Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו הרבה אנשים, אני מרגיש שהעולם הדיגיטלי תופס יותר מדי מהזמן שלי.

להתנתק לגמרי- בלתי אפשרי, וגם אני לא רוצה.

אבל לפחות בזמן הפנוי , לא רוצה להסתמך על כוח הרצון בלהתנתק מהסמארטפון, כי זה פשוט לא יעבוד.

האם אתם מכיר אפליקציה או איזה רעיון שמשעות מסויימות פשוט "נועל" את המכשיר ואי אפשר להתשמש בו לשום דבר חוץ משיחות והודעות?

פורסם (נערך)

יש לך במקרה טלפון של שיאומי?

תראה זה לבסוף עניין של החלטה.

את כל "הנעילות" האלה, אם אתה תרצה אתה בסוף תוכל לפרוץ.

מה שאני עושה:

- התראות קוליות/ויזואליות מכובות לצמיתות. (אני רק רואה את האייקונים בווטסאפ ואור מהבהב אם שולחים לי הודעות בצורה יזומה).

- מסנג'ר בפייסבוק כנ"ל.

כשאני חוזר הביתה מהעבודה ואני רוצה לנוח, אני מכניס את הטלפון למגירה ועושה דברים אחרים.

הדבר היחיד שמשמיע אצלי קול זה כניסה של שיחות טלפון.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

כיבוי התראות זה הצעד הכי משמעותי שתוכל לבצע.

מה שעוד יעזור זה תחביב לא דיגיטלי כלשהו עבור הזמן הפנוי. או תחביבים. או בקיצור משהו אחר להתמקד בו כך שתימנע אותה זליגה לפלאפון עקב שיעמום / חוסר מעש מתוך ברירת מחדל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...