אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי כולם, באפריל-מאי שנה הבאה מתכננים (זוג) Roadtrip בצפון איטליה של כשבוע. כמובן שרכב זה חלק נכבד מהעניין, אנחנו לא מחפשים את האופציה הזולה או הפרקטית ביותר, אלא את המעניינת. מבחינה פרקטית מספיק שיצליח להכיל שתי מזוודות טרולי - אולי חוץ 500 קבריו כל רכב יענה על הדרישה. מה עוד חשוב שיהיה? אוטומטי - חובה קבריו - רצוי מאוד מאוד, אם לא אז שיפצה על כך בסעיף הפלפל. הנעה אחורית - עדיפות גבוהה, אפילו חובה אם הסעיף הקודם לא מתקיים. אחרי שהפכתי את הרשת וחפרתי למלא חברים, לא הצלחתי למצוא מענה לדרישות שלי (לא, אופל קסדה במחיר של M2 לא נחשבת). מה כן מצאתי? מסתבר שלהרץ יש "קוקלציונה" של איטלקיות חמות: https://www.hertz.it/p/flotta/selezione-ital…
הודעה אחרונה מאת bobi, -
-
לאחרונה קניתי אוזניות באלי אקספרס דגם TWS I2000 אחרי שקראתי מיליון ביקורות ב Reddit על האוזניות האלה. בעיקרון מדובר על חיקוי ממש מוצלח לטעמי של אוזניות ה AirPods של אפל. מי שלא התנסה עדיין באוזניות של אפל מדובר באחלה אוזניות שיושבות טוב על האוזן, בעלות זמן סוללה ארוך, סאונד איכותי והן גם נטענות בתוך הקופסא שלהן מה שאומר שהן תמיד טעונות כשצריך אותם. החיקוי זהה בהרבה מהמרכיבים וכולל אפילו טעינה אלחוטית של הקייס כל זאת בעלות של כ-$30 כשהמוצר המקביל של אפל עולה $200+מס. מה שמעניין באוזניות האלה שהאינטגרציה שלהן עם מכשירי האייפון והאייפד היא חלקה בדיוק כמו האוזניות המקוריות. פתיחה של הקייס של האוזניות אוטומטית מחבר את האוזניות לטלפון וצץ חלון בטלפון שמראה את מצב הסוללה של …
הודעה אחרונה מאת Gattuso8, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לכל חובבי המזגנים שלום. מנוע המפוח הפנימי הלך לעולמו לא הצלחתי למצוא מנוע זהה מכנית ולכן נשלח לתיקון על המנוע מדבקה (מצ"ב) עם מהירות סיבוב מינימאלית של 870 RPM (הגיוני) לאחר התיקון המנוע מסתובב לדעתי הרבה יותר לאט. הוחלף קבל... לא עזר. המשפץ טוען שהמנוע מסתובב במהירות הנכונה וצורך את הזרם המצופה. איך אפשר למדוד את מהירות הסיבוב של המנוע? מצ"ב סרטון כל עצה תעזור. תודה
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז נשבר הברגים שמחזיקים את המגרה של המקרר SBS SMSNG, coolselect pantry וכמובן שבארה"ב ניתן להזמין בקלות אבל משום מה בארץ לא קיים ?? מישהו יודע איפה ניתן לרכוש בארץ? המשלוח מחול נורא יקר https://www.ebay.com/itm/DA63-04615A-New-OEM-Samsung-Cover-Slide-Pantry/143402556921?hash=item2163755df9:g:y2EAAOSwjThdl8tb תודה
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סבתא מבקשת ואנחנו לא נגיד לה לא. אפשרי יד 2 לא אפשרי EBAY יש למישהו ומעוניין למכור? מישהו יודע הייכן ניתן למצוא? תודה
הודעה אחרונה מאת borsood, -
המקרר סמסונג שלנו חוגג 14 והגיע הזמן לאחד חדש. התקציב הוא עד 6.5 אלף, חשוב שיהיה אמין וגדול נפח ככל הניתן. יש המלצות? אני נתקל במקררים של בלומברג והאייר ואין לי מושג איך השמות האלה מתחברים עם המושג ״אמינות״. תודה.
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני מספר שנים כשהתחלתי את התואר עשיתי את המעשה האחראי ונתתי לביטוח הלאומי את הפרטי אשראי כדי שיורידו ממני אוטומטית את התשלום כך שלא יצטבר חוב. כיום כמה שנים לאחר מכן (שבהן לא עבדתי) הסתבר לי שלמרות שהפרטים היו אצליהם כל הזמן הזה הם לא טרחו לגבות ממני תשלום כפי שהיו אמורים, ולכן נצבר לחובתי חוב של כמה אלפי שקלים. לראייתי, עשיתי את שנדרש מצידי והחוב נגרם עקב רשלנותו של המוסד לביטוח לאומי. נכון להיום אין לי מאיפה לשלם את הכסף הזה. מה עושים? יש חוק שבא לעזרתי במצב כזה?
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, אני גר בדירה שכורה ואשמח לעזרה איך מפרקים את הנברשת כדי להגיע לנורה, מצורפות תמונות של אחד התופסנים (ישנם 3 תופסנים זהובים כאלה):
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 887 צפיות
היי, מתכננים טיול זוגי של כשלושה ימים עם רכב בבראשוב וכיומיים בלי רכב בבוקרשט במהלך סוכות. אני ממש מתקשה לסנן מקומות לינה, גם מקומות שמדורגים כמובילים ע"י בוקינג וטריפאדווייזר זוכים בכמה ביקורות נוראיות - ולא הרגילות של ארוחת בוקר אירופאית, אלא ממש על משחק עם ההזמנות, גביית מחירים שלא סוכמו וכו'. עדיפות לבית מלון בדגש על מקום נעים מאוד לשהייה של זוג, שקט, אמין ובטוח. חניה, נוף מהחדר וכ'ו זה רק בונוס. תקציב ללילה עד 500, אם אפשר פחות (300?) עדיף בהחלט. יש המלצות בטוחות? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום, אחי הקטן מתעניין בניתוח הנ"ל. העדיפות, גם אם זה כרוך בתוספת כספית נכבדת, לבצע זאת בארץ. האם מישהו ניסה/שמע ויכול להמליץ? תודה ושנה טובה.
הודעה אחרונה מאת NirLevi, -
-
שבת שלום , אני גר ביחידת דיור , המחשב שלי מחובר דרך כבל רשת - מחשב נייח שמחובר בחדר ממ"ד . כשאני גולש ב- WIFI , בסלון לדוגמא קליטת ה- WIFI חלשה , האם יש מישהו שיכול להמליץ מניסיון אישי על מכשיר לשיפור קליטת ה- WIFI , רק מזכיר שוב שמכשיר ה- TP LINK , ממוקם בחדר ממ"ד . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
מתייעץ בשביל לעזור לקרוב משפחה. יש לו דירת 4 חדרים ישנה בדרך הים בחיפה (רחוב אילנות), קומה 4 בלי מעלית. הדירה במצב לא טוב ויזואלית, עקב נזילות בגג שהיו ותוקנו יש עובש וקילופים בקירות, המטבח/שירותים/מקלחת ישנים ובמצב מזעזע, הריצוף זוועה וכו'. הייתה מושכרת עד כה ב-3000 ש"ח לחודש. מאז שהשוכר יצא הדירה עומדת כבר חצי שנה בלי שום שימוש, רק מסבה הוצאות בדמות חשבונות ארנונה. הבניין היה מועמד לפינוי בינוי, אבל הדיירים מתנגדים והנושא ירד מהפרק. גם תמ"א לא רלוונטית. בעל הדירה הוא קרוב משפחה בן 80, גר בדירה אחרת משלו, לא דחוק כלכלית אבל גם לא עם רזרבות. יש לו אפס יכולת להתעסק עם העניין, חולה לב, לא נייד וחסר סבלנות באופן כללי.. הוא רצה למכור אבל המחיר שהוא דורש לא ריאלי …
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 1 תגובות
- 715 צפיות
היי אני מחפש לקנות גרניק שיתאים לשטיפה של רכב פרייבט וקצת לניקוי הרצפות בחוץ. על מה צריך לשים דגש? יש מומלצים בסביבות 500 ש"ח או שצריך להשקיע יותר? חתימה טובה!
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
הרצליה/נתניה/חדרה. מישהו מכיר? אני מהמר על קבל שרוף הוא הפסיק להידלק.
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
בקרוב ארצה להעביר מדיח כלים (סטנדרטי גדול) ממקום א' למקום ב'. לא בא לי לשלם על זה 300 ש"ח. יש מישהו שהעביר כזה ציוד ושרד כדי לספר? דגשים? נזק פוטנציאלי לרכב? איזה ציוד וכוח אדם דרוש? הרכב הוא הצ'בק משפחתי (c4).
הודעה אחרונה מאת RBRB, -
הגיע הזמן לקנות לאישתי מיקסר נורמלי ולא צעצוע. לא כל כך מבין בדגמים והספקים. חשבתי על קערות גדולות של 5-7 ליטר נראה לי. יש המלצות ? גם אמזון אנגליה בא בחשבון... לא ממש עושה בצק, בעיקר עוגות בחושות וכו. עד עכשיו השתמשה במשהו קקמייקה עם קערה קטנה
הודעה אחרונה מאת dany, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 660 צפיות
לפי מה שכתוב בלו"ז של חברת דן מדובר בכ 20 דקות עד לצומת רמת אפעל. האומנם כך גם בשעות הבוקר(נסיעה דרך מחלף אלוף שדה) או שצריך לקחת בחשבון פקקים אדירים ?
הודעה אחרונה מאת shake, -
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום ברצוני להדפיס תמונות על לוחות עץ ופרספקס הבנתי שהשיטה הכי טובה זה מדפסת UV כדי להדפיס בצורה הכי טובה. האם יש מדפסת UV לא גדולה יחסית? לא מצאתי בגוגל מחירים של מדפסות מהסוג הזה. תודה.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 846 צפיות
שלום חברים, אז בחצי שנה האחרונה התחברתי לסיבים של פרטנר ואני לגמרי מרוצה.. בימים האחרונים שדרגתי את החבילה ל 1000 מגה, אך בפועל, לאחר מס' בדיקות שביצעתי גיליתי כי אני מקבל בספיד טסט בין ל 300-600 במקסימום (!) מה שמוזר,שלפני לפני כן היתה לי חבילה של 500 והייתי מקבל אפילו 550 ולעתים גם כמעט 600. דגם הלוח הינו abit ip35-e (כן, לוח די עתיק) אך ממה שאני רואה הוא תומך עד 1000MB. האם הוספה של כרטיס רשת פנימי יכול לפתור את התופעה ? בנוסף, חשוב לציין כי חיברתי מחשב נייח חדש יותר והספיד טסט הריץ 800 ואף יותר. אודה לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת Igalz, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
אז ככתוב בכותרת, וו הלישה ה"ראשי" של הkmix הנאמן שלנו מוריד מן אבקה שחורה, וצבעו התכהה מעט. נתקלתי פעם בבעיה דומה פעם עם סט סכום זול, כשהבעיה באותו סט נפתרה במהירות וביעילות כשהוא הושלך לאשפה. כאן, זה כן מפריע לי, כי זה עבד מצויין 10 שנים, ופתאום התחיל עכשיו. וו חדש זמין בקלות ובזול (150 שקל), אצל היבואן. זה לא העניין. יותר מעניין מה עשיתי לו רע שהוא התהפך עלי פתאום, והאם יש איך להחזיר את הגלגל לאחור. (כשאני מניח שהוא מעולם לא היה מצופה במשהו שהתקלף, כך שאם הריאקציה המוזרה הזו תעצר, והוא יצוחצח למצב חדש, הוא יחזור להיות שמיש). אשמח לכל קצה חוט ממי שמבין במתכות. Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
משפחה של משוגעים. רוצים הכל מהר מהר.
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הזמנתי מגבר משוכלל בעלות של 130$ במקום הגיע מגבר פשוט בעלות של 20$. פתחתי Dispute עם בקשה הגיונית להחזר של ההפרש על סך 110$. המוכר מציע לשלוח מגבר חדש במקום. הוא לא ביקש תשלום נוסף ואני מניח שהוא גם לא מצפה שאשלח לו את המגבר הפשוט חזרה. ההצעה שלו מאוד קצרה ולא מפורטת יותר מדי. על פניו נראה דיל שווה. מתאים לי לקבל את המגבר בעלות של 110$. אני פוחד שיש פה משהו שאני מפספס וברגע שאסכים להצעה לא תהיה לי שום דרך לעקוב אחר המשלוח החלופי ולפתוח Dispute נוסף. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת banji man, -
אהלן מה דעתכם על המשחיז הנ"ל? https://www.aliexpress.com/item/FINDKING-brand-Two-Stages-Diamond-Ceramic-Kitchen-Knife-Sharpener-Sharpening-Stone-Household-Knife-Sharpener-Kitchen-Tools/32340819540.html?spm=2114.search0104.3.2.72d84234nCD9OH&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10152_10065_10151_10344_10068_5722918_10342_5722818_10343_10340_10341_10698_5722618_10697_10696_10084_10083_10618_10307_5722718_5723018_5711215_10059_10534_308_100031_10103_5722518_441_10624_10623_10622_10621_10620_5711316-10620,searchweb201603_25,ppcSwitch_3&algo_expid=05d1738f-dc9c-4434-964f-f24e05c5d7e9-0&algo_pvid=05d1738f-dc9c-4434-964f-f24e05c5d7e9&transAbTest=ae80…
הודעה אחרונה מאת innvision, -
בקצרה - מחפש וויסקי מתנה עבור חבר שיהיה הכי חלק שאפשר. בארוכה - מבחינתו ג'וני בלו זה הוויסקי המושלם, גם אחרי שנתתי לו לטעום Ardbeg Uigeadail, Balvenie 21, Port Charlotte ועוד רבים וטובים, מבחינתו הם לא קרובים אפילו. במידה מסויימת אני מבין אותו, למרות שהוא משעמם לטעמי, יש בו רכות וחלקות (בהעדר הגדרות טובות יותר) שאין בשום סינגל מאלט, טוב ככל שיהיה. הקיים וויסקי אפילו חלק יותר מזה? אולי אותה רמה בפחות כסף?
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם. יש לי שאלה, רכשתי מכונית על שלט אלחוטית פשוטה ביותר לילד. המוכר בחנות הראה לי שזה עובד (שם סוללות גם בשלט וגם במכונית) בבית, זה לא עבד. אלא מה - רק כאשר אנו נוגעים עם האנטנה של השלט באנטנה של המכונית היא עובדת. ומייד כשמרחיקים מעט זה מפסיק לעבוד. עכשיו תראו - המכונית לא עלתה הרבה - בסה"כ כמה עשרות שקלים ולא יכול לנסוע עד לחנות כי רק הנסיעה תעלה יותר ובאמת שלא איכפת לי לזרוק אותה ולקנות חדש אלא שבא לי להבין ממה זה. פתחתי את השלט + הרכב ולא ראיתי חוט / רכיב או משהו מנותק או פגוע. מישהו יכול לשפוך אור ? תודה
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום מעוניין לדעת אם יש בקרית ים שכונות מאוכלסות עם מגדלים מודרנים, חדשים יחסית (עד 10 שנים נניח) והאם מוצקין באופן כללי יותר יקרה מקרית ים ?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
בוקר טוב חברים, העובדת הזרה שלי צריכה לפטופ בסיסי בגודל 15.6/17, השימוש העיקרי הוא אינטרנט,סרטים וסקייפ. יש חיה כזו עד 2000 שקל? אשמח להמלצה על דגמים ספציפיים. תודה מראש. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Gattuso8, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ובכן יש לי אייפד שלא השתמשתי בו קרוב ל 6 שנים. עכשיו אני צריך אותו כדי לחבר אליו את המוזיקה במשרד. כשאני מנסה לפתוח אותו אני צריך להקיש את ה APPLE ID או איזה קוד אין לי מושג מה הקוד, אין לי מושג מה ה APPLE ID, ומעולם לא בקשתי לנעול אותו. היה לו קוד רגיל שאני בודאות יודע אותו, אבל אני לא מגיע למסך של קוד רגיל. איך לעזאזל פורצים את זה?
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יש דרך בפנגו להפעיל חניה לרכב שלא רשום בחשבון שלך ? זה אחרי שיחה עם שרות הלקוחות שלהם שספר על נפלאות "פנגו פלוס" המאפשר זאת מאז ספטמבר - רק להוריד גירסה אחרונה של האפליקציה. אז גירסה אחרונה - יש. פנגו פלוס - אין. ואפשרות לרשום רכב מזדמן (לדבריהם - באזור רישום רכב לחשבון יש מעכשיו אופציה לצרף קבוע או זמנית - ואם זמנית אז אחרי שבוע הוא נמחק. אין דבר כזה). למישהו יש ניסיון מוצלח משלי ? אין לי כח להשיג את השרות שלהם שוב (ולחכות שיחזרו אחרי יום). בן
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
השאלה בכותרת, המנעול היה הרבה שנים בחוץ ומלא חלודה. תוצרת ירדני. המפתח נמצא. ריססתי את הצילינדר והפתחים בכמות נדיבה של ספריי נוגד חלודה. דפקתי קלות עם פטיש קטן מכל הכיוונים. הצילינדר מסרב לזוז. יש עוד מה לעשות, לפני שאני מנסר עם דיסק?
הודעה אחרונה מאת ברווז,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 439 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- GOLF
- natco
- גולדן191
- guy.a
- tan tan
- Yuvalino
- NickName1
- swiv
- ofralon
- falou
- teyal
- axSupreme