Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מסעדות ופאבים שווים שביקרתם בהם לאחרונה


Derish
שימו לב! השרשור הזה בן 1624 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רובינשטיין זוועה לטעמי, למעט הלייט נייט.

לא שאני רומז על משהו, אבל היה נחמד מצדך להוסיף גילוי נאות ולספר שאתה קשור למתחרים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3277880#post3277880

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

 

נ.ב. מישהו מכיר מקום שיודע להכין כריך רוסטביף איכותי באזור השרון והמרכז?

 

אתה חייב ללכת ל RUBBENS

יש סניפים בת"א, ואני חושב שגם בהרצליה.

אמנם זה קורנביף ולא רוסטביף, אבל הרעיון מדהים-

לוקחים נתח בשר ענק וחם, פורסים אותו מולך במקום, שמים 200 גרם בלחם לבן בייתי עם רטבים וכרוב חמוץ, ומוגש לך עם שני מלפפונים חמוצים.

אתה מתפוצץ אחרי מנה אחת.

מדהים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האדסון ברמת החייל - הבשר טעים, המלצרים מקסימים ובכללי עושה לי חמים ונעים בקיבה. כמעט תמיד אני מזמינה מנתחי ביום שלהם מה שנגמר בפעם האחרונה ב1.2 קילו של סטייק (עם עצם) שבקושי הצלחתי לסיים.

 

רצוי להזמין סטייקים עם סלט עגבניות מוטי - שילוב מושלם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לא מתחרים.

כן. אני עובד בפורטרהאוס כבר קרוב ל4 שנים.

אני אוכל לא מעט ברובינשטיין למרות זאת, כי בסופו של יום זה הלייטנייט הכי משתלם. הבשר שלהם, לצערי, הוא לא הוא-הא גדול, ובטח שלא עומד בסטנדרטים של מסעדות בשר שמכבדות עצמם. הסיפורים שהגיעו לאוזני ממי שעבד שם לא מטיבות עם המסעדה.

 

יש לא מעט מסעדות בשרים ברמה גבוהה פי כמה באיזור השרון, רובינשטיין היא לא אחת מהן.

 

אגב בשר, אלבמה, אלבמה ועוד פעם, אלבמה בנתניה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בראשון - הפיראט שכבר נאמר פה. מעבר לזה שיש 50 סוגי בירות מהחבית ואוכל לא רע, המחירים נמוכים יחסית. גם המקום עצמו בנוי כך שיש חלק שבו יש מין תאים שהם אינטימים יותר ל4 אנשים, יש שולחנות גדולים לקבוצה יחסית גדולה ויש חדרי "VIP" אם סגרתם שם מקום ואתם איזה 20 איש.

 

עוד מומלץ אחד הוא בר חדש יחסית באיזור התעשיה הישן בראשון לציון - "מתילדה". ממוקם ברח' משה בקר 13, מקום עם אווירה מעולה, מוזיקה טובה, מבחר גדול של אלכוהול איכותי ושולחן סנוקר לשימוש חופשי. בכל יום שלישי יש ערב אופנוענים ככה שיש שם גם טיפוסים מעניינים וגם כלים מעניינים שעומדים בחוץ (בעיקר קאסטום).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנשים אוכלים יותר מידי בחוץ,

GSI הפתיע לרעה, אחרי כל הסירים ומחבתות מרחשות קלחות נחושת-נירוסטה שלך , סכיני השף ומנות מורכבות

במטבח הביתי, חשבתי כבר שמדובר בבשלן הפורום, כל זה ואתה הולך לאכול ב"סודוך" ?

 

יצא לי לראות ולשמוע את/על ההיגיינה במסעדות פשוטות, בינוניות ואפילו נחשבות, החשק לאכול בחוץ נעלם כמעט לגמרי .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמנם יקרה, אך רמת האוכל והשרות מהווים תמורה טובה מאד - מסעדת צפרה בתל אביב:

http://zepra.co.il/

 

אוכל מאד מיוחד, מאד טעים ולא סטנדרטי - לאירועים מיוחדים :-D

Subaru BRZ 2.4 | Toyota Avensis 2.0 | Citroen C4 SX Automatic 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אוכל לא מעט ברובינשטיין למרות זאת, כי בסופו של יום זה הלייטנייט הכי משתלם. הבשר שלהם, לצערי, הוא לא הוא-הא גדול, ובטח שלא עומד בסטנדרטים של מסעדות בשר שמכבדות עצמם. הסיפורים שהגיעו לאוזני ממי שעבד שם לא מטיבות עם המסעדה.

 

אני חושב שבתור מי שמגיע מהתחום (וכבר הראה את בקיאותו בענייני בשר בדיונים אחרים), הסטנדרטים שלך הרבה יותר גבוהים מאלו של הסועד הממוצע. לי יש היסטוריה שלילית עם רובינשטיין בפן השירות, אבל עם האוכל מעולם לא חוויתי שם מנות שהוכנו באופן גרוע או היו לא טעימות. ביקרתי שם גם עם קרובי משפחה וחברים מהארץ ומחו"ל, עם קולגות מאירופה שמבינים דבר או שניים במסעדות ועוד כמה קבוצות אוכלוסיה, ועל הבשר מעולם לא היו תלונות, להפך. "לא עומד בסטנדרטים של מסעדות בשר שמכבדות את עצמן"? נראה לי שהגזמת קצת.

 

 

יש לא מעט מסעדות בשרים ברמה גבוהה פי כמה באיזור השרון, רובינשטיין היא לא אחת מהן.

"רמה גבוהה" זה עניין של טעם, לא משהו אובייקטיבי שניתן לכמת. המשפחה שלי למשל אוהבת את פורטרהאוס ואני לא בדיוק נפלתי שם מהכסא, גם אם הבשר היוקרתי עמד בכל הסטנדרטים. גם מדוניה רוסה שעליה מספרים פה ניסים ונפלאות לא ממש התרשמתי, בסה"כ מקום נחמד ואיכותי אבל לא יותר מזה. אלבמה זה טוב לחובבי הז'אנר, אבל לא כל אחד יתחבר לחוויית הביקור השנויה במחלוקת.

 

אם יש לך המלצות למסעדות נוספות באזור ששוות ביקור, אשמח לשמוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ג'מס בפ"ת (ועכשיו גם ברעננה) - מייצרים בירות, אני אוהב שם את הדארק לאגר + יש שם נקניקיות אנטריקוט חריפות ששווה לכם לטעום.

וגם אני ממליץ על השינקין ברעננה, אחלה מקום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום

אני גם מחבב את ג'מס (בעיקר את האמבר אייל) וגם לוקח הביתה כל פעם שאני בסביבה.

אין פה נציגות צפונית? אני נאמן ל"העוגן" בחיפה, האווירה הגריאטרית נחמדה לי.

יש להם כריך "הבית" מעולה. גם הרוסטביף מצויין אבל מגזימים עם הפסטו.

צפונים, תנו המלצות. בא לי לשנות אווירה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברוהאוס - רוטשילד 11 ת"א. יש להם 3 בירות שהם מבשלים במקום, הבהירה הלא מסוננת טעימה במיוחד.

 

בהמלצתכם הלכתי אתמול לשם. נראה שהמקום נסגר.

בפנים לא היה אף אחד, חלק מהציוד נראה בכלל לא מחובר.

 

בסוף נשנשנו סנדויץ׳ אווז ומיץ תפוזים באחד מהקיוסקים שבשדרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתם ברחוב הארבעה מומלץ להתרחק מ"אונמי" כמו מאש, חרא של סושי עם חרא של מחירים. אם מחפשים סושי טוב אז ב"יקימונו" ברחוב רוטשילד יש עסקית עם סושי מעולה.

 

מסכים לגבי הסושי של "אונמי". שנים אני כבר אומר את זה, אבל אנשים עדיין חושבים שיש להם סושי טוב :shock:

לגבי "יקימונו", אחד המקומות עם ה'סושי, אבל גם לעסקית צריך להגיע עם ארנק תפוח.

פעם היה לא רחוק משם את "סושידו", שהציע סושי טוב במחירים סבירים מאוד, אבל המקום נסגר, ויש שם אאל"ט

מסעדה ויאטנמית, שהבנתי שהיא לא שמחה גדולה.

 

מקום שעד עכשיו טעמי הבירה והאוכל שלו יושבים לי טוב טוב בזכרון הוא "מעיין הבירה" בחיפה. אווירה מיוחדת,

מחירים סבירים, ואוכל ללקק את האצבעות. גם הבירות שלהם מצויינות. אני חלש בשמות, אבל שתיתי שם בירה כהה

מאוד, כם אחוז אלכוהול יחסית גבוה, אני יכול להגיד שהיא אחת הטובות ששתיתי בחיי, כולל בחו"ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה המלצות לצפונים :

 

- הDUKE פאב אירי במוריה בחיפה, לרוב קהל מבוגר יותר (30-50 כזה). אוכל מעולה, מוזיקה טובה.

 

- צפרירים 1, זה מקום חדש יחסית, ליד בורקס העגלה, הוקם ע"י הבעלים המקורי של הברברוסה המיתולוגי.

עד שעה 22:00 מתפקד יותר כמסעדה קלילה, קהל יותר מבוגר ומוזיקה בווליום נמוך, בסביבות 22:00 כבמטה קסם הקהל

מתחלף לצעירים יותר, והמקום הופך ליותר בר מאשר מסעדה, עם מוזיקה יותר רועשת ואווירה יותר 'קולית'. גם כאן אוכל מצויין.

 

- שפר'ס ברמת ישי - גם בר וגם מסעדה, הוקם ע"י הבעלים של פונדק 'הדב'. האוירה יותר אינטימית ושקטה, בעיקר באמצע שבוע, והאוכל ברמה גבוהה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ג'מס בפ"ת (ועכשיו גם ברעננה) - מייצרים בירות, אני אוהב שם את הדארק לאגר + יש שם נקניקיות אנטריקוט חריפות ששווה לכם לטעום.

 

ג'מס פתחו סופסוף את הסניף בברנר 6?

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...