Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקעה במינימום השקעה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי האדם האובייקטיבי הזה? יש בכלל חיה כזו?

לא מכיר אישית. יועצי השקעות מוכרים את המוצר שלהם כדי להרוויח עמלות (דמי ניהול וחבריהם). אם מנטרלים את החלק השני (קניה באמצעותם) אולי חוות דעתם תיהיה פחות מוטה. לא יודע אם יש כאלה.

יש מקורות כמו הסולידית וכן כמה קהילות בפייסבוק שאינן מייעצות אלא מנגישות את המידע. מצד שני זה ב"חינם" (צריך לקרוא וללמוד את הנושא).

ובכל מקרה, פות"ש צעיר, והסכום אינו גדול, כך שלטווח הארוך הוא יכול להרשות לעצמו להפסיד סכום כל שהו מתוכו, ועם הזמן יתגבר.

איך אתה יודע שהסכום לא גדול (בקונטקסט של פות"ש)?

אולי לפות"ש אין קרן חירום (*) ועדיף לדאוג לאחת כזו עכשיו (מאשר מאוחר)?

"להרשות לעצמו להפסיד". לא מסכים. במיוחד כשמדובר בחיסכון לדיור והזרמה חודשית של סכום לא מבוטל (2-3K) לאחר מכן.

(*) ד"א ספייר, קרן חירום איננה קופת חיסכון לטובת הבר מצווה של הנסיך. כלומר הבר מצווה היא לא מקרה קצה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אני מוכרח לתת עיצה - ה70 אלף האלה לא יניבו לך תשואה משמעותית, אבל היעדרם עלול להיות אסון במקרה חירום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
איך אתה יודע שהסכום לא גדול (בקונטקסט של פות"ש)?

אולי לפות"ש אין קרן חירום (*) ועדיף לדאוג לאחת כזו עכשיו (מאשר מאוחר)?

"להרשות לעצמו להפסיד". לא מסכים. במיוחד כשמדובר בחיסכון לדיור והזרמה חודשית של סכום לא מבוטל (2-3K) לאחר מכן.

(*) ד"א ספייר, קרן חירום איננה קופת חיסכון לטובת הבר מצווה של הנסיך. כלומר הבר מצווה היא לא מקרה קצה.

הסכום גדול, אבל לא קטסטרופלי אם ימחק.

חוץ מהסכום המדובר, יש עוד כסף בצד (ואין בר מצווה, גם אין נסיך, זה היה בצחוק).

ה70 אלף האלה לא יניבו לך תשואה משמעותית, אבל היעדרם עלול להיות אסון במקרה חירום.

החלק הראשון הוא בעיקר מה שמדאיג אותי ומנע ממני לעשות משהו עד עכשיו. החלק השני לא בהכרח נכון. כאמור, זה ממש לא הכסף האחרון שלנו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למרות שאני לא אוהב לשלוח לסולידית, אני כן ממליץ לך לקרוא מאמר אחד בלבד שלה - חפש "איך להשקיע (כמעט) מבלי לנקוף אצבע"

יעשה לך סדר בכל שלל ההצעות וההפניות שהעלו פה, בשפה פשוטה וברורה. אין לי ספק שמה שלא תחליט לעשות יהיה הרבה יותר מושכל אחרי הקריאה הזאת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...