Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככתוב בכותרת, וו הלישה ה"ראשי" של הkmix הנאמן שלנו מוריד מן אבקה שחורה, וצבעו התכהה מעט.

נתקלתי פעם בבעיה דומה פעם עם סט סכום זול, כשהבעיה באותו סט נפתרה במהירות וביעילות כשהוא הושלך לאשפה.

כאן, זה כן מפריע לי, כי זה עבד מצויין 10 שנים, ופתאום התחיל עכשיו.

וו חדש זמין בקלות ובזול (150 שקל), אצל היבואן. זה לא העניין.

יותר מעניין מה עשיתי לו רע שהוא התהפך עלי פתאום, והאם יש איך להחזיר את הגלגל לאחור.

(כשאני מניח שהוא מעולם לא היה מצופה במשהו שהתקלף, כך שאם הריאקציה המוזרה הזו תעצר, והוא יצוחצח למצב חדש, הוא יחזור להיות שמיש).

אשמח לכל קצה חוט ממי שמבין במתכות.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

הגיע בטעות למדיח? וו הגיטרה של המיקסר הקודם שלי איבד את הציפוי בדרך זו, אם כי לא זכור לי שהוריד אבקה.

לגביוו חדש - בדוק באמאזון אנגליה. בשעתו קניתי את הבלנדר ל-KM630 בערך ב-3/4 המחיר בארץ (לפי זאפ), כולל משלוח. הפרש קטן אבל אם זה לא דחוף אפשר לחסוך משהו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תמונה ליד אבטיח

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מדיח הכלים הורג אותו.

לפח, ולקנות חדש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

תודה לכולם.

קצת מוזר. היה מצופה שאביזר כזה, של מכשיר לא-זול כזה, יהיה עמיד למדיח.

בכל מקרה-הוא בן 10 כאמור, והודח לא פעם במדיח.

נקנה חדש וזהו.חשבתי שיש כאן עניין מטריולוגי שאפשר לפענח.

שאלתי הרגע את האשה, והיא אמרה שהיא תמיד משתדלת להדיח אותו ידנית.

אבל לא תמיד זו היא שמדיחה כלים, וכנראה שבני הבית האחרים שלחו אותו למדיח פעם אחת יותר מידי.

ספיראל- זה די דחוף.

אני לא אקבל מאפים עד שלא יהיה וו מבהיק.

[emoji16]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

אבקה שחורה ומתכהה? אתה רוצה להגיד לי שוו הלישה עשוי אלומיניום?!? זה ממש, אבל ממש מוזר.

אצלי בבוש וגם בקנווד העתיק שהיה איתי לתקופה קצרה, וו הלישה מתכתי.

אם אכן מדובר בוו מאלומיניום (שוב, זה מוזר) אזי הבסיס שנמצא בטבליות הורג אותו בצורה איטית ויסודית. היה לי מפגש פעם עם סודה קאוסטית וכלי מטבח שלא ידעתי שהוא מאלומיניום, ההשחרה מיידית וההתפוררות גם כן. כנ"ל עם מסיר שומנים, שיקוץ שצריך לאסור בחוק - בסיס חזק שאוכל אלומיניום.

בדוק אם קיים וו תחליפי מפלדת אל חלד, או סתם מתכת מבוססת ברזל/פלדה.

בינתיים, מה שאתה יכול לעשות זה לקרצף את האימ-אימא של הוו עד שתיפסק ההתפוררות. היא תיפסק מתי שהוא. השינוי בצבע בלתי הפיך אבל חוץ מזה תוכלו להמשיך בחייכם, כל עוד תימנעו ממסיר שומנים או תוכנית חזקה מדי במדיח.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הווים של קנווד בשלב הזה מורידים טינופת לתוך המאסה.

כאן מדובר בקיפוח נפש, שכן אישתו לא מוכנה להכין אוכל עד שלא יהיה וו חדש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אבקה שחורה ומתכהה? אתה רוצה להגיד לי שוו הלישה עשוי אלומיניום?!? זה ממש, אבל ממש מוזר.

אצלי בבוש וגם בקנווד העתיק שהיה איתי לתקופה קצרה, וו הלישה מתכתי.

אם אכן מדובר בוו מאלומיניום (שוב, זה מוזר) אזי הבסיס שנמצא בטבליות הורג אותו בצורה איטית ויסודית. היה לי מפגש פעם עם סודה קאוסטית וכלי מטבח שלא ידעתי שהוא מאלומיניום, ההשחרה מיידית וההתפוררות גם כן. כנ"ל עם מסיר שומנים, שיקוץ שצריך לאסור בחוק - בסיס חזק שאוכל אלומיניום.

בדוק אם קיים וו תחליפי מפלדת אל חלד, או סתם מתכת מבוססת ברזל/פלדה.

בינתיים, מה שאתה יכול לעשות זה לקרצף את האימ-אימא של הוו עד שתיפסק ההתפוררות. היא תיפסק מתי שהוא. השינוי בצבע בלתי הפיך אבל חוץ מזה תוכלו להמשיך בחייכם, כל עוד תימנעו ממסיר שומנים או תוכנית חזקה מדי במדיח.

זה לא אלומיניום אלא יציקת מזק בלחץ.

זו סגסוגת שמוגכבת בעיקר מאבץ מסוגסג באלומיניום ונחושת שיוצקים בלחץ. היתרון הוא יציקה חזקה בטמפרטורות נמוכות יחסית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה על ההסבר!

בקיצור, גם האבץ וגם האלומיניום מתפרקים... נהדר.

אם אני מבין נכון, מדובר בוו לישה גדול עם מעין "כיפה" בחלק העליון שלן, ולא סתם מוט מתכת מעוקל, אז הגיוני להשתמש כאן ביציקה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה יכול לשפשף אותו עם סקוץ׳ גס או להבריש עם מברשת נירוסטה עד שיחזור הברק. לאחר מכן לא להכניס למדיח.

אגב מזק הכוונה ל- pot metal.

פורסם

לפני כמה שנים קניתי לאישתי מיקסר של kenwood - kitchen aid. בחוברת ההוראות רשום במפורש שאסור להכניס את התוספים של המיקסר למדיח, עכשיו אני יודע את הסיבה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

עם המקציף אין בעיה. את הווים רוחצים ידנית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כמה שנים קניתי לאישתי מיקסר של kenwood - kitchen aid. בחוברת ההוראות רשום במפורש שאסור להכניס את התוספים של המיקסר למדיח, עכשיו אני יודע את הסיבה :)

kenwood הבריטי וkitchenaid האמריקאית הן די מתחרות. הייתי מת לדעת מה קנית לאשתך...

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

פאדיחה, כנראה התבלבלתי. קניתי לה את זה (בצבע כסף לבקשתה):

4598501_rd.jpg

kenwood הבריטי וkitchenaid האמריקאית הן די מתחרות. הייתי מת לדעת מה קנית לאשתך...

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

החכמה של אישתי בזמנו היתה שאקנה כזה בצבע מסטיק כך שאם נתגרש לא יהיה ויכוח מי לוקח אותו.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...