Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש דרך להפעיל משחקי PS3 על PS4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 4 דיסקים של

JUST DANCE

כולם לPS3.

הילדים מאוד אוהבים.

רוצים את הדיסקים החדשים יותר שעובדים על PS4.

אם אקנה PS4 {יש בדיוטי פרי עכשיו ב200$ ויש לי מישהו שטס}

איך אוכל להפעיל אותם?

אני לא מעוניין לחבר 2 מכשירים לטלויזיה

ואני לא מעוניין לקנות מחדש את הגירסאות של JUST DANCE הישנים לPS4.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לא.

החדשות הטובות זה שה5 יתמוך המשחקים של 4.

הם מאוד שונים מבחינת החומרה (3 מול 4) אז זה לא אפשרי

גם בפלייסטיישן 3 - הדור שתמך במשחקי פלייסטיישן 2 פשוט כלל חלק מהחומרה של ה2 כדי לעשות זאת...

If living is for learning

Then dying is forgetting

• אחראי פורום
פורסם

יש חדש עם תאריך ההפצה של ה-5? לבן שלי יש יומולדת בסוף מרץ אבל ההערכות שקראתי מדברות על סוף השנה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

לא להסתנוור. פורטנייט הוא משחק חינמי.

כל באנדל אחר יהיה עדיף.

בKSP, מוכרים ב995 שקל, עם הטבה של משחק לא רע בתוספת 39 שקלים (Fallout 76).

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
לא להסתנוור. פורטנייט הוא משחק חינמי.

כל באנדל אחר יהיה עדיף.

בKSP, מוכרים ב995 שקל, עם הטבה של משחק לא רע בתוספת 39 שקלים (Fallout 76).

זה כנראה המשחק הכי גרוע שיצא לקונסולה הזו

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
זה כנראה המשחק הגרוע ביותר לשנת 2019. המשחק שחשף סוף כל סוף את פרצופה האמיתי של Bethesda.

לא בהכרח פרצופה האמיתי... עדיין היא אחראית על סקיירים, ייזכר לה לעד כחסד נעורים :roll:

Confidence In Motion

פורסם (נערך)

נכון ש76 הוא אפילו לא צלו של 4 או 3 לצורך העניין, אבל לפחות זה עדיף על לשים fortnite בבאנדל ולקרוא לזה מתנה.

בתור מעריץ מושבע של fallout, קניתי גם את 76, ושיחקתי לא מעט שעות במשחק. ביקורת לא חסרה לי, אבל נהניתי פה ושם.

לעניין, אם תרצה לקנות משחקים בזול תפתח משתמש אמריקאי עם כתובת פיקטיבית (יש אתרים שמספקים כתובות כאלה), מהסטייט oregon (זה חשוב), ותוכל לקנות מg2a.com כרטיסי כסף של 10,20,50,75 או 100$ במחירים נמוכים מהשווי של הכרטיס שתוכל לזכות את חשבון הסוני שלך באמצעותם. כנ"ל לגבי מנויים של ps+ בזיל הזול.

אני קניתי פעם 100$ ב60 דולר! ו$50 ב35. למה oregon? כי כל סטייט אחר, בקניה מהחנות של סוני, תצטרך לשלם גם VAT, הסטייט Oregon היא סוג של אילת מבחינת המע"מ.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)
לא בהכרח פרצופה האמיתי... עדיין היא אחראית על סקיירים, ייזכר לה לעד כחסד נעורים :roll:

התלהבו מסקיריים בעיקר בגלל המודים, אבל מבחינה טכנית ומבחינת משחקיות המשחק על הפנים.

בכנות אני לא מבין כיצד Bethesda הצליחו למכור את המשחקים החצי אפויים שלהם מעל עשור בלי שמישהו פתח את הפה, אבל הפעם התרגיל הזה לא עבד.

נכון ש76 הוא אפילו לא צלו של 4 או 3 לצורך העניין, אבל לפחות זה עדיף על לשים fortnite בבאנדל ולקרוא לזה מתנה.

בתור מעריץ מושבע של fallout, קניתי גם את 76, ושיחקתי לא מעט שעות במשחק. ביקורת לא חסרה לי, אבל נהניתי פה ושם.

לשים Fallout 76 בבאנדל מעליב לא פחות. אולי אפילו יותר.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
התלהבו מסקיריים בעיקר בגלל המודים, אבל מבחינה טכנית ומבחינת משחקיות המשחק על הפנים.

בכנות אני לא מבין כיצד Bethesda הצליחו למכור את המשחקים החצי אפויים שלהם מעל עשור בלי שמישהו פתח את הפה, אבל הפעם התרגיל הזה לא עבד.

לשים Fallout 76 בבאנדל מעליב לא פחות. אולי אפילו יותר.

אני מסכים עם חלק מהדברים, אכן הבאגים במשחק ואופן הפעלת הדמות די לוקים, עד שאפילו צוחקים עליהם עד היום.

למה אתה מתכוון במשחקיות?

כשאתה נהנה מהתוכן ומאופציית עצמו אתה מגלה את אחד המשחקים היותר מהנים וממכרים שיצאו באותה תקופה, שנמשכת עד היום אגב, אנשים משחקים אונליין והשרתים מפוצצים

התחלתי עם וויצ'ר 1 ודרגון אייג' אוריג'ין, אין ספק שסקיירים נתן קפיצת מדרגה אחרת לגמרי לעומת המשחקים האלו והמשיך גם עם ההרחבות

FALLOUT מעולם לא החזיק אותי במשחק, וניסיתי את 3 כשיצא שהביקורות עליו היו מפוצצות

Confidence In Motion

• תוכן חדש...