Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני סובל מבלט ובקע בשני דיסקים בגב התחתון כתוצאה מתאונת דרכים.

יש ימים בהם אני מושבת, אך מצד שני יש שבועות/חודשים שלמים שאני אפילו לא מרגיש את הגב.

שמתי לב שבימים של ישיבה מרובה, הגב כן מציק, אך כשאני מקפיד על שגרת אימונים קבועה (עם דגש על חיזוק שרירי גב תחתון, בטן ושרירים תומכי עמוד שדרה), הקצבת שעות שינה/שכיבה, המצב הרבה יותר טוב. גם בישיבה מרובה.

בימים שאני לא מתאמן, אני עושה כ 10-15 דקות של תרגילי מתיחות בבוקר.

המלצה שלי, להיות הרבה בתנועה! ככל שניתן. לעזוב הכל פעמיים ביום ולהתמתח לאיזה 10 דקות.

תרגיש טוב!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מודה לכולכם על הדאגה והרצון לעזור.

כאמור, ניסיתי הרבה דרכים להקל על הכאבים, ביניהם גם תרגילים תומכים ומתיחות, בפיזיותרפיה ושיאצו. לצערי, אלו לא עזרו.

אבדוק לגבי אלכסנדר\פלנדנקרייז, למרות שאני מודה, אני מאוד סקפטי.

לגבי המתיחות - יש פעמים בהן אני מרגיש שמתיחות באמת יוצרות הקלה ברורה וניכרת בכאבים, ויש פעמים בהן אני לא מרגיש שיפור כלשהו.

עם זאת, כן הייתי רוצה לנסות עוד תרגילי מתיחות ואולי להוסיף קצת מאמץ לעניין. כאמור, אני מתאמן באופן קבוע גם אירובי וגם אנאירובי, אני מאמין שמתיחות בכל מקרה נדרשות עבורי.

אם יש איזה שהן המלצות למתיחות בריאות לגב התחתון, אשמח.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא ענית לי אבל אם לא ניסית אני ממליץ לך מכל הלב לבדוק אוסטיאופטיה.

כמות האנשים שאני מכיר שזה עזר להם ממש מדהימה (ואני ביניהם).

חבר עם פריצת דיסק מאז הצבא מודה לאשתי (היא גילתה את זה ראשונה...) כל יום שהיא הכירה לו את הנושא. הוא הולך פעם בחודש בשוטף וזה ממש מציל

אותו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא בדקתי, שכן לא שמעתי אף פעם המלצה על הנ"ל לפריצות דיסק. כמובן שאינני פוסל, ולכן אבדוק גם את זה.

תודה רבה !

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם (נערך)
מודה לכולכם על הדאגה והרצון לעזור.

כאמור, ניסיתי הרבה דרכים להקל על הכאבים, ביניהם גם תרגילים תומכים ומתיחות, בפיזיותרפיה ושיאצו. לצערי, אלו לא עזרו.

אבדוק לגבי אלכסנדר\פלנדנקרייז, למרות שאני מודה, אני מאוד סקפטי.

לגבי המתיחות - יש פעמים בהן אני מרגיש שמתיחות באמת יוצרות הקלה ברורה וניכרת בכאבים, ויש פעמים בהן אני לא מרגיש שיפור כלשהו.

עם זאת, כן הייתי רוצה לנסות עוד תרגילי מתיחות ואולי להוסיף קצת מאמץ לעניין. כאמור, אני מתאמן באופן קבוע גם אירובי וגם אנאירובי, אני מאמין שמתיחות בכל מקרה נדרשות עבורי.

אם יש איזה שהן המלצות למתיחות בריאות לגב התחתון, אשמח.

אלון,

אני גם עם בלט דיסק עם הקרנה לרגל שמאל והשתגעתי מזה עד שהגעתי לדר אריה גרובר. (אתה מקבל הפניה ממכבי/כללית)

מתברר שהוא מומחה ואפילו שהוא מנתח הוא נגד ניתוחים.

בחן את הצילומים והפתרון היה הליכות 3 פעמים ביום (אצלו בקליניקה) עם מכשיר שמחובר (המצאה ופטנט שלו) ובזמן שמרכיבים נותנים כיוונים וזוויות ופשוט מיישר לך את ההליכה

אתה הולך עם זה אצלו כמה פעמים בשבוע ואחרי 3 חודשים אני הרמתי שישיות מים בלי בעיה (עד היום)

https://www.meditrac-spinalcenter.co.il/about-us/

אספר לך קטעים מצחיקים בזמן שהייתי בטיפול זה היה זמן שהיו פיגועים והיית צריך לראות פנים של אנשים ברחוב שאתה הולך עם מכשיר כזה לידם (חושבים מחבל עם חגורת נפץ ואז ביקש שנלך בקליניקה ולא בחצר בחוץ.

וכן מאז אני בלי כאב אחד! - תחשב כמה שנים זה עובד אצלי בלי התפסות אחת של הגב

לפני ניתוח לך אליו ותיראה מה הוא אומר לך - ממילא זה מכוסה בביטוח הבריאות שלך - תן לו צ'אנס

המכשיר שהוא משתמש לגב

https://www.meditrac-spinalcenter.co.il/treatment-types/back-care/

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• תוכן חדש...