Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Sent from my LEX820 using Tapatalk

תודה רבה,

כמו שענו לך פה, הזמן המוגדר לפתיחת דיספיוט עוד לא הגיע.

אם היה זמן מוגדר והוא הוארך, זה מוזר מאוד.

אני מכיר את אופצית ההארכה באליאקספרס, אבל הבנתי שזה אמור להיות בבקשה ובאישור של הרוכש.

בכל מקרה, נסה בזמנך הפנוי לבדוק את זה מהמחשב, לפעמים מוצגים אופציות שלא קיימות באפליקציה.

ב 26.1 תפתח דיספיוט, הכסף שלך יוחזר בתנאי שבמספר המעקב לא מצוין שהמוצר הגיע לארץ, גם אז אולי רק יערימו מעט קשיים אבל בדר"כ כשמבקשים החזר על מוצר שלא הגיע אליאקספרס לא מתווכחים, רק המוכר.

טיפ קטן: כשתבקש דיספיוט, יתכן שהמוכר ידחה את הבקשה ואז תצטרך להגיב(אתה תבקש החזר של X דולר והוא יציע החזר של 0 דולר).

תקפיד להגיב בזמן, לאחר מכן אתה יכול להשאיר את זה על טייס אוטומטי כי אליאקספרס יתערבו לאחר כשבוע ויחזירו את הכסף.

Miata ND2

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוכרים יכולים להאריך על דעת עצמם את משך הזמן המוגדר. לא מפריע לי, בד"כ אלה המוכרים עם הדירוגים הגבוהים והחבילות מגיעות בסופו של דבר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...