה לבדוק אם הקבלן עמד בתקנים, לגלות שלא, ושהקבלן יתנדב לבודד את המבנה כל חשבונו בסטנדרט גבוה מהנדרש על פי חוק כי בפעם הקודמת שהוא פישל התביעה עלתה לו בדמים.

היחסים עם השכנים כבר לא יהיו טובים מעוד סיבות, אבל לפחות נפחית חיכוך איתם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ראשית משטרה באה על כל פיפס , אצלי באו על זה שהנחתי שקית זבל ליד הדלת כדי להוריד אותה דקה לפני שאני יוצא לעבודה ,(כן זה דוחה אני מסכים ולא חוזר על זה). שכנים עם הילדים אי אפשר לחנך והרבה יותר יעיל יהיה להתחבר אליהם כפי שהציעו מקודם . כי אם השכן שונא אותך אז לא ממש יתרגש מבקשות שלך אבל תהיה נחמד אולי אולי הוא כן יתחשב . דבר נוסף , לרוב הילדים בגן עד שעה 4-5 , קצת גינה בקיץ וחוזרים די גמורים , מקלחות ,אוכל ו 8 במיטה. בין לבין בלחץ משחקים ועושים רעש אולי שעה /שעה וחצי. אבל 4 שעות רצוף? לא יודע. אולי בחורף ישר הביתה בלי גינה , אבל עדיין 4 שעות של רעש רצוף?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...