אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום אז ישר ולעניין, חבילה שהוזמנה מBANGGOOD, הגיע לארץ והתקבלה על ידי דואר ישראל. דואר ישראל עדכן שהחבילה התקבלה, עדכן שהיא עברה במכס ואפילו עדכן על התשלום מכס הנדרש עבורה. העדכון אחרון מדואר ישראל הוא שהחבילה הגיע לעיר מגורי ו- "נוכח מידותיו/משקלו נשלח מסרון לנמען והפריט יועבר למסירה ביחידת הדואר" ואכן התקבל מסרון עם אותו נוסח + העלות שלי לשלם על החבילה. במסרון נכתב שאין לי עוד את הרשות להגיע לדואר, ועלי לחכות לSMS נוסף שיתן את האישור לצאת לכיוון הדואר. כל זה קרה ב7.11 עכשיו סחבק מכיר דואר ומכיר חבילות, סחבק יודע שמגיעה הודעה כזו, יום יומיים מקבלים את הSMS של "בוא קח אותי". כמו שאתם מנחשים, הSMS הנוסף לא התקבל, פשוט שקט. כמה ימים אח…
הודעה אחרונה מאת ModChiP, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לפני שבועיים רכשתי מצלמה Amazon renewed ב-1,100$ במקום 1,300$ וחשבתי שעשיתי את עסקת חיי. חלפו שבועיים והמצלמה עדיין לא הגיע (נמצאת במכס) ואני כנראה אקבל אותה עד סוף השבוע. היום אני נכנס ל-Amazon ורואה שאותה מצלמה בדיוק חדשה לחלוטין הוזלה על ידי היצרן ל-950$. אני מרגיש קצת פראייר. אני רוצה להחזיר ל-Amazon את המצלמה המחודשת ולרכוש במקומה את המצלמה החדשה. מישהו התנסה בתהליך? מה בנוגע למיסים אשר נוכו על ידי Amazon במקור?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
דירה להשקעה בנהריה 1 2
מאת ירחמיאל- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 4 אלף צפיות
התקציב הוא עד 1100,000 אולם ראיתי גם ב- 800 אלף. לא מכיר את העיר מבחינת אזור טוב או פחות. וכן, אם אחד הילדים יעבור לשם עם זוגתו בעוד כעשר שנים, שתהיה בשכונה הזו מע' חינוך סבירה, אבל בעיקרון מדובר ברכש לטובת השקעה, מתוך חישוב פרימיטיבי ששוק הנדלן לעולם לא ירד, רק יעלה ושהפריפריה מתרחבת לה אט אט (או מהר מהר). עוד שאלה: כאחד שגר במרכז ולא יכול להיות על קו נהריה-מרכז, אני מניח שזהו הזמן להעזר בשרותיו של מתווך? תודות.
הודעה אחרונה מאת niro007, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 68 תגובות
- 18.8 אלף צפיות
כותרת. אשמח לתשובות מאנשים שגרים\גרו בשכירות
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
אני עובד בעולם המס, אבל בזמן האחרון אני מרגיש שהמקצוע לא מאתגר אותי ולא מאפשר לי לחיות ברמת חיים שאני רוצה. אני כבר זמן רב שוקל לעשות הסבה מקצועית (לפחות שלוש שנים), אבל לא עשיתי עם זה כלום. אני מתקרב לגיל 32 ולדעתי יש לי הזדמנות אחרונה לעשות את המהלך. אני רוצה לעשות תואר מלא. כן, אני יודע שמדובר בקריעת תחת לא נורמלית ובקצב שלי כנראה יקח לי בערך 5 שנים לסיים את התואר, אבל אני מאמין שאצליח להשתלב בתעשייה תוך כדי הלימודים. השיקולים שלי לעשות תואר מלא: א. אני רוצה שתהיה לי אפשרות להתקבל לעבודה בחברה גדולה ב. אני רוצה תואר כדי שתהיה לי אפשרות לקבל ויזה עבודה בארה"ב/קנדה/אוסטרליה ג. אני לא רוצה להיפגע בטווח ארוך מצד שני אנשים בעבודה ממליצים לי ללכת …
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 4 אלף צפיות
ערב טוב, מסיים הסרת שיער (נשאר לי עוד טיפול מתוך שנים עשר) ולא ראיתי שם תוצאות ואף צימוח יתר. קבעו לי פגישה עם המנהלת. מה נהוג לדרוש? יש לציין שלאורך כל התקופה (3 שנים) לא ראיתי שינוי מסויים וכמובן התרעתי
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני אוכל דיי הרבה מזונות חומציים - קפה,תה, פירות הדר וזה עושה לי לפעמים חמוץ בקיבה רציתי לשאול על איזה מזונות בסיסיים אתה ממליצים שמתאימים נגיד לאכול עם קפה? או לחלופין לאכילה אחרי פירות איך אתם מאזנים את החומציות שלכם? אתם בכלל חושבים על זה?
הודעה אחרונה מאת car_me, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחר (ראשון) אני מתחיל לעבוד במקום חדש, אך על מנת שאני באמת אוכל לעבוד שם אני צריך לעבור קורס. את הקורס הם מעבירים בעצמם (גם לאנשים מבחוץ) והוא עורך 3 חודשים. הקורס הוא כביכול בחינם אם אני נשאר שם לפחות שנתיים, אבל אם אני עוזב לפני זה אז אני צריך לשלם על הקורס. מכיוון שהסכום הוא לא מבוטל אני רוצה לדעת האם זה בכלל חוקי לעשות דבר כזה? אפילו אם אני חותם על חוזה. עד כמה שידוע לי הפסיקו את התנאים האלו ואסור לחייב עובד על קורס. בשלושה חודשים האלו אני אמור לקבל משכורת די נמוכה, משהו סמלי יחסית. *רוצה לציין שזה לא קורס אינטרנטי או שמהו בסגנון, אין לי ספק לגבי איכות הקורס או המקום עצמו, רק את עניין החוקיות. עבדתי פעם במקום אחר שהיו בו אנשים שעברו את הקורס המד…
הודעה אחרונה מאת HybridBoy, -
- 1 תגובות
- 622 צפיות
תודה על העזרה, בפורום אודיו יש יותר מדיי פוסטים קשה לעקוב לבקשה שלי שם. https://www.ebay.com/itm/Android-8-1-Bluetooth-Car-Stereo-Radio-7-2DIN-MP5-Media-Player-GPS-Navi-Camera/133121691449?hash=item1efeabcf39:g:pBAAAOSwTSldNyNU תנו דעתכם על זה למשל? צריך שיהיה זול, שיהיה לו אנדרואיד - בכדי שנריץ יו טיוב ויציאה למסך אחורי. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 0 תגובות
- 652 צפיות
אנחנו לקראת הקמת קומת משרדים חדשה וצריכים לבחור מערכת למיזוג המשרד. מדובר על כ-500 מ״ר, כאשר בחללים הציבוריים התקרה פתוחה, כלומר יהיו תעלות חשופות עם פתחי מיזוג, ובמשרדים יהיו תקרות מונמכות של אריחי עץ. המטרה היא שיהיה פיתרון נעים, נוח ואסתטי. כלומר לא מזגן מפוצל בכל חדר (מכוער ולא נעים) ולא מערכת מיני מרכזית שלא תאפשר שליטה נפרדת בכל חדר. הציעו לי פיתרון של קסטות בתקרה, אבל זה די מכוער. בגדול רוצה את המראה והקירור העדין של מערכת מיני מרכזית (כלומר שבכל חדר לא יראו כלום מעבר לפתחי מיזוג) יחד עם שליטה מקסימלית של מזגן מפוצל. דיברתי עם כמה יועצים (כל אחד והאינטרסים שלו מן הסתם), וכל אחד ממליץ על משהו אחר. היש בקהל מישהו שידע לתת עצה אובייקטיבית וטובה…
הודעה אחרונה מאת kramerica, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם חבר מנהל עסק קטן מחצר ביתו - כ-10-12 עובדים (מחשבים, טלפוניה וכד') בחורף לעיתים יש לו הפסקות חשמל והדבר פוגע לו נואשות בעסק (מוקד שירות לקוחות טלפוני שחייב להיות זמן כל הזמן). הוא מעוניין לרכוש גנרטור שיוכל לספק חשמל למחשבים / טלפוניה וכד' בהנחה ויש הפסקת חשמל - המלצות? מחירים? תודה! גיא
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הסיפור: הזמנתי פריט בתחילת ספטמבר. לא הגיע. (לפי מס' מעקב נסרק לאחרונה לפני חודש וחצי בשדה"ת בסין). פתחתי דיספיוט מול אלי (הם היו המשלחים) וזוכיתי על הפריט אתמול. באותו יום במקביל הפריט "צץ" באתר במודיעין. פניתי למוכר ושאלתי מה לעשות, והוא הציע לי לקחת את הפריט ולהעביר לו כסף בפייפאל. זה בסדר מול אלי לעשות כך? אני פשוט לא מצליח לפנות לשירות של אלי. הבוט שם עונה לי תשובות לאקוניות לא קשורות. אי אפשר להתכתב שם מול אדם אמיתי??? כבר הזמנתי לי פריט חדש (וביטלתי...). אני ממש צריך את זה, וזה מתאים לי שזה הגיע עכשיו ולא אצטרך לחכות שוב כמה שבועות. עצות? Sent from my Mi A1 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 820 צפיות
כרגע מנוי ביס, שוקל ברצינות לעבור לאחד ה"לואו קוסטים" הנטייה הטבעית היא לעבור לסטינג TV כי התכנים מאוד דומים. אבל אין כרגע לסטינג אפליקציה לטלויזיה וזה די מבאס (יש לי טלויזיה חכמה וזה ממש נוח כשהכל ביחד באותו מקום). בנוסף הסטרימר של סטינג לא תומך בהתקנת אפל TV שזה מבאס ודי מפריע. מישהו יכול לשתף בחוויות השימוש, איך הממשק, נוחות, האם נתקע? כמות תכנים וכו וכו...
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש נעל של אדידס שאני מעוניין להזמין דרך אתר כלשהו, המידה 42 שאני נועל לא נמצאת במלאי ואילו מידה 42.6 כן מופיע במלאי, האם ההבדל בין המידות הוא משמעותי? יהיה גדול עליי?יראה מוזר?
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- 6 עוקבים
- 30 תגובות
- 6 אלף צפיות
בדיוק זה המשפט האחרון ששמעתי רגע לפני ניתוק שיחה עם נציגת מפעל הפייס שניסתה לשכנע אותי לעשות מינוי.
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מישהו פה צופה במשחקי השף של רשת ? אתמול אני ואשתי צפינו בפרק ה-16 של העונה השלישית והוא היה פשוט קורע. דמות אחת ספציפית בעונה הזאת מאוד מבדרת אותנו: רועי הלוי שהצליח לספק כמה רגעים חזקים מאוד בתוכנית.
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם : אני מחפש המלצות מניסיון על מזרון איכותי שיחזיק שנים הנוכחי בן חמש ולא עושה כבר את העבודה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת amirmoshe, -
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 3 אלף צפיות
אהלן חברה, מכיוון שבפורומים יעודיים לא קיבלתי יותר מידי תגובות על שאלתי, אני מפרסם כאן בתקווה שמכאן תגיע הישועה. יש לי כרגע צמד 970 ב-SLI שעובדים מצוין ברזולוציה 4K במסך 28 אינטש. עיקר השימוש שלי במחשב כיום הוא בסימולטורים Asseto Corsa ו-DCS (סימולטור טיסה מטורף) אבל ב-VR ולא בתצוגה הרגילה (מי שעדיין לא התנסה ב-VR בסימולטורים ובכלל, מומלץ). ה-VR שלי הוא מדגם HTC VIVE והוא קצת מיושן אך הוא מספק. כשאני משחק בו כמובן הגדרות הגרפיקה במחשב הן נמוכות על מנת שה-FPS יהיה גבוה. עכשיו אני רוצה להשתדרג. אז 2080 TI אני לא הולך לרכוש עקב המחיר הגבוה מאוד שלו (אלא אם כן יהיה נס והמחיר יצנח קצת) אבל חשקה נפשי ב-2080 או ב-2070, שניהם בגרסאות ה-Super. יש הבדל במחיר של כמה…
הודעה אחרונה מאת ברמונדו, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יוצא לנו לטייל הרבה, בעיקר טיוליי "המרחות", כלומר לוקחים תיק גב עם אוכל ושתייה + פקל קפה + מחצלת הולכים לאחד מיני המסלולים הרבים שיש בארצנו מוצאים נקודה יפה לאורך המסלול ו"נמרחים", בדרך כלל מסלול של 2-3 אנחנו מסימים ב 5-6 שעות לדעתי קצת מוזיקה יכולה לשדרג עוד טיפה את החוויה ולכן מחפש רמקול נייד, הדרישות הן: עמיד כמה שיותר למכות, טלטולים ואבק. משקל וגודל: עדיף למשהו לא כבד מידי ושאינו תופס מקום רב בתיק, נגיד לא גדול מבקבוק ליטר וחצי. צליל איכותי כמה שניתן - אני לא אודיופיל אבל לצורך העניין לשמוע מוסיקה מהטלפון זה ממש סבל עבורי. עוצמה: לא נדרש משהו עוצמתי, בניגוד לחבר'ה הצעירים, אני נהנה ממוזיקה גם כשאינה גורמת לנזק בלתי הפיך לתוף האוזן מחיר: עדיף כמה שי…
הודעה אחרונה מאת bobi, -
-
כרגיל כשאני נתקל בסוגיה שאני לא מצליח למצוא לה תשובה חד משמעית אני פונה למוח-כוורת של הפורום לראשונה בחיינו אנו עומדים לקחת מנקה לבית. מכיוון שאני מודע לצרות האפשריות של העסקה בשחור, היה לי מאוד חשוב לקחת מישהי שתסכים לעבוד מסודר כולל פנסיה, בט"ל וכו'. בעבר, כשלקחנו מטפלת לילדים (שעבדה כמעט במשרה מלאה) שילמנו כנ"ל וחישבנו ימי חופש. כעת קיבלנו המלצה על מנקה, התקשרנו אליה ואמרנו שחשוב לנו שההעסקה תהיה מסודרת. בתגובה היא אמרה שהיא מוגדרת כעוסק פטור ודואגת לעצמה לכל העניינים האלו. בהתחלה קפצנו מאושר - גם העסקה מסודרת וגם נחסך מאיתנו כאב ראש ... אבל אז קראתי קצת קצת באינטרנט ואני מודה שקצת נבהלתי... נראה שהסיכום הזה עלול לא להיות תקף מבחינה משפטית והיא עלולה להחליט יום…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 2 תגובות
- 728 צפיות
אם כן, אשמח לשמוע חוות דעת על המקום, הבריכה ובכלל. מה הקשר להולמס פלייס? אני מתכוון לשחייה חופשית ולא מודרכת/קבוצה. מתי אגב ניתן להגיע לשחייה חופשית? או יותר נכון - באילו שעות המקום מדריך קבוצות וסגור ל"חופשיים"? אני מבין ש"אונסים" לשלם מנוי על כל המתחם, אין על הבריכה בלבד? אני יודע שבמקום ניתן לקבל התשובות, אבל חשוב לי לשמוע אובייקטיבית.
הודעה אחרונה מאת NTL83, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן לכולם. עלה הצורך במחשב נוסף בבית, ונוצרו כמה התלבטויות, בגלל חוסר הידע שלי אני מעדיף להתייעץ! המחשב הקיים, משמש כמחשב מדיה לסלון (עם מארז קטן ומיוחד) המחובר לטלוויזיה 55" תומכת 4k. המחשב נקנה לפני 3 שנים ופרטיו - I3 6100 לוח אם Asus H110M-A 8gb ram 500gb ssd כרטיס מסך אינטל מובנה ולא רלוונטי. המחשב מתפקד נהדר, סרטים ב4k, מולטי טסקינג כל תוכנות אופיס, מריץ ווינדוס 10 מקורי. הצורך של המחשב השני, בנוסף, הוא בעצם הצורך הקיים, משרדי בלבד, קצת יוטיוב, קצת תכנות בג'אווה, הדפסות, עריכת תמונות וקצת וידאו קליל, לא משהו שהנוכחי לא מצליח לעשות. ההתלבטות - לרכוש מחשב חדש, עד 2000שח, שיהיה חזק יותר מהקיים, ועל הדרך יריץ לי גם משחקים כמו gta …
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
[TABLE] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי ראוטר של חברת פרטנר הראוטר כולו בצבע לבן ובצד שמאל יש לוגו מרובע בצבע כתום עם כיתוב ORANGE, מקווה שהצלחתי לתאר אותו כמו שצריך). הראוטר לא פחות ממזעזע הרבה פעמים צריך לאתחל אותו(לנתק אותו מהחשמל ולחבר אותו שוב) הרבה פעמים אינטרנט איטי. השאלה אם יש איזה מחליף ראוי בסכום מינימלי? חשוב לי לציין שאני לא צריך את הראוטר הכי טוב בשוק, משהו ממוצע לאיטנרנט ביתי.[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE]
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתכננים לטוס לאירופה בתחילת דצמבר לחוות קצת אווירת קריסמס חופשה קצרה של מספר ימים כולל סופ"ש. בדקתי מחירים ההבדלים לא דרסטיים ושתי כרטיסים הלוך ושוב לכול היעדים הללו עולים בערך 250-300 דולר. יש כרטיסים גם לז'נבה רומא וכו... בגדול לא חסר עוד יעדים אשמח להמלצתכם לאן כדאי לנו לטוס?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 0 תגובות
- 663 צפיות
אהלן. צריך המלצה לעו"ד לענייני ממון מאזור המרכז (ר"ג, ת"א והסביבה). באופן יותר ספציפי, פגישת יעוץ לעריכת הסכם ממון. תודה.
הודעה אחרונה מאת adidas1, -
- 0 תגובות
- 631 צפיות
אין חדש תחת השמש אמר קהלת. (מיוחס לשלמה או לחזקיהו). מוכרים היום צמיגי גומי מלא לקורקינטים. זה שימושי למי שהתייאש מפנצ'רים. היות והקושי של הצמיגים המלאים גבוה יחסית לצמיגים מנופחים, יש אפשרות להשיג צמיגים בעלי חורים עוברים מצד לצד, כדי שהצמיג יהיה רך יותר וסופג יותר. מסתבר שזה תעלול עתיק, ממלחמת העולם השנייה. תהנו יוסי
הודעה אחרונה מאת yosi05, -
היי חברים, מתנצל שזה קצת ארוך, ניסיתי לתמצת כמה שאפשר, מקווה שלא שכחתי שום דבר רלוונטי. הרקע: אני בן 28, עד לא מזמן (קצת לפני החגים) עבדתי כמנהל טכנולוגיות בחברת תעופה למטענים (כ-400 עובדים, כולל חברת בת שיושבת בבלגיה). בגדול, התפקיד שלי היה לקדם את החברה מבחינה טכנולוגית/דיגיטלית - הכנסת טכנולוגיות חדשות (בין אם פיזיות או דיגיטליות), שימוש בכלים טכנולוגיים קיימים וחדשים לשיפור תהליכים בחברה, ייזום ובחינת פתרונות טכנולוגיים/דיגיטליים שיכולים להשיא ערך לחברה וללקוחותיה מבחינה טכנולוגית וכיו"ב. סוג של "מנהל חדשנות", אם אפשר לקרוא לזה ככה, תפקיד שהוא גם אסטרטגי (מציאת פתרונות שיסייעו לחברה בטווח הארוך) וגם טקטי (ניהול הפרויקטים בטווח הקצר-בינוני). כחלק …
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, היום שמתי לב שכמעט על כול קיר בבית יש סדקים דקים וארוכים. נראה כמו שערה ארוכה. יש מקומות שלפני כשנה אני כבר תיקנתי את הסדקים (שפכטל+צבע) וזה חזר בדיוק באותם מקומות... איך מתקנים כדי שלא יחזור? או שכדאי לא לגעת כי גם ככה זה יחזור? מדובר בבניין רב קומות שנבנה ב2008. Sent from my SM-A530F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הם פה עדיין.
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
האייפד של הילדים מראה סימני גסיסה, וחשבתי במקום טאבלט נוסף לקנות לפטופ קל משקל וקל מחיר. הכרומבוקים עלו, אבל מה בעצם התפקוד שלהם? ניתן להתקין עליהם אופיס או שהם תומכים רק ביישומי האופיס של גוגל? אפשרי להתקין עליהם יישומי אנדרואיד? עריכה: אני רואה שהתשובה לשתי השאלות האחרונות היא חיובית, אם כך - מה הקאצ'?
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 420 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- benny62
- Avia
- אלי והוא
- פריג'י
- Altera
- M H
- yohai71
- malcishua
- Camaro 92
- itzik123
- quizlette85117701
- `Infinity