Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום נתקלתי בסיטואציה שהיא זרה לי.

כידוע לכם ארה''ב הכירה בריבונות ישראל על רמת הגולן,

אני מתגורר מזה כמה חודשים בקצרין והייתי צריך להזמין טכנאי dell לתיקון לפטופ באחריות.

להפתעתי dell לא רוצים להגיע לקצרין כי היא מעבר לקו הירוק.

השאלה שלי היא האם dell כחברה אמריקאית לא אמורה לשנות את המדיניות שלה כלפי מתן שירות בגולן לאחר ההכרזה?

אני לא מבין גדול בפוליטיקה ואשמח להסבר, מה בעצם מועילה ההכרה הזאת.

תודה.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היבואן לא מספק אחריות, הוא רק מוכר.

לאחר מכן, בדר"כ דל מספקת את האחריות (יש חברות אחרות שגם נותנות שירות עבור דל, תלוי דרך איזה יבואן נרכש ומי נותן את האחריות)

פורסם (נערך)

שום דבר לא מחייב חברה פרטית.

אל תלך רחוק כל כך, תנסה להזמין מאתר ישראלי ספה לאריאל נניח או למעלה אדומים, תגלה שלא כולם מוכנים להוביל לך לשם ואלה שכן לוקחים תוספת תשלום למרות שנניח מפתח תקווה יותר רחוק לנסוע לחיפה מאשר לאריאל.

ההכרה הזו כצרכן לא נותנת לך שום דבר. היא למעשה לא רלוונטית בעולם העסקי אלא רק במדיני / פוליטי / גיאופוליטי.

כמובן שזה יכול להשתנות אם נניח הממשל האמריקאי מחליט להטיל סנקציות כלכליות או פליליות על חברות שיפרידו בין שטח X לשטח Y, אבל אנחנו בקושי שם עם כמה מדינות בנושא BDS, אז לא רואה את זה קורה, בטח לא בקרוב

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

להכרה האמריקאית לכשעצמה אין שום משמעות.

אבל כמו שנאמר פה, החברה כפופה לחוק הישראלי, ודווקא במקרה הזה אני רואה הבדל גדול בין אריאל לרמת הגולן:

על שטחי C לא חלה ריבונות ישראלית באופן מלא, והם כמו שאר איו"ש מופרדים משאר המדינה.

רמת הגולן היא חלק ממדינת ישראל, אין הבדל בין קצרין לחיפה לצורך העניין. אבל כנראה שחברה פרטית יכולה להחליט לאן היא מגיעה..

פורסם

לא תיארתי לעצמי שיש חברות שמסרבות לתת שרות בגולן. לא יאומן.

נראה אותם מסרבים לתת שרות בשכונת גילה בירושלים.

לדעתי הסיבה האמיתית לסירוב היא המרחק, פשוט לא יגידו לך את זה.

• תוכן חדש...