אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני זוכר שפעם טסתי עם WIZZ וגם עם RYANAIR ובשניהם זה היה טרולי קטן ללא תוספת תשלום - בשני המקרים ביקשו ממני להעביר את המזוודה לבטן המטוס, מה שלא מפריע לי תכלס (אני גם עם תיק גב קטן) האם זה עדיין המדיניות בכל חברות הlow cost? או שהיום מותר בכרטיס הרגיל רק תיק גב קטן? תודה
הודעה אחרונה מאת noknok, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ברשותי dell inspiron n7110 שאני רוצה להחליף לו את הHD ל-SSD (כנראה משהו כזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19113) השאלה היא איך להתקין את ה-WIN 10 על ה-SSD (המחשב הגיע עם WIN7 חוקי ושודרג לWIN10)? מצריכים שימוש בכבלים לחיבור הכוננים - רכישה שאני מעדיף להימנע ממנה.
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ערב טוב , סוף סוף נגמרו החגים וחזרנו לשגרה !!! מעוניין לשאול מה ניתן לעשות עם סכום כסף נחמד שכרגע יושב לי בחשבון בתור חיסכון יומי (ללא רווחים והוא זמין בכל רגע) . מדובר על סכום של כ70 אש"ח שבגדול מיועד ללימודים בלבד שאתחיל בשנה הבאה .... כמה אפשר "להרוויח" בתקופה של שנה מהיום ? מה האופציות בכלל ? אשמח להמלצות !!!! תודה
הודעה אחרונה מאת nepet, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מיועדת לטיול ארוך והרבה טיסות ממדינה למדינה ומעבר בין הרבה מלונות, מעוניין במזוודה 30 אינץ(אמור להספיק לי)שתהיה מבד עמיד וחזק ושל חברה טובה ואיכותית שתחזיק לי מעמד ולא תקרע בדרך.בתקציב של עד 400 ש״ח,יש דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת much, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 606 צפיות
לאחר מתן חומר נגד פרעושים לצוות המשימה המיוחד שלנו, הפרעושים התחילו לאכול אותי ואת כל מי שנמצא בדירה. נתקלתי במוצר הזה בחיפושיי אחרי פתרון. האם הוא עובד? האם הוא מסוכן לחתולים (עובד עם תאורה כלשהי)? רעיונות אחרים, ללא שימוש בכימיקלים יתקבלו בתודה, הערכה והוקרה!
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 1 תגובות
- 927 צפיות
שלום לכולם, יש לי מרפסת שבחלק הלא מקורה בגודל 2X2 (אין בהום סנטר/ ACE את המידה הזו) אני מעוניין להתקין סוכך מתקפל שישמש גם לקיץ וגם לחורף. אני לא מעוניין בסוכך שיהיה קבוע אפילו לא חלק ממנו מכיוון שאני רוצה להשאיר את החלק הפתוח בשביל סוכה. אשמח לקבל המלצות גם על חברות באזור קריית מלאכי/אשדוד/קריית גת. תודה רבה!.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, מצאתי פריט נדיר יחסית במחיר ובמצב שמתאים לי. הבעיה היא שהמוצר נמצא בצפון ואני בדרום, נסיעה של שעתיים וחצי לכל כיוון. מדובר בפריט קטן וזול יחסית, לא שווה את הנסיעה. המוכר די מהסס למכור ולשלוח את הפריט. האם יש פתרון מסודר לקניה מרחוק של פריטים באתר יד 2? חיפוש במרשתת לא העלה דבר.
הודעה אחרונה מאת banji man, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
אהלן, רצה הגורל ולפני שנה העיניים שלי התנוונו לכיוון מספר מינוס 1.5 אז כרגע אני עם משקף כי אין ברירה, אבל בא לי עדשות מדי פעם. קיבלתי המלצות לגבי ACUVUE - יש למישהו נסיון? איפה כדאי לרכוש ברשת / בחנות? אני מאיזור ראשל"צ. יומיות? חודשיות? דו שבועיות? רב תודות (החרוז בכוונה)
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אחרי שחזרתי מהטיול האחרון התבאסתי מאוד שלא הייתה לי גם מצלמה טובה. חשבתי להתחיל לסרוק את השוק, ובמקרה יש דיל היום באמזון, 600$ כולל מיסים. אני לא ממש מבין במצלמות. אני מחפש מצלמה טובה שלא תהיה ענקית. תאפשר לי לקבל תמונות שיתפסו את מה שאני רואה בעין. תהיה קלה לתפעול. הרבה פעמים מצאתי את עצמי במקומות שמאוד רציתי לצלם אבל המצלמה בטלפון פשוט לא הצליחה לתפוס את כל הסצנה, אמרתי לעצמי שחבל לצלם, כי זה לא טוב כמו מה שהעין רואה, אפילו לא מתקרב . עוד מחשבה היא פשוט לקנות טלפון חדש וטוב, עם עדשות כפולות/משולשות וכול הבלבולים האלה, אולי זה יספיק? הרי מצלמה טובה עולה כמו טלפון טוב. בטח צריך להגדיר תקציב אז נגיד 600$ כולל הכל.
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
שלום רב לחברי הפורום, לאחרונה אמא שלי רוצה להחליף את המגהץ הישן שלנו. אני מחפש לה מגהץ איכותי שיקל עליה את פעולת הגיהוץ כמה שניתן. הקאצ' הוא שיש לה בעיה באצבעות וכואב לה ללחוץ על הידית, לכן מחפש מגהץ שיכול לגרום לה לא לאמץ את האצבעות בלחיצה. אולי מגהץ עם חישן או מגהץ שניתן ללחוץ דרך דוושה ברגל או כל פתרון יצירתי אחר. לגבי המחיר- עד 3000 ש"ח בערך (כמובן שעדיף בפחות) תודה מראש לעוזרים (:
הודעה אחרונה מאת eilam, -
אהלן, מחפש לרכוש סט מקדחים-HSS למתכת. ראיתי שיש מספר פרמטרים שאני לא מבין מה ההבדל ביניהם, יתרונות\חסרונות, התאמה לסוגים שונים עבודות (?). CO- קובלט TIN- טיטניום ועוד חומר? G- ? אין לי מושג. בחלק מהמקדחים מצויינת הזווית של ראש המקדח - 135, בחלק לא מצויין. על חלק מהסטים מצויין DIN-338, זה תקן מסויים? אשמח אם תעשו לי סדר מה מתאים לקודח הנבוך. אני מחפש סט שיהיה וורסטילי ככל האפשר ואיכותי מן הסתם. אין לי בעיה לשלם אקסטרה בשביל שיחזיק מעמד. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yosi05, -
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן, זוג בני 30, מחפשים המלצה לבניית מסלול בן 10 ימים אשר מתחיל בברלין ומסתיים בפראג (אפשר גם הפוך) ועל הדרך, לינה ועצירה לילה או 2 במלונות בכל מיני עיירות ציוריות\כפרים עם נופים. כך שיוצא יומיים-שלושה בברלין, יומיים שלושה בפראג, והיתר בתחנות בין לבין שאינם "עוד עיר", אלא משהו ציורי\טבע אבל מודרני. אין לנו מושג מאיפה להתחיל אחרי שלב סגירת הטיסות, איך מוצאים עיירות ציוריות עם בקתות\צימרים בסביבה מושלגת ואיך מוצאים שם אטרקציות ועניין.- חיפוש בגוגל נותן מידע כל כך לא רלוונטי, ובקלות אפשר להתפזר. התאריכים הם חנוכה\סוף דצמבר, כך שסוף הטיול מתוכנן להיות באווירת כריסטמס. יש נסיון רב בטיולים באירופה, בהתמצאות ומציאת/גילוי מקומות בערים מרכזיות - לא מחוץ להן. …
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכם. אשמח לעצתכם. בבניין בין 8 קומות הוחלף התרמוסטט הדיפרנציאלי במערכת הסולרית. מאז כבר פעם שניה התפוצץ הצינור( חדש) המוביל מים מהצינור המגיע מהקולטים אל הדוד בקומה 8. בזמן שהקו היה סגור בקומה 8 התופעה קרתה בקומה 7. מדובר בצינור בעל יכולת עמידה בלחץ מאוד גבוה. למה זה קורה? תודה רבה לכם.
הודעה אחרונה מאת megabyte, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי מצד אחד אני נוטה להניח שכמעט כל הגרילי גז כיום זה דגמים מאותו פס הייצור שמקבלים שמות שונים... מצד שני - אולי בכל זאת יש "הברקה". אז אשמח להמלצה. ואם מישהו מוכר במצב חדש - אשמח לדעת (מהמרכז או הדרום). תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת hissi, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מקדמה פעם ראשונה שסגרתי מסלול כ"כ מוקדם – טיסה לאוגוסט 19 שסגרתי עוד בנובמבר 18. בגלל שקשה למצוא טיסות נוחות לאיסלנד ובמחיר סביר בחודשי העונה(קיץ) לקחתי טיסה של אוסטריין עם קונקשין מאוד קצר בהלוך(25 דקות) וקונקשין של לילה בחזור (13 שעות) ב1,500 שקל – היה את האמת בסדר גמור ואפילו 25 דקות הצלחתי להספיק אחרי ריצה הגונה. כבישי איסלנד, סוגי ביטוחים עונה נוחה ובחירת רכב התכנון של המסלול היה קשה ומורכב משמעותית מאשר כל טיול שהיה לי בעבר, באיסלנד יש 3 סוגי כבישים: כביש סלול – מהירות המותרת הגבוהה ביותר באיסלנד זה 90 קמ"ש, ובכביש הרגיל זה המהירות המותרת בבין עירוני. דרכי אפר – דרכים לא סלולות המהירות הגבוהה ביותר בהן הוא 80 קמ"ש, כניסה אליהן אפשרית גם ע…
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מדובר בדירה בקומת קרקע שעכשיו עוברת שיפוץ, "נקודות התורפה" ( = המקומות מהם יכול להיכנס גנב, מעבר לדלת הכניסה) הן בגדול שתי מרפסות: הראשונה מחולקת לשני חלקים, בשניהם תריסים "פשוטים". חלק אחד מוביל לסלון (קיימת עוד דלת הזזה בין המרפסת לסלון), החלק השני מוביל למטבח (דלת פנים רגילה בין המרפסת למטבח). השניה יוצאת מחדר השינה, מרפסת קטנה עם חלון בשני קירות צמודים (אחד על כל קיר כמובן), גם כאן יהיו תריסים. בין המרפסת לחדר שינה יש דלת פנים רגילה. ברוב דירות הקרקע ברחוב/שכונה יש סורגים, גם לשכן באותה קומה (התקין בשנה האחרונה). עם זאת, לפחות ב8 השנים האחרונות, לא פרצו לדירה (טפו טפו טפו). ההתלבטות שלי כרגע היא איך "למגן" את הדירה - בגדול, אם חו"ח יפרצו, הרבה …
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
בנטפליקס לא איתרתי. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שם האתר הוא sigonews וזה קורה כאשר אני משחרר את נעילת המסך. אני בכלל לא נכנס למנוע החיפוש. טראח - וזה מופיע במסך... זה אגב דבר חדש שקורה לאחר שאישרתי שלל עידכוני תוכנה שחיכו הרבה זמן. אבל באמת שאף אחת מהן לא הייתה חריגה וכולן משחקות תפקיד באמת, לא סתם איזה חירטוט. מה ניתן לעשות?
הודעה אחרונה מאת leon1.8, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001304042 עם הצפיפות הנוראית בשעות העומס, כנראה שבאמת אין ברירה.
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 6 אלף צפיות
היי מחר הולך לבחור דירה אמרו לי להגיע עם 2000 שח ואישור זכאות האם זה אומר שאני משלם רק דמי רצינות? כי אני יודע שבחתימת חוזה במחיר למשתכן דורשים 7%. במידה ויבקשו ממני לחתום על חוזה- יש דגשים שצריך לשים לב אליהם? Sent from my SM-G975F using Tapatalk
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מאיפה בכלל מתחילים? מדינה כל כך מגוונת, שיש בה הכל: נופים וטבע עוצרי נשימה, מוזיאונים ותרבות ששומרה מדהים לאורך שנים וכמובן ערים מודרניות ומדהימות עם מגדלים ושלל טכנולוגיה. אני אתחיל דווקא בכמה קישורים כדי שמי שמתכנן בעתיד וייתקל בזה יוכל לראות. למי שמתכנן טיול לשם, אני ממליץ בחום לקרוא באתרים הבאים: https://www.japan-guide.com/ https://tokyocheapo.com/ https://www.youtube.com/channel/UCixD9UbKvDxzGNiPC_fgHyA ובקבוצת הפייסבוק "יפן למטיילים" שיש בה הרבה מידע מרוכז. שימו לב שבכל קבוצה ומקור מידע שכזה, לא חייבים ללכת ולסמן V על אתרים. יש גם מקומות שאנשים כותבים "חובה" ובסוף זה עלול לאכזב. תכירו את עצמכם ותשקיעו בתכנון. תכנון טוב יכול לעשות פלאים. גם להגיד "היום א…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
סכין לסלט ירקות
מאת train- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות סכין טובה למטרה אחת בלבד - סלט ירקות. יש לי סכין שף מהמותג "סולתם" בגודל 8 אינטש. אחלה סכין אבל לחתוך צנונית או עגבניית שרי עם להב של 8 אינטש... עוד דבר שמפריע לי בעבודה עם הסכין שאם אני חותך ירק מסויים שתי וערב, כשאני מתחיל לחתוך כביכול פסים החתיכות של הירק נדבקות לסכין. (ירק כמו קולרבי למשל). בקיצור איזה סכין הכי תתאים למשימה.
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, הפורום כבר הוכיח שמעבר למקור ידע ענק בתחום הרכב יש המון ידע בתחומים נוספים אז אני מקווה שכוחו של הפורום לא יאכזב אני מחפש אפליקציה פשוטה שתקל עליי לנהל את המלאי/ צי של החברה. כיום מה שקורה זה שמגיע רכב לתהליך קליטה והטכנאי רושם הכל על דף , לוקח כמה תמונות ולאחר מכן מכניס הכל לקובץ וורד. זה לוקח המון זמן ומאוד מסורבל. אני מחפש משהו פשוט בו ניתן ליצור טופס קבוע עם טאבים להכנסת המידע(מספרי סידוריים/ תאריכים/ מצב הרכב וכו) וטאב נוסף שבלחיצה עליו מופעלת המצלמה, לוקחים 4-5 תמונות והן עולות ישר לטופס. כאשר הטכנאי מסיים להזין את המידע והתמונות הוא לוחץ על save והקובץ נשמר בפורמט PDF. האפליקציה תופעל מאייפד/טאבלט אנדרואיד. יש חיה כזאת? תודה
הודעה אחרונה מאת Step, -
-
שלומות, בהתאם למסורת האוף טופיק, נראה לי שהגיע הזמן לפתוח שרשור עדכני בנושא. כאן לא מדובר על אוכל בדרכים אלא מקומות שאתם יוצאים אליהם בערב או בסופ"ש. מסעדות, פאבים, בארים וכיו"ב שביקרתם בהם ואהבתם את האווירה, האוכל והשירות. נא לציין כתובת מדוייקת (לא "שלמה באבן גבירול") ו/או לצרף לינק לאתר אם קיים כזה. ~ באזור שלי בינתיים אין הרבה חידושים - רובינשטיין ממשיכים להכין בשר מעולה עם שירות בינוני, מייק'ס פלייס בהרצליה שומרים על הרמה הגבוהה עם מוזיקה טובה ואוכל טעים, בורבון סטריט מנסים לעשות משהו דומה במרחק כמה מטרים משם. המקלארנ'ס פאב במרכז הרצליה (בן גוריון 33) הפתיע עם כנפיים מצויינות, אבל על הפיצות כדאי לוותר. בביקורי האחרון שם היה גם 1+1 על הבירות לפני …
הודעה אחרונה מאת vxlan, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 851 צפיות
אני מחפש פתרון לסימון חוטי החשמל שנמצאים במרכזייה שבתוך פנס האופנוע (מה לעשות, אופנוע ישן). אני בונה לו צמה חדשה, יש לי את כל סוגי החוטים ובעובי הרצוי, אבל כולם בשני צבעים בסך הכל. אזיקוני שילוט קצת מסורבלים לי - יש פתרון או רעיון אחר? בעצם אני צריך לכתוב על כל סימון אות או מספר. תודה.
הודעה אחרונה מאת מיכה שטיינמן, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 606 צפיות
1. אם יש לי מספר ניירות ערך ובחלקם הפסדתי ובחלקם הרווחתי האם זה מתקזז אחד עם השני? 2. האם המס הוא מיידית בעת המכירה? או שהוא חודשי? או שנתי? תודה אם יש עוד מידע לקרוא וכו' אשמח לקישורים
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- 1 תגובות
- 671 צפיות
אחרי שנתיים ומשהו עם אופניים חשמליים שנרכשו מיד שניה ועושים עבודה מעולה, הסוללה קרובה לסוף חייה. למישהו יש ניסיון ברכישת סוללה בנפרד מהאופניים? צריך 36V. העדפה לסוללה איכותית שתחזיק לתקופה ארוכה, ובגדול מחפש VFM טוב. ממה להיזהר? איך לדעת שמדובר בסוללה איכותית ולא עובדים עליי? לדוגמא, אם אני קונה לדוגמא סוללת סמסונג, אז איך אדע שהתאים בפנים הם אכן סמסונג? כמה סוללה איכותית תעלה? (יש גוגל וזאפ, לא סומך על מה שהחנויות מפרסמות בסוג כזה של שוק). כל תובנה והמלצה נוספת בתחום תעזור.
הודעה אחרונה מאת yosi05, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 755 צפיות
כשאני מחפש מוצר כלשהוא ואני כותב בדיוק מה אני מחפש אני מקבל מוצרים דומים אבל לא תואמים למה שאני מחפש. לדוגמא, מחפש כונן SSD למחשב בנפח טרה של חברת סמסונג. כותב בחיפוש Samsung 970 EVO 1TB ומקבל תוצאות של כוננים בנפחים אחרים מחברות אחרות. למה ?
הודעה אחרונה מאת eyali23, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 836 צפיות
מה קורה אם נקודת חשמל מועמסת מעל ליכולתה ?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
ההורים של אשתי גרים בבנין ישן במיקום מעולה ברחובות. המיקום הוא למעשה הדבר היחיד שטוב בדירה הזאת - הבנין כאמור ישן, הדירה אינה משופצת, ומדובר בקומה רביעית ללא מעלית. נקודת האור היחידה בסיפור הזה הוא פרוייקט תמ"א 38, שאמור לצאת לדרך מתישהו בקרוב. רוב האישורים כבר קיימים, יש מתאר לפרוייקט, ובכפוף לבירוקרטיה ישראלית סטנדרטית כל העסק אמור לצאת לדרך בקרוב מאוד (הם כבר היו צריכים להתחיל באפריל השנה אבל משהו עיכב את העניין). מדובר בזוג אנשים שמפחד לעשות צעד כלשהו לשיפור רמת החיים. הם כבר מזמן לא צעירים, ועולים ארבע קומות ברגל לתוך דירה מוזנחת שאפילו אין חשק (או הגיון בשלב הזה) לשפץ. על פניו, אחרי ביצוע תמ"א, הם יזכו לדירה בת 4 חדרים עם מרפסת ממ"ד ומעלית. אך עד שזה יקרה הם ייאלצ…
הודעה אחרונה מאת iluxxxa,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,004 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Igalz
- דובצע
- elyas
- vigi
- lanosforce
- master car
- SurfHigh
- Nissim123
- davemustaine87
- ANUTKK
- yoav911gt2
- Tal7