Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מסעדות ופאבים שווים שביקרתם בהם לאחרונה


Derish
שימו לב! השרשור הזה בן 1652 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

סוקו 77 ברמת השרון הוא פאב נהדר. מגוון גדול של בירות מהחבית (דובאל מהחבית זה לא מותרות, אלא כורח) עם תפריט מצומצם אבל די טוב (סנדביצ'ים, צ'יפס, נשנושים כאלו ואחרים). אוכלוסיה נהדרת לרוב. אין בלאגן, ערסים פשוט לא מגיעים לשם ויש הרבה מאוד רמת שרוניות בעלות מראה מצודד.

בקיץ הם פותחים את כל המרפסת החיצונית כך שרוב הפאב מתחת כיפת השמיים, ויש שידורי ספורט כל הזמן.

 

באופן מעניין, המקום מלא 7 ימים בשבוע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

 

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

שלוש הסטקיות הטובות ביותר בהן אכלתי, מצפון לדרום:

מטולה - ״הטחנה״

קצרין -״meat shos (מיטשוס)״

נווה צדק ״מקום של בשר״.

 

בשני הראשונות אכלתי כמה וכמה וכמה פעמים, ותמיד יצא מעולה. במקום של בשר אכלתי פעמיים בחודש וחצי האחרון, וגם כן היה מעולה.

 

אין לי המון נסיון, אבל לגבי פאבים - ״פלורנטין 10״ סבבה לגמרי. אפשר לנחש מה הכתובת.

 

אם כבר הלכנו על זה, אני אתן חוות דעת שלילית על מסעדת ״טאטי״ בר״ג, שבעבר הייתה פשוט מעולה ובין המסעדות האהובות עלי, עד שהם שיפצו ושינו את התפריט. פעם המקום היה מסעדה יוקרתית, שקטה ונעימה, והיום ההרגשה הרבה יותר זולה - דומה לדיינר בניו יורק. רק שהמחירים עדיין נשארו יוקרתיים. למה הם החליפו סוס מנצח אין לי מושג, אבל זה מה שקרה.

.Your average Notepad

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 

מקום שעד עכשיו טעמי הבירה והאוכל שלו יושבים לי טוב טוב בזכרון הוא "מעיין הבירה" בחיפה. אווירה מיוחדת,

מחירים סבירים, ואוכל ללקק את האצבעות. גם הבירות שלהם מצויינות. אני חלש בשמות, אבל שתיתי שם בירה כהה

מאוד, כם אחוז אלכוהול יחסית גבוה, אני יכול להגיד שהיא אחת הטובות ששתיתי בחיי, כולל בחו"ל.

 

מעיין הבירה זה מוסד. אני עדיין מרגיש את הקוסטיצה שאכלתי שם לפני שנה וקצת סותמת לי את העורקים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתם צפוניים ורוצים לדגום את הרוסטביף הטוב ביקום - פאב העוגן בשער פלמר בעיר התחתית חיפה.

פאבים אהובים- הדוב, שילוב של מסורת והרבה זרים שנותנים אופי של חו"ל.

צ'ארלי, פרנקי- מקומות קטנים ואניטימים עם אווירה ומעט פוזה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהמלצתכם הלכתי אתמול לשם. נראה שהמקום נסגר.

בפנים לא היה אף אחד, חלק מהציוד נראה בכלל לא מחובר.

 

בסוף נשנשנו סנדויץ׳ אווז ומיץ תפוזים באחד מהקיוסקים שבשדרה.

 

באמת לא הייתי שם כבר תקופה, עצוב לשמוע. אפילו יצא לי להיות שם בדייט...

תודה על העדכון אבל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלוש הסטקיות הטובות ביותר בהן אכלתי, מצפון לדרום:

מטולה - ״הטחנה״

קצרין -״meat shos (מיטשוס)״

 

בטחנה חברים טובים שלי היו לאחרונה, ואמרו שממש היה מאכזב.

מיטשוס אכן אחד מהסטייקים הטובים שאכלתי. מי שבאיזור חובה להכנס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה דברים על מסעדות בשר ובשרים.

הרבה פעמים בשר שה"מקצוענים" (המרכאות בכוונה שם) מגדירים כאיכותי לאו דווקא יקלע לחיכו של כל אחד. בשר איכותי הוא לא פעם בארץ מה שמוגדר כבשר מבכירות, מבלי להכנס לפרטים, מדובר על בשר עשיר פי כמה בחלבונים שאחראים לטעם הבשר. הבשר הנ"ל באופן די גורף (למעט אולי אנט' למיניו ופילה) לא מומלץ לטעמי ולטעם העובדים עימי מעל M. אני ככלל, ממליץ לנצח על MR למעט אנט', ולצידו אני מגיש פלטה לוהטת. אם תרצו אפרט על הסיבות.

 

הרבה פעמים, במסעדות שאינן כשרות שמים חמאה על הבשר. אנשים שמורגלים בטעם ואוהבים אותו לפעמים לא מוצאים אותו בבשר שללא חמאה.

 

מקור הבשר במסעדות שבטופ משתנה בין +- 3 ספקים ראשיים. טיב טעם, דבאח וקנקון. מעט מסעדות (לימוזין לדוגמה) דואגות לבשרים היישר מהעדרים, דבר שמשפיע על סוגי הבשר וגם על הטעמים שמשתנים, לפעמים דראסטית.

 

לפעמים, אין מה לעשות, נופלים על נתח שהתיישן טיפה יותר מדי, מעט מדי או סתם לא טוב. shit happens. מסעדה שלא עושה פליק פלאק כדי למצוא פתרון היא בזיון לשירות לקוחות. לעומת זאת, לקוח שלא מעיר שלא טעים ולא וסובל בשקט, מגיע לו.

 

ולדריש - אשמח לנסות לתקן את החווייה הלא טובה שחווית אצלנו :wink:

 

נ.ב.

 

מי חשקה נפשו בפורטרהאוס איכותי (חוץ מאצלנו, כמובן :D ) שיקפוץ לMeat bar בת"א.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, ממקורות יודעי דבר - הבשר בלימוזין בחלקו מגיע מטיב טעם. העדרים שלהם לא מספיקים לספק את הדרישה

גם למסעדה וגם לקצביה שלהם. בהתחלה כשהם היו קטנים זה היה ככה, אבל עם הגידול לא הייתה להם ברירה.

זה מה שאני יודע, אבל לא יכול להתחייב שזה נכון.

ואני גם לא מתלהב במיוחד מהסטייקים שלהם בשנים האחרונות, עם או בלי קשר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הברוהאוס נסגר לפני כחצי שנה, מכאן ועד לא למצוא מה לנשנש בשד' רוטשילד יש מרחק רב.

ממש קרוב יש את הצ'אמפה- בר קטאלוני חמוד וטעים, כמה פסיעות דרומה ואפשר להתלבט בין NG המעולה למקום של בשר המצוינת.

 

ד"א: הסיפורים על מסעדה שמגדלת את הבקר לעצמה הם לכשעצמם סיפורים יפים אבל די רחוקים מהמציאות.

במסעדות בסדרי גודל שלנו משתמשים בכ60 נתחי אנטרקוט בסופ"ש אחד, ז"א כ30 ראשי בקר, צאו וחישבו האם מסעדה יכולה לתחזק עדר עצום כזה שבכל חודש נגרעים ממנו בין 200 ל 300 ראשים.

בכל מקרה, הסיפור יפה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש קרוב יש את הצ'אמפה- בר קטאלוני חמוד וטעים, כמה פסיעות דרומה ואפשר להתלבט בין NG המעולה למקום של בשר המצוינת.

 

לצ'אמפה יש סניף גם ברחוב הארבעה (עליו המלצתי) וגם בכיכר דיזינגוף. ב NG הייתי אוכל המון בתקופה שהיה לי המון זמן להיות בתל-אביב :-), אחלה מקום ! מזמן לא הייתי שם, שמח לקרוא שהם עדיין טובים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב60 נתחים אתה מתכוון שריר שעוד לא נפרס לפרוסות אני מניח?

אם כן, אני מסכים לחלוטין. אנ יודע שלא פעם אנחנו עובדים עם עם יותר מספק אחד בשבוע כדי לעמוד בכמות הבשר שאנחנו צריכים עקב מחסור יחסי אצל אחד מהם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה דברים על מסעדות בשר ובשרים.

הרבה פעמים בשר שה"מקצוענים" (המרכאות בכוונה שם) מגדירים כאיכותי לאו דווקא יקלע לחיכו של כל אחד. בשר איכותי הוא לא פעם בארץ מה שמוגדר כבשר מבכירות, מבלי להכנס לפרטים, מדובר על בשר עשיר פי כמה בחלבונים שאחראים לטעם הבשר. הבשר הנ"ל באופן די גורף (למעט אולי אנט' למיניו ופילה) לא מומלץ לטעמי ולטעם העובדים עימי מעל M. אני ככלל, ממליץ לנצח על MR למעט אנט', ולצידו אני מגיש פלטה לוהטת. אם תרצו אפרט על הסיבות.

 

הרבה פעמים, במסעדות שאינן כשרות שמים חמאה על הבשר. אנשים שמורגלים בטעם ואוהבים אותו לפעמים לא מוצאים אותו בבשר שללא חמאה.

 

מקור הבשר במסעדות שבטופ משתנה בין +- 3 ספקים ראשיים. טיב טעם, דבאח וקנקון. מעט מסעדות (לימוזין לדוגמה) דואגות לבשרים היישר מהעדרים, דבר שמשפיע על סוגי הבשר וגם על הטעמים שמשתנים, לפעמים דראסטית.

 

לפעמים, אין מה לעשות, נופלים על נתח שהתיישן טיפה יותר מדי, מעט מדי או סתם לא טוב. shit happens. מסעדה שלא עושה פליק פלאק כדי למצוא פתרון היא בזיון לשירות לקוחות. לעומת זאת, לקוח שלא מעיר שלא טעים ולא וסובל בשקט, מגיע לו.

 

ולדריש - אשמח לנסות לתקן את החווייה הלא טובה שחווית אצלנו :wink:

 

נ.ב.

 

מי חשקה נפשו בפורטרהאוס איכותי (חוץ מאצלנו, כמובן :D ) שיקפוץ לMeat bar בת"א.

 

 

גישה מחורבנת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלימוזין אכלתי פעמיים, ושתיהן בשנה האחרונה, לטעמי, סטייקים ממוצעים מאוד,

שאפשר לקבל בהרבה מאוד מסעדות. בטח לא מהלבל העליון, וכך גם חשבו אלה

שהיו איתי. כן מגדלים, לא מגדלים, מה זה משנה אם הטעם ממוצע ביותר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...