Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת לפטופ 14" ממקום עבודה

misterb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הגיע הזמן להחליף את הלפטופ בעבודה. עד היום הייתי עם HP ELITEBOOK 840 G3 (מסך 14"), שהוא כבר בן 3.5.

האופציות הרלוונטיות מבחינתי :

HP ELITEBOOK 840 G6 בגודל 14", שוקל 1.6 ק"ג

https://laptopmedia.com/review/hp-elitebook-840-g6-review-one-for-the-classy-business-people-out-there/

LENOVO T490 גם 14", שוקל 1.5 ק"ג.

https://www.notebookcheck.net/Lenovo-ThinkPad-T490-Laptop-Review-A-business-laptop-with-long-battery-life-and-an-iGPU.424838.0.html

שניהם עם מעבד אינטל i7-8665U, זכרון 8G, ודיסק SSD 240G.

למישהו יש נסיון אישי עם אחד מהם? אני נוטה יותר ל-HP, יש לי נסיון טוב איתם (יש לי גם לפטופ שלהם בבית), ומבחינת מבנה/מקלדת וכו' הוא נוח לי מאד ונראה מעולה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש ניסיון טוב עם סדרות הווסטרו של דל. אני עם השלישי שלי כשהשניים האחרים עדיין חיים (הזקן בן יותר מ 10).

לקחתי I5 עם מקלדת מוארת ומסך מאט והוא אחלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין תקציב ואין אפשרויות אחרות, קח או את זה או את זה. מצטער אם זה לא היה ברור קודם. הדגמים והמפרטים נתונים (יש עוד כמה אופציות עם מסך 15" שאני לא רוצה, אבל הכל זה HP או לנובו).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהנסיון שלי, הדבר שמבחינתי הכי חשוב שמחשב נייד בעבודת שטח כלשהי, זה המסך שלו(רזולוציה, בהירות, וזוויות צפיה).

לא מכיר את המחשבים הספציפיים, אבל כבר היו לי 2 לנובו מסדרת ת'ינקפד , ולשניהם המסך היה בינוני מינוס מינוס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משניהם אישית מעדיף את ה HP. יש להם איכות בנייה טובה יותר לטעמי.

בגלל שזה כלי עבודה קפוץ למקום שמחזיק את שניהם ובחר את היותר נוח עבורך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלו 2 האפשרויות שמציעים גם אצלנו.

אני הייתי הולך על ה-HP. יש לי נסיון עם 2 דגמים קודמים ואני מרוצה. כשיגיע הזמן, אשדרג לחדש.

חברים לעבודה שקיבלו את הלנובו חלוקים בדעה עליו.

אפילו רק בעניין ה-Dock שאני מאמין שאתה משתמש בו, הHP נוח יותר.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם T490 שמצוייד בI7, 500GB NVME ו32GB זכרון. מהיר, קל משקל ועם סוללה מצויינת.

המקלדת שלו טובה אשר משמשמת אותי כמקלדת ראשית.

ממליץ.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי הולך על הלנובו, אבל אני כבר שנים עם סדרות X ו T שלהם, עוד מימי IBM העליזים, ולא מוכן לותר על ה Touch Point בתור Pointing Device, וגם המקלדות שלהם טובות מהסטאנדרט להקלדה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה השאלה בכלל, לנובו...

עבדתי עם מספר מחשבים (כל אחד טוב לזמנו),חלקם עדיין עובדים

לפי דירוג מהגרוע:

4. טושיבה, סמסונג ואסוס - לא לגעת בשום סדרה

3. דל אינספיריון ו hp נוטבוק - מחשבים טובים, איכות סבירה+

2. דל ווסטרו - איכות טובה מקצה לקצה

1. לנובו T - עולם אחר

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חייב לומר שעל סמסונג אני מסוייג,

לא יודע כמחשב עבודה אבל אצלי בבית המחשב הראשי שלי זה סמסונג ש״עלה לכביש״ ב2012, המחשב האמנם כבר מזמן לא במצב חדש ועובד מאוד מאוד קשה אבל עדיין עובד ברמה שהוא מסוגל לשמש כמחשב ראשי.

לגבי הthinkpadים, יש לי מהעבודה t440 שקיבלתי מחודש בזמנו(ב2015) - המחשב מטייל איתי בכל הארץ וכבר הפלסטיקה שלו לא במצב חדש(בעיקר כי אני זורק אותו בתיק ומעיף את התיק בכל פינה) אבל הוא עובד מעולה ללא רבב ובמקביל לזה בתקופת הצבא פגשתי thinkpadים שחטפו חתיכת נפילות ועוד עבדו כמו חדשים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...