אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום אני אמור לטוס לאתונה בעוד חודש אבל אין לי מושג איזה מלון לבחור. אני זקוק למלון במרכז אתונה משהו טוב ואיכותי 4 או 5 כוכבים עם עדיפות ל5. מישהו שהיה באתונה פה ומכיר מלונות או יכול להמליץ על משהו? בנתיים עלו לי ברשימה אשמח למלונות אחרים אפילו אם יש לכם להמליץ תודה רבה. 1.novotel atenes (מרכזי יחסית לפי גוגל מפות) 4 כוכבים 2. grand hyatt (מתלבט כי הוא לא במרכז) 5 כוכבים 3.marriott athens (גם נראה לא הכי במרכז) 5 כוכבים
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי, בא לי משהו בסגנון של הארי פוטר. משהו עם עולם פנטסטי מסוים (לא חייב להיות קסמים). רצוי סדרה שמכילה כמה ספרים. אנגלית ועברית זה בסדר. אני יודע שכנראה יהיה לי קשה למצוא סדרת ספרים טובה כמו הארי פוטר (בז'אנר), אך בכל זאת, אם יש משהו שמאוד אהבתם, אשמח לקבל המלצות. תודה!
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
שלום, היינו ברשת די גדולה, סגרנו ריצופים לדו משפחתי שאני בונה. בערך 400 מ"ר, לא היה ריצוף חוץ יפה במחיר טוב, אז אמרתי שנקנה משהו זול יותר ברשת זולה. הגענו לפרפקט ליין, בסה"כ יש להם דברים יפים, במחירים זולים של יותר בין 30-50 אחוז. אמנם מה שסגרנו זה טורקי, הודי, ספרדי ואיטלקי ולא סיני. אבל האם הריצוף הסיני כל כך נורא כמו שעושים ממנו? האם הוא נחות מטורקי או הודי? אחרי הכל מדובר על גרניט פורצלן. ככה או ככה לא לקחנו אריחי פול באדי שהם יקרים יותר. אני מרגיש שפספסתי כאן משהו ואני יכול לחסוך עוד כמה אלפים טובים, מצד שני קראתי ביקורות מאוד רעות על פרפקט ליין אבל בעיקר על מטבחים, מקלחונים וכד', פחות על קרמיקה. למישהו יש נסיון עם האריחים שלהם לאחר שימוש? …
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
-
היי חברים, צריך את עזרתכם בבחירת לימודים למקצוע. אני בן 30, עבדתי כמה שנים בתחום הרכב. מיציתי את עצמי שם לחלוטין ומאז הכיוון נעצר. כיום עוסק בכל מיני עבודות לא רציניות . והגיע הזמן למצוא כיוון רציני. אבא לילד בן שנה. מחפש ללמוד מקצוע. לימודים של עד שנה, שנה וחצי. לא תואר. מתחבר מאוד לתחום הנדל"ן , גם עסקתי בכך במקביל לעבודתי ( הכנסה אישית ) , ברכישה של מספר דירות , שיפוצם והשכרתם. מאוד אוהב את התחום, אך לא יודע איך להשתלב. מתווך בטוח שלא, פחות רוצה לחזור למכירות. בנוסף אני אוהב ענייני כספים, מימונים והשקעות, אך גם לא יודע כיצד להשתלב. חשבתי בנוסף על קורס חשב שכר, אבל לפי מה שאני רואה. כל המעסיקים דורשים ניסיון ולא הייתה מודעה אחת נכון לבוקר זה על…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
אז נכנסתי לחשבון האייטונס הישן שלי שלא נגעתי בו כבר כמה שנים מאז שגיליתי את ספוטיפיי, כדי לנסות את שרות הטלויזיה החדש של אפל שהושק היום ברחבי העולם, כולל בישראל. שעולה בסך הכל 17.9₪ לחודש. יש שם כמה סדרות די מעניינות כמו: For All Mankind על מציאות אלטרטיבית שבה הרוסים מנחיתים ראשונים אדם על הירח. See עם ג'ייסון מומואה, שנראית לי כמו פלופ, אבל כדאי לתת לה צ'אנס. Dickinson המסקרנת על אמילי דיקנסון וכמובן את The morning show עם ריס וויטרספון וג'ניפר אניסטון שהיא הסדרה היקרה ביותר שהופקה בהיסטוריה של הטלויזיה ולמרות שסביר להניח שהיא גרועה, לא יכול להיות שאני לא אנסה לצפות בה. נרשמתי לשבוע חינם שמגיע לי וניסיתי לצפות דרך דפדפן כרום על הפיסי שמחובר לטלויזיה מאחר …
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 646 צפיות
הי. כשרוצים לשמוע מלפטופ יחדיו באמצעות אוזניות חוטיות, יש מפצל אודיו פשוט שעובד נהדר. ומה במקרה של אוזניות אלחוטיות בלוטות'? האם שתי אוזניות יעבדו יחד? במילים אחרות - שניים רוצים לשמוע את הסאונד מהסרט במחשב. מה עושים? אולי אחד יהיה מחובר אלחוטית והשני חוטית?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 20 אלף צפיות
באזור רמת גן בני ברק
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 832 צפיות
יש על הקיר בסלון סוג של שפשוף כהה (לא בטוח ממה). איך מנקים? ספוג הפלא? אם כן- עד כמה להרטיב את הספוג? איך עובדים איתו נכון? עוד רעיונות? Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 28.1 אלף צפיות
בוקר טוב לחכמי הפורום. ברשותי DAYSON אלחוטי בן כמה שנים מהדגמים הראשונים DC35 אם זה רלוונטי. חלק מהאביזרים של השואב, הוא מברשת רחבה עם ראש מסתובב: כבר תקופה ארוכה שהמברשת של הראש מסתובבת לסרוגין בעת הפעלה. אתמול, אזרתי סבלנות ופירקתי את הראש שהחשד המיידי שלי היה שהרוטור שמסובב את המברשת, תפוס עם שערות ולכן מדי פעם הסיבוב מפסיק: פירקתי את הראש, היה בפנים המון אבק , ואכן מאחורי הרוטור, היה את גוש השערות הזה: שמח וטוב לב חיברתי הכל חזרה במחשבה שהכל יעבוד כמו שצריך, אבל , כנראה זאת לא הייתה הבעיה. לפני שאני מנסה את מזלי שוב לבד, אני בטוח שחבר פורום כבר נתקל בבעיה זאת ואף הצליח לפתור אותה ולכן אני שואל: WHAT THE FUCK???? מה יכולה לה…
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
לצערי ליד מקום עבודתי יש מפעל לעוגיות הנקרה מאפה נאמן. שכבר ב6 בבוקר ממלא את תלפיות בריחות שלא ניתן לעמוד בפניהם. כל יום עוגיות שמרים כתחליף לארוחת בוקר. מה לעשות לא עומד בזה. רעב מאוד בבוקר. ואין בנמצא אפשרות לארוחת בוקר בריאה. חשבתי אולי בבוקר לערבב אבקה עם חלב ואז לא ארגיש רעב ולא אוכל שטויות {בורקסים עוגיות וכו'} דעתכם על זה? https://il.iherb.com/search?sug=protein%20powder%20chocolate&kw=protein%20powder%20chocolate&rank=0 נ.ב לא עושה כושר מסודר. אופנים פה ושם ובעבודה הולך הרבה-עולה יורד מדרגות סולמות. כמעט ולא יושב. תודה.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ובכן, בעבודה החליפו לי המכשיר. הקודם היה גלקסי S6. המכשיר החדש סופק ללא "הוראות הפעלה"... אשמח לשמוע מכם מה ה- 10 יודע לעשות, אילו חידושים רלוונטיים יש בו וכו' וכו'. תודה, ירחמיאל הבור
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
יש המון פלטפורמות של מסחר בבורסה בנקים,בתי השקעות,אפליקציות וכו' האם אתם סוחרים בכלל בבורסה? מניסיונכם איזה מקום לוקח הכי קצת עמלות? לדוגמא robinhood זה מעולה אבל רק לתושבי US, כנ"ל לגבי BANK OF AMERICA שמחליט לבטל עמלות לחלוטין! וכמובן בארץ שלנו בדרך כלל זה בתי ההשקעות שהכי זולים, למרות שPPR INVEST מציג חלופה מעניינית במיוחד - עוד לא ניסיתי מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
מחפש את החטיף בארץ, דרך אמזון כמעט ולא שולחים ואם כן אז מאוד יקר.
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- 5 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מבקש לאפס גלקסי 6 ישן. המכשיר דורש סיסמא שאני כמובן לא זוכר. האם היא משהו ידוע לי, נגיד מיישום אחר? היא בטח לא ססמת הג'ימייל שלי. אם אין לי מוצא אחר - מי יוכל לעזור? האם זה משהו שסמסונג יודעים?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
היי אז הרשת האלחוטית מתחילה להיות מיושנת אצלי בבית וקצת צולעת, כיום יש נתב DLINK של בזק שהפכתי למודם שמחובר לנתב אלחוטי מבית סיסקו E4200 שתומך רק בG. אני מחפש רשמים אובייקטיבים על הנתב החדש של בזק, כל הביקורות ברשת הינם מטעם בזק אשמח לקבל רשמים מאנשים שיש להם את הראוטר בפועל (עבר הרבה זמן מאז ההשקה ואני מניח שהוא כבר יותר נפוץ) תודה
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי! אנחנו זוג צעיר שמעוניין לעבור לגור יחד. שנינו סובלים מאד מהפקקים היום, העומסים וחוסר היעילות של התחבורה הציבורית. אנחנו מחפשים לצאת מהדירה של ההורים ויחד עם זה גם לבלות פחות בכבישים. אני עובד בהרצליה פיתוח ומגיע כל יום מחולון ברכב, דבר שלוקח לי שעה ורבע בשעות העומס. אני תלוי ברכב שלי וממש רוצה דירה באיזור שיאפשר לי להגיע לעובדה בשעות העומס (9-9:30) תוך פחות מחצי שעה ברכב. היא עובדת באיזור הבורסה בר"ג (שבע דקות משם לכיוון בני ברק), גרה היום אצל ההורים באשדוד ולוקח לה שעה וחצי להגיע לעבודה ברכבת. היא תלויה בתחבורה ציבורית ורוצה גם כן דירה שתאפשר לה להגיע בשעות העומס (8:00-8:30) תוך 30-40 דקות. עבורה יהיה אידיאלי לשכור דירה באיזור רמת גן. אני מע…
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 923 צפיות
מתקינים אצלינו באיזור סיבים אופטיים ומצאתי כמה חתיכות זרוקות על הריצפה. הסיב האופטי הזה נראה ממש דק ועדין. נראה שברירי ודק אל מול כל הכבלים האחרים שאני רגיל לראות בארונות תקשרת. האם כך הדבר באמת? האם מסתתרת פה טכנולוגיית עמידות כלשהי?
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם, לשכנה שלי לא נדלק המחשב כלל מאז שחזרה מטיול של כמה ימים. חשדתי בהפסקת חשמל שגרמה לסיום חייו של ספק הכוח, סגרתי מעגל חשמלי בספק הכוח שלה וראיתי שאכן הוא לא נדלק, אז שלחתי אותה לקנות ספק, אחליף לה והכל יסתדר. מסתבר שזו לא הבעיה היחידה - המחשב עדיין לא נדלק.. סגרתי מעגל בספק החדש והוא אכן עובד. אני כרגע חושד בכפתור ההדלקה או בלוח האם, יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה/איך לפתור/מה החלק הבעייתי בוודאות? Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, אני סובל מפריצת דיסק בגב התחתון, כשדיסק מעליה ודיסק מתחתיה בולטים. מזה כמעט עשור (גיל 16 לערך) שאני סובל מכאבי גב, כאשר חלה החמרה במהלך השירות הצבאי ואיתה הגילוי על הפריצה. עד היום ניסיתי טיפולים רבים: פיזיותרפיה, מסאז׳ים, דיקור, שיאצו, ארקוקסיה, ספורט אירובי. כמו כן נאלצתי פעם אחר פעם להתאים, בעלויות כלכליות לא מבוטלות, כל כלי שבא במגע עם עמוד השדרה שלי - מזרן יקר, כסאות משרדיים אינספור (נוחים בחנות, נוראיים בבית), אפילו את הסיאט שלי מכרתי כי כאב לי לשבת בה. הכאבים לא מקרינים לגפה, אך הם חזקים ומעיקים מספיק גם בלי להקרין. באופן כללי ישנן תקופות בהן הכאבים נסבלים יחסית ופחות מפריעים ליום יום, וישנן תקופות בהן הכאבים עצומים ומשבשים לחלוטין את כל מהלך היום, …
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 685 צפיות
חבר טוב שוקל לעשות הסבה ליועץ משכנתאות. יש לו זיקה לתחום, הבנה לא רעה, וכשהחבר'ה מסביב צריכים עזרה מסנג'רים אותו בכיף ויש לו הצלחות נאות. איך הוא ממנף את זה לפרנסה? למיטב ידיעתי זה תחום פרוץ (אפילו יותר גרוע מתיווך, שם יש לפחות מבחן ותעודה רשמית), כל מכללת "שושנים ליחיאל" פותחת קורס עם "תעודה מטעם bdstr" משכנתאות, ששווה לצור על פי צלוחיתו. א. האם בכל הג'ונגל הזה כן יש מקום מסודר ואמין שהתעודה שלו שווה את הנייר עליו היא מודפסת? (סטייל מכללת רידמן ללימודי רפואה משלימה וכד'). ב. האם יש חברות גדולות בתחום שהוא יכול להתחיל כשכיר שלהם? כל עצה וטיפ יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברים קיבלתי דואר רשום ממשרד התחבורה ולדעתי מדובר בזימון לקורס רענון נהיגה (החודש ימלאו לי 5 שנים לרישיון) אני משרת קבע בצבא, מישהו יודע אם לאחר שקיבלתי את הזימון אני מחויב לבצע אותו בצורה הרגילה? או שאני יכול להירשם דרך הצבא ואיך כל התהליך הזה עובד? תודה! עריכה: אשמח אם תוכלו להעביר את זה לאוף טופיק..
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 517 צפיות
סביבה חיובית ותשלום טוב - מובטחים.
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מדי חורף חברת החשמל מפנקת את אזור מגוריי בקפיצות מתח רגעיות אחת לכמה ימים במקרה הטוב ובכל ערב במקרה הרע. זה קורה בשעות הערב כאשר כולם מתפנקים עם מחממי אמבטיה+דוד+מייבש כביסה ושאר הצרכנים החזקים, לפעמים קורות כמה קפיצות ברציפות בהפרש של כמה דק'. מה שקורה בבית זה שיש הפסקת חשמל לכמה מאיות השניה וחוזר לקדמותו. אני משאר שלפעמים המתח יורד ל0 ולפעמים לא, מכיוון שיש פעמים בהן השעון של התנור מתאפס ויש פעמים שהוא לא מספיק להתאפס. אחרי קפיצות כאלה בדרך כלל יש מבול קללות בפייסבוק של היישוב על זה שעוד מקרר/מכונת כביסה/טלויזיה נשרפה. כרגע עושה שימוש במגני ברקים קלאסיים על המוצרים היקרים שבבית, האם יש מוצר / סט מוצרים שניתן להרכיב בלוח החשמל הראשי על מנת להגן על כל …
הודעה אחרונה מאת rev-Match, -
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
להבנתי אין חניה בחינם לאורחי המלון וצריך לשלם. האם מישהו יודע אם יש חניה בחוץ קרובה למלון או שאין ברירה וצריך לשלם על החניה במלון?
הודעה אחרונה מאת mazinya, -
- 1 תגובות
- 493 צפיות
לאחרונה מחפש לפטופ לאשתי ולמרות שהצרכים שלה בסיסיים (מורה בבית ספר) אני לא אוהב להתפשר יותר מדיי, מצד שני לא בא לי לקנות כמו פעם שעברה מחשב ב 3000 ש''ח כי זה דיי מיותר. חיפשתי מעט בארץ וחיפשתי מעט באמאזון, אני נתקל באמאזון בהרבה מחשבים עם מעבד של AMD שאני לא יודע עד כמה זה טוב היום ולמה מקביל? (בזמנו לפני יותר מעשור לא הייתי סולד מהם ואפילו היו לי כמה, רק זכור לי שהיו מתחממים יותר ודרשו גופי קירור מאסיביים יותר.). אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי פה מעט סדר. אשמח אפילו להמלצות למחשב נייד בגודל בינוני ומטה עם מסך מגע ונתונים סבירים.
הודעה אחרונה מאת eyali23, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 940 צפיות
בזמן האחרון המיקרוגל כבה לאחר שימוש, ונדלק בחזרה לאחר כמה דקות שמתי לב גם שהוא ממש חם מבחוץ - כל הפתחי אורור כמובן לא חסומים המיקרוגל בן 8 שנים בערך, יכול להיות שהוא פשוט גמר את החיים? מה יכולה להיות הסיבה? האם זה מסוכן ?
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 5 אלף צפיות
האמת שואל בדיעבד אבל עדיין רוצה לשמוע חו''ד. חיפשתי מצלמה לבית לחדר של הילדים ונתקלתי בשתי מצלמות homehawk של פנסוניק במחיר של 200 ש''ח לזוג שזה מחיר דיי זול, ראיתי סקירה של המצלמה והיא עונה לי על הצרכים, מפה לשם התעמקתי בכתוב והסתבר שזה מוצר מחודש על ידי אמזון ולפי מה שהם כותבים נשמע מבטיח סה''כ. בשורה התחתונה הזמנתי, לצערי המשלוח ניפח את זה ל 260 ש''ח אבל שוב זה אמזון והמוצר לא זבל סיני. מפה לשם ראיתי עוד מוצרים מחודשים ונראה שיש דילים מעולים אבל עדיין מדובר בדברים שמישהו השתמש בהם ולך תדע כמה בקרות באמת עובר המוצר. מי התנסה? מה החוויה? Sent from my MI 9 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
צפרא טבא. כלשון הכותרת - מחפש איטליז - קצביה באיזור ר"ג - גבעתיים - רצוי מנסיונכם האישי. כשר (חובה), נקי ומסודר וסחורה טרייה, אמין ואם אפשר - גם מחירים נוחים. את "צארום" ו-"ר.א.א " - אני מכיר (אישית) - ניתן לחסוך ההמלצות עליהם (ומי שמתעקש עד מאוד - יוכל לקבל מידע בפרטי מדוע). רוב תודות.
הודעה אחרונה מאת rafi_vk, -
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
השאלה מרגישה לי קצת... ככה: אחרי שצחקנו (לא באמת. זה לא מצחיק במיוחד), השאלה עדיין בתוקף. לאחרונה, המצב בעבודתי השתנה ולא לטובה. משחקי כח בין קולגה לבוס גרמו למאזן אימה חדש, ובכנות נשבר לי מזה. אפילו שאין לזה שום קשר אליי, אני בסופו של דבר נפגע מזה. אז לאחר שקילה בכובד ראש של המצב, החלופות, האפשרויות כולל טבלאות PRO-CON, נפלה ההחלטה- למצוא מקום חדש. את אלג'ובס אני מכיר. גם את ההרשמה למה שמרגיש לי כמו שירות "הישרדות VIP" (כי בואו ונודה בזה, עבודה זה הישרדות...) אני מכיר ויעילותו מוטלת בספק. הייתי רשום בעבר, לא עזר הרבה. כל יום הם מעלים לי כמה וכמה משרות גנריות שמצריכות BS.C במיון בוטנים בחברה ממשלתית\ציבורית מובילה בתחומה, ואולי אחת אמיתית. טיול לסיגי מ…
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 12 אלף צפיות
אהלן רציתי לשאול לפני קנייה והתקנת בידה, אם יש למישהו ניסיון. האם זה התקנה קלה יחסית? האם כדאי כבר ללכת על דגם של מים חמים גם או קרים מספיק? ממליצים על דגם מסויים? תודה
הודעה אחרונה מאת ModChiP,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 381 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- meir_gi
- hans
- Assafo2
- Camaro 92
- benny62
- quizlette85117701
- SlowRide
- yoav911gt2
- שקבלו
- IsraCar
- shaymolcho
- zaf