Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני חצי שנה פירקתי מצבר חדש יחסית מרכב שעשה תאונה (מאחורה, אין חשש למצבר). מאז הוא עומד אצלי בבית, הטענתי אותו עם מטען חכם פעם אחת וזהו.

מישהו יודע כמה עולה מצבר של החברה הזאת? לא הצלחתי למצוא ובחיים לא ראיתי אותה.

מתלבט אם כדאי למכור אותו (ואם כן, בכמה?), בפועל מהייצור ועד שהוא ירד הוא היה בשימוש בקושי שלושה חודשים ככה שהוא אמור להיות במצב מעולה.

ברכב שלי (קקטוסולר) אמור להיות מצבר דומה ככה שמבחינתי כרגע המצבר הזה עומד כגיבוי.

רעיונות?757462f88751c2448debe4ed7fa4d4af.jpgda4104163b8fb0f6153be920dae888f6.jpg

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

קקטוסולר ידנית

פורסם

אצלי מצבר כזה מחובר קבוע למטען חכם ctek.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...