Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמצויין בכותרת - אנו מתכננים מס׳ חבר׳ה גיחה לנצרת לקרחנת הכריסמס בשעות הערב/לילה. השאלה אם יש בכלל טעם לשקול הגעה לאיזור עם רכב? יש מקומות חניה אסטרטגיים (חושב לחנות בנצרת עילית ומשם אולי לרדת לנצרת)?

תודתי נתונה לכם מראש.

פורסם

נראה לי שהולך להיות עמוס מאוד מבחינת חנייה.

אם ביום שבת התקשינו למצוא שם חנייה, אין לי מושג איך אנשים יחנו שם.

לדעתי עיריית נצרת חייבת לארגן חניונים מוסדרים עם מערכת היסעים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

יש חניונים מסודרים בהר הקפיצה, בביג פאשן ובעילוט. אני יכול להבטיח לך שכמו בכל שנה הם יהיו מפוצצים.

יש אפשרות להגיע לנצרת עילית דרך צומת גולני-צומת בית רימון, להשאיר את האוטו באחד הרחובות הסמוכים לדודג' סנטר (שכונת בן גוריון) ולרדת ברגל

Sent from my Motorola Dynatac 8000x using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אם זו אופציה ויש לכם לילה פנוי, ממליץ לשהות לילה במלון עם חניה באזור.

מחירים לא גבוהים גם עבור תקופת ה כריסמס, ומאפשר להנות מהיופי של נצרת גם בשעות היום.

פורסם

קח בחשבון, וזאת לצערי מניסיון, שלא כל כך משנה מתי תירצה לצאת חזרה הביתה ומהיכן (חניון מוסדר, חניון מלון וכו') - אתה תשהה בפקקי ענק, תרתי משמע, ותגיע כמה שעות לאחר התיכנון המקורי.

פורסם

נצרת עילית נקראת כבר נוף הגליל. שווה לעשות תצפיות נוף לעמק אם מגיעים לאיזור.

כפי שנאמר מעלי ראוי למצא חניה במתחם דוג' נוף הגליל ולרדת ברגל..אני לא מוצא דרך אחרת.

בגדול יהיו פקקים אבל זה אמור לבטל לך חוויה.

• תוכן חדש...