Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך הנחיות הצבת תתמרורים:

״להלן מספר כללים מנחים לניסוח המסרים בצורה תמציתית ואחידה:

ד)1 )הגדרת ימים ושעות תהיה כמפורט להלן:

....

"09:00 עד 06:00 מ"

"מ 00:19 ביום ג' עד 00:06 למחרת"

מ-00:15 ביום המנוחה עד 00:07 ביום א'"

....

)2 )בנוסף לאמור בסעיף ד)1 )לעיל, ניתן להגדיר שעות גם באופן הבא:

פרק זמן יחיד – בכיתוב אנכי, של שעות התחלה וסיום עם חץ ביניהם

...

שני פרקי זמן – בכיתוב אופקי, משמאל לימין עם חץ ביניהם.״

פורסם

הכל בשביל שהעילגים, שמתרבים כמו זבובים, יבינו.

200 שנה כתבו תוך הבנה שמספרים קוראים משמאל לימין והכל היה בסדר... עכשיו באים כל מיני ניו אייגים נבובים ובשם אוהדי האח הגדול עושים בלגן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

לא הבנתי מי עילג ומי ניו-אייג' נבוב.

-אנשי האקדמיה ללשון העברית שקבעו שיש לקרוא מימין לשמאל ?

-חלק נכבד מהעם (שלא לומר רוב) כולל אתה, שרגילים לטעות של קריאת הטווח משמאל לימין ? (כן, גם לי יותר אינטואיטיבי לקרוא משמאל לימין, וכך נהגתי לפני שהייתי מודע לכך, אבל כמו במקרים אחרים בשפה העברית וגם בשפות אחרות, אני מתמסר לכללי השפה גם אם הם מנוגדים לאינטואיציה שלי)

-שופטי בית המשפט שמצד אחד ביטלו דוחות על סמך זה שעפ"י כללי השפה יש לקרוא מימין לשמאל, ומצד שני ביטלו דוחות על בסיס זה שמושרש אצל אנשים לקרוא משמאל למימין, למרות שזו טעות ?

בקיצור, הפעם אוהדי האח הגדול לא אשמים. הסיבה שעתה רושמים בשלטים טווח שעות מ-עד או בעזרת חץ, היא בשביל שיהיה ברור גם למי שבקיא בכללי השפה העברית וגם בשביל מי שרגיל אחרת, ובעיקר כדי שיעמוד במבחן בית המשפט.

עריכה אחרונה על ידי tanga
פורסם

אחרי שהאקדמיה קבעה למען הבבונים שצריך לכתוב צוהריים ושמיים (תחת הטיעון שלהם ש"הסיבה לשינויים, היא התאמה לנורמות שהשתרשו בציבור ברחב." ), שיעשו לי טובה ויעזבו אותנו בשקט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חץ הוא רעיון נכון ומבורך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

bagira , אני חייב לציין שאני לא לגמרי יורד לסוף דעתך. בדיוק כמוך, גם אני מסתייג מ"הכשרת השרצים" שעשתה האקדמיה בשנים האחרונות, אבל דווקא במקרה בו אנו דנים, האקדמיה לא ביצעה שינוי, ואתה לעומת זאת כן דורש את השינוי, בדיוק כפי שנעשה בשמיים וצוהריים לטובת הבבונים לדבריך...

• תוכן חדש...