Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מכיר את זה אישית. מקום העבודה שלי בדיוק הזמין 2 רובוטים בשווי כולל של 14000 יורו.

אחרי כל מה שתיארת, בתור דובדבן על הקצפת, יש להם כרטיסי wifi, ולכן גם צריך אישור ממשרד התקשורת, שם דורשים ממני קטלוג יצרן עם ספקטרומים ועוצמות של הרכיבים המשדרים.

כמובן שאין לי קטלוג עם הנתונים הנ"ל כי היצרן של הרובוט לא מספק אותם, זה כרטיס wifi סטנדרטי.

בנוסף הם מבקשים התחייבות להפעיל את ה"ציוד" בסביבה ממוסכת לגלי רדיו בלבד.

למה לא מספיקה הצהרה שמדובר בכרטיס wifi אלוהים יודע. הרי כל טלפון שמגיע לארץ מלא יודע איפה משדר בתחומי תדרים ועוצמות גבוהים בהרבה. מתייחסים לזה כאילו ייבאתי סוויטת לוחמה אלקטרונית.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עוד קצת הוצאת קיטור, אבל הפעם על רשות המיסים.

מסתבר שכל פעם שאתם מביאים לארץ חבילה שערכה עולה על $1,000 תצטרכו לקפץ דרך עשרות חישוקים בירוקרטיים דיגיטליים.

קודם כל תצטרכו לפתוח שם משתמש ברשות המיסים וזה תענוג לא קטן בכלל. לאחר מכן תצטרכו לתת ייפוי כוח לעמיל מכס דרך מערכת "שער עולמי" וזה אומר למלא עוד כמה עשרות דפים של מסמכים וירטואליים, שליחתם לרשות המיסים והעלאה של קובץ PDF לעמיל מכס.

מזמינים מאמזון ופעם אתם מקבלים חבילה דרך DHL ופעם דרך UPS ופעם דרך FEDEX? באסה תצטרכו לתת יפוי כוח לכל אחד מהם.

אני אדם מאוד טכנולוגי ולקח לי קרוב לשעה בשביל לתת יפוי כוח ל-UPS. מה יעשו אנשים שלא ממש יודעים להפעיל מחשב ולעשות מולטי טסקינג? אלוהים יודע.

אה, נחשו מי יספוג את העלויות השילוח הגבוהות יותר כי אותם עמילי מכס יצטרכו להעסיק עשרות תומכים טכניים במשרה מלאה? אנחנו כמובן נתיני מדינת ישראל אור לגויים.

בושה וחרפה. כל פעם ממציאים איזה מערכת חדשה רק כדי שיהיה תירוץ להמשיך להאכיל פרזיטים עם קביעות ופנסיה תקציבית.

עכשיו אתה מבין למה מוצרים שיבואן מוכר בארץ יותר יקרים מיבוא אישי ושהוא לא חזיר.

עד לא מזמן אייפורט סיטי לא היתה קיימת בשער עולמי והרחוב ש dhl יושבים בו עדיין לא קיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מדויק, כי היבואן צריך לעשות את התהליך פעם אחת ולא כל פעם שהוא מכניס מוצר. אם הייתי מייבא 1000 מוצרים הסיבוך הזה היה זניח ביחס למחיר המוצר. מה גם שליבואן כבר יש מן הסתם משתמש או אפילו כרטיס חכם במערכת שער עולמי מה שאומר שהעבודה שלו הרבה יותר פשוטה בכל מקרה.

"ai motoare capul doare"

פורסם
עכשיו אתה מבין למה מוצרים שיבואן מוכר בארץ יותר יקרים מיבוא אישי ושהוא לא חזיר.

עד לא מזמן אייפורט סיטי לא היתה קיימת בשער עולמי והרחוב ש dhl יושבים בו עדיין לא קיים.

עם כל הכבוד, "הפסד יום עבודה אחד" בוא נקרא לזה ככה אינה הצדקה למחירים החזיריים בארץ.

פורסם

מה ההיגיון לדרוש מאזרחי המדינה לתת ייפוי כוח לעמילי מכס? במקום לעשות את תהליך הייבוא יותר streamlined הופכים אותו ליותר קשה ומסורבל.

פורסם
עוד קצת הוצאת קיטור, אבל הפעם על רשות המיסים.

מסתבר שכל פעם שאתם מביאים לארץ חבילה שערכה עולה על $1,000 תצטרכו לקפץ דרך עשרות חישוקים בירוקרטיים דיגיטליים.

קודם כל תצטרכו לפתוח שם משתמש ברשות המיסים וזה תענוג לא קטן בכלל. לאחר מכן תצטרכו לתת ייפוי כוח לעמיל מכס דרך מערכת "שער עולמי" וזה אומר למלא עוד כמה עשרות דפים של מסמכים וירטואליים, שליחתם לרשות המיסים והעלאה של קובץ PDF לעמיל מכס.

מזמינים מאמזון ופעם אתם מקבלים חבילה דרך DHL ופעם דרך UPS ופעם דרך FEDEX? באסה תצטרכו לתת יפוי כוח לכל אחד מהם.

אני אדם מאוד טכנולוגי ולקח לי קרוב לשעה בשביל לתת יפוי כוח ל-UPS. מה יעשו אנשים שלא ממש יודעים להפעיל מחשב ולעשות מולטי טסקינג? אלוהים יודע.

אה, נחשו מי יספוג את העלויות השילוח הגבוהות יותר כי אותם עמילי מכס יצטרכו להעסיק עשרות תומכים טכניים במשרה מלאה? אנחנו כמובן נתיני מדינת ישראל אור לגויים.

בושה וחרפה. כל פעם ממציאים איזה מערכת חדשה רק כדי שיהיה תירוץ להמשיך להאכיל פרזיטים עם קביעות ופנסיה תקציבית.

הרוב לא מייבאים מעל אלף דולר במשלוח בודד כי משלמים מע"מ מכס (ומיסים אם יש) ושער עולמי פועלת כמעט שנתיים.

בכל אופן אין דבר כזה שם משתמש, יש כרטיס חכם אישי. בטופס אין עשרות דפים ולכול חברה יש מדריך עם דוגמאות איך למלא אותו.

ד.א המערכת הזאת חוסכת המון עבודה ידנית, אבל אצלך עובדות משחקות תפקיד משני.

פורסם (נערך)

שייק, כרטיס חכם של קומסיין זה לא משהו שכל אדם שני בארץ מחזיק במגירה. אני מחזיק כרטיס חכם כי אני מייצג מחובר לשע"ם, אבל אדם שלא עובד בשוטף מול הרשויות לא מחזיק בדבר הזה בכלל ואם אין לך כרטיס חכם אתה חייב לבצע תהליך רישום די מתיש דרך אתר רשות המיסים אז אל תספר לי סיפורים כי בשנה האחרונה.אני נאלצתי להדריך עשרות לקוחות בתהליך הרשמה.

המדריך של UPS באורך 20 עמודים. (מצורף). נראה לך שאדם שבסך הכל רוצה להביא מוצר לארץ צריך להתמודד עם הקשקוש הזה?! מה לגבי אנשים מבוגרים שלא יודעים להפעיל מחשב? מה הם יעשו? יחפשו איזה עמיל מכס עלוקה שיגזור עליהם קופון?

בנוגע לסף של $1,000 אף אחד לא מביא טלפונים סלולרים לארץ? מצלמות? רחפנים? כלי עבודה? בוא, זה רף נמוך. אם זה היה רף של $10,000 או אפילו $5,000 גם לא בסדר, אבל זה באמת משהו שהיה משפיע רק על אחוז קטן באוכלוסיה.

למי זה חוסך עבודה בדיוק? למי לשלוח חשבונית על השעה שבזבזתי בשביל לתת ייפוי כוח ל-UPS?

יבוא-אישי.pdf

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

אדם פרטי מחזיק ת.ז. ביומטרית שמשמשת כרטיס חכם.

לגבי יבואן שעושה את התהליך פעם אחת הצחקת אותי. כל משלוח צריך אישורים אלא אם אישרת דגם בהרבה אלפי שקלים וגם אז כל משלוח שלישי או רביעי תידרש לבדיקות.

אני מייבא כלי עבודה שדורש אישור תקן. עלה לי 12,000 שקל בדיקת אישור דגם, הרסו לי כלי של 30,000 שקל ועדייח כל משלוח שלישי אני משלם למכון התקנים בדיקה.

פורסם
שייק, כרטיס חכם של קומסיין זה לא משהו שכל אדם שני בארץ מחזיק במגירה. אני מחזיק כרטיס חכם כי אני מייצג מחובר לשע"ם, אבל אדם שלא עובד בשוטף מול הרשויות לא מחזיק בדבר הזה בכלל ואם אין לך כרטיס חכם אתה חייב לבצע תהליך רישום די מתיש דרך אתר רשות המיסים אז אל תספר לי סיפורים כי בשנה האחרונה.אני נאלצתי להדריך עשרות לקוחות בתהליך הרשמה.

המדריך של UPS באורך 20 עמודים. (מצורף). נראה לך שאדם שבסך הכל רוצה להביא מוצר לארץ צריך להתמודד עם הקשקוש הזה?! מה לגבי אנשים מבוגרים שלא יודעים להפעיל מחשב? מה הם יעשו? יחפשו איזה עמיל מכס עלוקה שיגזור עליהם קופון?

בנוגע לסף של $1,000 אף אחד לא מביא טלפונים סלולרים לארץ? מצלמות? רחפנים? כלי עבודה? בוא, זה רף נמוך. אם זה היה רף של $10,000 או אפילו $5,000 גם לא בסדר, אבל זה באמת משהו שהיה משפיע רק על אחוז קטן באוכלוסיה.

למי זה חוסך עבודה בדיוק? למי לשלוח חשבונית על השעה שבזבזתי בשביל לתת ייפוי כוח ל-UPS?

התכוונתי לייבוא אישי, הרוב לא מגיעים לרף הזה בגלל שאין שום פטור אלא רק עוד עלויות.

מערכת ההזדהות הממשלתית חדשה יחסית ולא ידעתי את קיומה ובכול מקרה היא נפרדת משער עולמי. כלומר שמתוך ה"עשרות עמודים" יש בסה"כ 8 לטופס ייפוי כוח.

הגיוני שמי שמתעסק בייבוא מסחרי יהיו לו כרטיס חכם.

פורסם

זה כן. אין לי מושג מה העלות כי יש לי כרטיס וקורא של קומסיין.

מה שיותר מעצבן זה שיש לי בכיס תעידה ביומטרית שמשמשת כחתימה דיגיטלית מטעם המדינה אבל אני חייב ללכת לחברה פרטית לעשות כרטיס אחר שישמש כחתימה דיגיטלית עבור העסק ואני לא יכול לשימך את תעודת הזהות כמורשה חתימה.

פורסם
התכוונתי לייבוא אישי, הרוב לא מגיעים לרף הזה בגלל שאין שום פטור אלא רק עוד עלויות.

מערכת ההזדהות הממשלתית חדשה יחסית ולא ידעתי את קיומה ובכול מקרה היא נפרדת משער עולמי. כלומר שמתוך ה"עשרות עמודים" יש בסה"כ 8 לטופס ייפוי כוח.

הגיוני שמי שמתעסק בייבוא מסחרי יהיו לו כרטיס חכם.

צריך לתת ייפוי כוח נפרד לכל עמיל מכס באתר של שער עולמי ואחר כך צריך לשלוח אסמכתא לעמיל מכס.

היה לי משלוח שהתעכב במכס קרוב לשבועיים כי לא ראיתי את המייל ששלחו אלי מהעמיל בבקשה לתת להם ייפוי כוח.

שוב, נשאלת השאלה למה בכלל היו צריכים להפיל עוד תהליך בירוקרטי על אנשים שבסך הכל רוצים להביא לארץ מוצר מעל $1,000 דולר? זה לא כזה סכום בשמיים. טלפון סלולרי, מחשב נייד, אייפד, רחפן מוצרים בקלות חוצים את רף ה-$1,000.

פורסם

הוסיפי כי יש רגולציה במדינה וצריך לעמוד בה. כשזה משהו קטן אז מעלממים עין אבל כשזה משלוח יקר תעמוד בדרישות כמו כולם.

הדרישה תיפוי כוח מגינה עליך. היית ריצה שכל אחד יקבל החלטות בשימך בלי ידיעתך?

מי יהיה אחראי אם תבוא עוד שבוע למכס ותגיד מי בכלל אישר לכם למסור לx םרטים או לקבל ממנו מידע?

פורסם

עצם מסירת החבילה לבלדר מהווה ייפוי כוח. אם לא סומכים על הבלדר לא מוסרים לו חבילות. הגיוני, לא? אם אמזון סומכים על UPS מי במכס שיחליט אחרת? מה קרה צריכים למצוא עוד מקורות מימון לשניצלים בחדר האוכל?

• תוכן חדש...