Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחשב באנגלית כי רוב העבודה שלי איתו היא באנגלית וגל בגלל שאני עתיק והתחלתי עוד לפני הדוס.

בטלפון עברית כשאנשי הקשר שמורים גם וגם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עד היום (2020) שינויי הכיוון משמאל לימין כושלים גם בתוכנות/אפליקציות של החברות הגדולות והמסודרות, שלא לדבר על תרגום כושל, לא סתם עמום, פשוט כושל, גם של הדברים הכי בסיסיים.

בקיצור, המשכתי את ההרגל מימי ה-dos, יותר פשוט, שום דבר לא נראה עקום או שבור.

אצלנו בעבודה השפה הרשמית למסרים מידיים היא אנגלית, גם בקרב צברים שנמצאים באותו משרד בארץ הקודש, מסיבה אחרת: כל מילה שלישית היא מונח טכני, אז הרבה יותר קל וברור לכולם אם משתמשים בשפה אחת ונמנעים משיקוצים בסגנון הודעות של אור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו כל המגיבים, לא יכול לסבול מכשירים עם ממשקים בעברית.

לא מחשבים ולא טלפונים.

נתקל בזה בעיקר כשאני צריך לסייע לאחרים ועברית זה פשוט מחרפן, במיוחד שכל מה שצריך להיות בצד ימין הוא בצד שמאל ולהפך.

הרגל של עשרות שנים.

כמעט כל שפה אירופית אחרת עדיף לי מעברית, לפחות הדברים נמצאים במקום שהם אמורים להיות..

Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

זוכרים את הטלפונים של מוטורולה שבהם ה-send היה מימין וה-end משמאל, בניגוד לטלפונים של כל שאר היצרנים (אני מדבר על כסילופונים). לא עשה טוב למוטורולה.

וכמובן שאשתי קנתה לפני שנה שחנבון של נוקיה המתחדשת - ומקש החץ (back) נמצא בפנה השמאלית תחתונה. שוב הפוך מכל שאר הטלפונים שיש או היו בבית בעשור האחרון. כשזה מצטרף לממשק העברי זה משגע פילים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל המכשירים המודרניים יחסית אפשר לסדר בהגדרות את מיקום המקשים האלו איך שרוצים.

פורסם

במכשיר הזה זה מקש מגע פיזי, דומהלשומי הישן שלי, אלא שבשיומי הסדר "נכון".

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי הכל באנגלית. הטלפון, מערכות ההפעלה במחשבים וגם המולטימדיה ברכב.

המחשב הנייד נקנה מארה"ב דרך איביי ואין לו מקלדת עברית כלל.

לגבי הטלפון- זה התחיל אצלי כי הרדיו דיסק BT הראשון שלי לא ידע לקבל שמות בעברית, לכן עברתי לשמור אותם באנגלית.

בהמשך קניתי את האנדרואיד הראשון שלי- HTC desire hd שלא תמך בעברית ולכן מערכת ההפעלה שלו הייתה באנגלית.

התרגלתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מרגיש לי יותר אינטואיטיבי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גם אצלי, הרגל מימי אנטיוכוס וזה נראה לי הגיוני להשתמש בשפה "המקורית" של המכשירים.

וחוץ מזה, אני עדיין לא מבין איך השתמשו במילה "איתחול" כדי לתרגם את Format אבל גם את Startup (יחי ההבדל הקטן בינהם).

פורסם

סיכום של כל מה שאמרו האחרים. בתחילת השימוש שלי במחשוב לא היתה עברית בכלל. אחר כך היתה עברית צולעת מאוד שלא עבדה כל כך טוב. התרגלתי. היום המצב יותר טוב אבל לא מושלם. תמיכה בעברית היא בעדיפות נמוכה אצל היצרנים. תרגומים צולעים למיניהם, מדריכים והסברים שקשה לעקוב אחריהם בגרסה העברית הם המסמר האחרון.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
גם אצלי, הרגל מימי אנטיוכוס וזה נראה לי הגיוני להשתמש בשפה "המקורית" של המכשירים.

וחוץ מזה, אני עדיין לא מבין איך השתמשו במילה "איתחול" כדי לתרגם את Format אבל גם את Startup (יחי ההבדל הקטן בינהם).

אני הכרתי את המילה דווקא כ-INIT (כלומר initiate) ב-ALGOL W. אם אתה מדבר על אנטיוכוס זה מימי כורש.

פורסם

האמת שלאחרונה בסמארטפון שמתי לב שיש אפליקציות שמתעקשות להופיע לך בעברית(המכשיר שלי בעברית), וזה ממש מעצבן אותי כי התרגום הוא תרגום גוגל.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

העוזרת הקולית של גוגל לא עובדת במכשירים בעברית.

לא שזו כשלעצמה סיבה מספיק טובה.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...