Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אז בחצי שנה האחרונה התחברתי לסיבים של פרטנר ואני לגמרי מרוצה..

בימים האחרונים שדרגתי את החבילה ל 1000 מגה, אך בפועל, לאחר מס' בדיקות שביצעתי

גיליתי כי אני מקבל בספיד טסט בין ל 300-600 במקסימום (!)

מה שמוזר,שלפני לפני כן היתה לי חבילה של 500 והייתי מקבל אפילו 550 ולעתים גם כמעט 600.

דגם הלוח הינו abit ip35-e (כן, לוח די עתיק) אך ממה שאני רואה הוא תומך עד 1000MB.

האם הוספה של כרטיס רשת פנימי יכול לפתור את התופעה ?

בנוסף, חשוב לציין כי חיברתי מחשב נייח חדש יותר והספיד טסט הריץ 800 ואף יותר.

אודה לעזרתכם.

פורסם

התשובה בשורה השנייה מהסוף. מה בדיוק אתה מנסה להשיג מחיבור כזה, עם לוח אם מיצרן שפשט רגל לפני שנים ומעבד מלפני 10+שנים?

פורסם (נערך)

לשום מכשיר ביתי אין צורך ברוחב פס כזה, מה גם שאפילו לכרטיס 1Gb יש אוברהד ברוחב לא מבוטל במהירויות הללו, ולכן אתה אף פעם לא תראה את מלוא רוחב הפס במכשיר אחד בבדיקה סטנדרטית, וכמו שהבנת, במהירויות הללו, המחשב עצמו הוא לפעמים צוואר הבקבוק.

הבדיקה צריכה להתבצע מכמה מחשבים במקביל וחיבור המהירויות המתקבלות.

יחד עם זאת, 800 מגה שמישים + אוברהד נראה לי די קרוב ל-1Gb.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

לוח אם של abit?! נזכרתי במעבד AMD Athlon XP 2500 על לוח אם של abit שהיה אצלי לפני 14-15 שנים... הייתה חברה טובה עם הרבה לוחות אם מעניינים. חבל שלא שרדה.

פורסם
, מה גם שאפילו לכרטיס 1Gb יש אוברהד ברוחב לא מבוטל במהירויות הללו,

מתוך סקרנות מקצועית, על איזה אוברהד מדובר פה?

גילויי נאות, חלק מהעבודה שלי זה לסחוט בקרי רשת שכאלו (וגם פי 100 מהירים ממנו) עד תום (line rate), והם בהחלט יודעים לעשות זאת. בקר הרשת הוא ממש לא החולייה החלשה פה.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...