Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אז שיחקתי עוד קצת עם ההגדרות ושיניתי את הערוץ האוטומטי שהראוטר נתן לערוץ 5G ל40 (מ160 או משהו כזה) ועכשיו יש 5G, אז בינתיים חוץ מעניין השפה של הממשק הוובי, הכל עובד (וגם הרבה יותר טוב/מהר מהראוטר הקודם) ואני מבסוט :-D

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא פות"ש המקורי :-)

מבחינת חומרה נראה שמדובר במכשיר חזק, התוכנה היא מה שהורגת אותו.

אפל כבר הוכיחה מזמן שמכשיר עם חומרה חלשה ותוכנה מלוטשת עדיף על פצצה טכנולוגית רוויה בבאגים.

יש דברים שהם כל-כך משמעותיים בחיי היום-יום שלנו שלא כדאי לחסוך בהם.

רמז... ראוטר הוא אחד מהם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אוקיי, אז שיחקתי עוד קצת עם ההגדרות ושיניתי את הערוץ האוטומטי שהראוטר נתן לערוץ 5G ל40 (מ160 או משהו כזה) ועכשיו יש 5G, אז בינתיים חוץ מעניין השפה של הממשק הוובי, הכל עובד (וגם הרבה יותר טוב/מהר מהראוטר הקודם) ואני מבסוט :-D

שמח לשמוע שאתה מרוצה.

המוצר רק כמה שבועות בשוק, אני מאמין שבהמשך יצאו גרסאות צד שלישי .

אם יצוץ משהו בעניין אעדכן אותך.

פורסם

תודה אייל, אשמח.

אפל כבר הוכיחה מזמן שמכשיר עם חומרה חלשה ותוכנה מלוטשת עדיף על פצצה טכנולוגית רוויה בבאגים.

מסכים חלקית, אבל לא במקרה הזה. איך שאני רואה את זה, ראוטר הוא סה"כ מוצר די "פשוט", הגדרה ראשונית ולא צריך להתעסק איתו אחרי זה יותר מדי (או בכלל), זה לא טלפון שאתה משתמש בו (פיזית) כמה פעמים ביום, אם הוגדר נכון הוא יכול לעבוד שנים בלי לגעת בו (כמו שהיה בראוטר הקודם שלי).

בינתיים הראוטר של שיומי מונח בקומה שניה מתוך 3 (אותו מיקום בדיוק של הראוטר הקודם), הקליטה בכל הבית הרבה יותר טובה (גם בסלון ובחצר בהם הTP LINK גמגם ובקושי קלט, עכשיו הקליטה מצויינת), באחד החדרים הייתי מקבל עם מחשב שולחני בקושי 10 מגה בבדיקת מהירות, עכשיו מקבל מעל 80. והוא מיועד לעבוד בדירה קטנה, אז בכלל.

אמנם כרגע זה רק היום השני לשימוש בו, אבל אם ימשיך לעבוד בלי ניתוקים/קפיצות/בעיות אחרות אז בשביל 170 ש"ח (!) זו קניה מצויינת.

פורסם

זה נכון, אבל התפיסה של שיאומי הרבה פעמים זה חומרה דיי חזקה, עם המון המון עדכונים שכל אחד מהם מוסיף יכולות, ככה שלאחר תקופה מסוימת עם מוצר אתה מקבל גם מוצר עם חומרה חזקה וגם תוכנה עם המון פיצ'רים.

היתרון הוא מחיר (ההשקעה בתוכנה נפרשת על תקופה ארוכה), החסרון הוא שיכול להיות שאת הגולדן פיצ'ר שאתה ממש רוצה המוצר יקבל רק אחרי חצי שנה.

מסכים חלקית, אבל לא במקרה הזה. איך שאני רואה את זה, ראוטר הוא סה"כ מוצר די "פשוט"

זה שהוא פשוט (היום, תנסה להגדיר נכון ראוטר של לפני 20 שנה למשל, כמו Alcatel SpeedTouch Home שפעם בזק נתנו בתור מודם, ואפשר היה להפוך אותו לראוטר ואז צריך להגדיר נכון הכל) להגדרה ולשימוש, לא אומר שהוא מוצר פשוט, בפנים הוא דיי מסובך, Routing זה קורס שלם באקדמיה תחת תקשורת נתונים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בגלל זה אמרתי "איך שאני רואה את זה" :-D אין ספק שהחומרה בפנים רחוקה מלהיות פשוטה, הכוונה היא שכל עוד אני מצליח להגדיר בפשטות יחסית את המוצר (וההגדרה במקרה הזה, מלבד ההתעסקות עם גוגל טרנסלייט, הייתה די Plug & Play) בשביל שיעבוד טוב לטווח הארוך בלי התעסקויות נוספות, מבחינתי הוא שווה.

• תוכן חדש...