Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחי הקטן מתעניין בניתוח הנ"ל.

העדיפות, גם אם זה כרוך בתוספת כספית נכבדת, לבצע זאת בארץ.

האם מישהו ניסה/שמע ויכול להמליץ?

תודה ושנה טובה.

פורסם

אני מכיר אדם אחד שעשה זאת. אין לי מושג איפה, אבל התוצאה פשוט מגוחכת - הקרחת שלו נראית כמו קרחת יער עם כמה שיחים באמצע, בעוד שבהיקף יש לו שיער די עבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זהו הבלוג הכי מקיף בנושא בארץ וככל הנראה גם נטול אינטרסים.

http://www.fullhair.co.il/%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%92/

במילים אחרות - פשוט לא.

כל עוד אין צלקת מכוערת על הראש, ואין תכנון ללכת על קריירת דוגמנות אני באופן אישי הייתי מוותר.

הוא בנסיגה שמאפשרת טיפול תרופתי או שהקרחת שלו במצב מתקדם מאוד? (גם על זה הייתי מוותר).

למה שאקח את הסיכון ואטול טיפול תרופתי, שיכול להזיק ולהשפיע על כל מערכות הגוף אך ורק בגלל בעיה אסתטית?

אתה יכול להפנות אותו לפוסטים רבים בנושא ההשתלה:

http://www.fullhair.co.il/category/%d7%94%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%99%d7%a2%d7%a8/

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם (נערך)

.....

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ראשית, תודה לכם על ההתייחסות.

אחי הוא היחיד במשפחה שנותר כמעט ללא שיער על ראשו.

אעיין באתר שצירפת להודעתך.

שנה טובה.

פורסם
יש לי קולגה שטס שעבר את הטיפול בטורקיה לפני מפסר חודשים, נראה מצויין. אם תרצה פרטים אשאל אותו.

אשמח.

תודה רבה.

פורסם

המרכז להשתלות שיער בטורקיה - ד"ר סרקן...

כנס לפייסבוק וצור קשר עם בחור בשם בני סספורטס. אתה תראה את שמו הרבה, הוא מלווה את ד"ר סרקאן מטורקיה.

הוא מלווה בבורסת היהלומים הרבה חברים ואישית הוא אדם זהב ויש לו את כל התשובות לכל שאלותיך... צור איתו קשר

דרך הפייסבוק של "המרכז להשתלות"...

• אחראי פורום
פורסם

השם של הדוקטור פשוט נהדר.

יש לי חבר שממש הרגע (אבל ממש) עובר את הטיפול בטורקיה, כשיחזור אבקש ממנו פרטים בשבילך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אשמח.

תודה רבה.

תיבת ההודעות שלך מלאה אז הנה:

הבחור שלח לי שני לינקים, אחד של קבוצת פייסבוק שהוא נעזר בה בזמנו להרבה מידע והשני זה של איפה שהוא ביצע את ההשתלה עצמה (כן כן, קוראים לו ד״ר סרקן).

מניחה שיש דברים שתלויים במטופל ומצבו אבל כצופה מהצד יכולה לומר שזה נראה מצויין אצלו, היו לו מפרצים מאוד דלילים וחצי שנה אחרי הכל מלא.

בהצלחה.

פורסם

בקבוצה נראים מלא מושתלים, וכאילו מדובר באיזה פתרון קסם או פלא.

אני חושב שלא מציינים ומעלים לשם מספיק את הצדדים הלא נעימים והלא טובים.

כמו כן, אני לא יודע אם מעלים לשם משהו שהוא לא "סיפור הצלחה".

תודה על הקישור.

פורסם

שמעתי שיש לא ככ הרבה לקוחות מישראל שהוא פתח סניף בקרית אתא...

שווה לבדוק

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...