Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוזניות Apple Airpods 2 גרסאת אלי אקספרס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני נדחף.

https://www.geekbuying.com/item/i10-TWS-Bluetooth-Binaural-Earbuds-White-412068.html

עם קייס נטען קופון:3SKJKMCU כ 83 שח .

שיאומי הכריזו השבוע על Xiaomi Mi AirDots Pro 2 כולל ANC, בלוטות 5.0 . להיט מכירות הולכות להיות , יש כבר מכירה באתר של הילוךטוב.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

מה שכן, קיים סיכון שאפל יחסמו את השימוש באוזניות האלה בעידכון גרסא הבא. הבנתי שאייפון 11 עם iOS 13 כבר לא עובד איתם. התנהגות לא להיט מצד אפל, אבל זה בסדר כי גם ככה אחרי שהאייפון 6S שלי ימות אני כבר נוטש אותם.

הם כל הזמן מוסיפים פיצ׳רים ומעדכנים תוכנה גם לאוזניות בשוטף.

לכן כתבתי את זה מראש - לא מפתיע.

טוב - אני אחיה עם 150-180 דולר פעם ב3 שנים עבור משהו שנמצא באוזניים שלי לפחות 3 שעות ביום.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קניתי כ״כ הרבה זוגות True Wireless שהתבררו כפלופ, שמבחינה כלכלית נטו היה יותר נכון לבלוע את הגלולה ולרכוש את האיירפודס וזהו...

(עדיין לא רכשתי, יש לי מחסום פסיכולוגי להוציא $170 על אוזניות קטנות, למרות שמבחינת השימושיות זה יותר מוצדק מהרבה רכישות אחרות)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

העניין באפל הוא לא האיכות סאונד המופלאה - אלא האינטגרציה עם iOS

החיבור משמעותית יותר מהיר מרוב האוזניות BT (משמעותי בלענות בשיחות) , החיי סוללה מעולים (4-5 שעות + טעינה של רבע שעה בקייס - והן מלאות - והקייס ממלא אותן עוד 4 פעמים לפחות , משמעותית יותר מרוב הקייסים) , המיקרופונים המעולים לשיחות והמעבר המהיר בין אייפון לאייפד למק (אם אתה תחת אותו משתמש) בלי צורך בלסנכרן מחדש.

זה יחד עם האינטגרציה של סירי והTaps עושה פשוט חבילה מעולה מבחינת נוחות שימוש.

גם בא נזכור שרוב האוזניות המתחרות (ואני שם את הסיניות בצד) לא עולות פחות או לא משמעותית פחות.

הג׳אברה מעל (שהן אשפה בשיחות , לטעמי לא נוחות גם - אבל באמת סאונד מעולה) - לדוגמא עולות יותר מהדגם המקביל של אפל (שלא לדבר על אם לוקחים בלי קייס עם טעינה כן ?)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

אני עם אנדרואיד, כך שהאינטגרציה עם אפל לא משמעותית - אבל אני יוצא מנק׳ הנחה שהאינטגרציה שלהן עם אנדרואיד גם ברמה מעל.

בכלליות - כל הפלופים של הTrue Wireless שניסיתי הם בעצם אותו הפלופ - בעיות קישוריות. לא מתחבר, רק אוזניה אחת מתחברת, מתנתק, רעשים וכו׳.

(אגב, הפלופ האחרון: PaMu Slides. לשמחתי הצלחתי לקבל החזר מלא דרך חברת האשראי, אבל אם מישהו יוצא נעל כמוני ומתפתה לרכוש מוצרים שלהם בהמשך - התרחקו)

לא אכפת לי מאיכות הסאונד יותר מדי, מעוניין באוזניות האלו בעיקר עבור שיחות, חד״כ וכשאני על האופנוע. יש לי לעבודה/טיסות הן סוני והן בוס עם ביטול רעש אקטיבי, כך שאין לי צורך בבאדס. זו גם הסיבה שכ״כ קשה לי לרכוש - יש לי את האוזניות $20 מאמזון לחד״כ שעובדת ללא דופי (אלחוטיות, אבל עם חוט מקשר), ובאופנוע אני כרגע עם חוטיות. $170 בשביל שימוש כ״כ מצומצם... קשה ל״עיכול״.

נ.ב. אמזון בדיוק הודיעו על באדס אלחוטיות עם ביטול רעש של בוס, ב$130.

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ממש מוזר שהביקורות שלכם על ה TWS שונות לחלוטין מהניסיון שלי עד כה. אני ממש מרוצה משלי. אני משתמש בהן רק לשיחות טלפון והן אחלה.

אין מצב שבעולם שהייתי מפוצץ 200 דולר על מה שיש לי כרגע ב-30. לא משנה אם איכות הסאונד היא פי מיליארד יותר טובה, אין לזה שום תרומה נוספת עבורי.

האוזניות מתחברות חלק לטלפון - אפס בעיות. עונה לשיחות בקלות ולא קרה פעם אחת שחיכיתי לאוזניות שיתחברו או משהו בסגנון.

אני באמת לא מנסה למכור אותן לאף אחד, פשוט מרגיש שוואלה - 30 דולר וזה עושה עבודה ליגה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

פורסם
לא יודע איך הזמנת, לא מאפשר משלוח מחוץ למזרח הרחוק אצלי

Lazada מוכרים רק במזרח הרחוק. במקומך הייתי מחפש באליאקספרס או אליבעבע. מה שלא יהיה אל תקנה את הדגם הזה, תקנה משהו שמשתמש ב chipset 1536

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אני עם אנדרואיד, כך שהאינטגרציה עם אפל לא משמעותית - אבל אני יוצא מנק׳ הנחה שהאינטגרציה שלהן עם אנדרואיד גם ברמה מעל.

נ.ב. אמזון בדיוק הודיעו על באדס אלחוטיות עם ביטול רעש של בוס, ב$130.

Nope - באנדרואיד הן מתחברות עם Bluetooth רגיל - רוב הייתרון שלהם לא קיים. (מניסיון - יש לי גם וגם מבחינת מכשירים)

הייתי מציע לך בחום לבדוק את אלו של אמזון במצב הזה.

Then dying is forgetting

פורסם
לא יודע איך הזמנת, לא מאפשר משלוח מחוץ למזרח הרחוק אצלי

התשובה בגוף השאלה.

אם הצלחתי להזמין אני כנראה מתגורר שם.

הלינק היה רק לדוגמה. אפשר למצוא את האוזניות במחיר דומה גם באתרים ששולחים לארץ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
-- ^ --

אז תשאל את ההוא מהעבודה. הוא הרי זה שהעלה את נושא ה"מקרינים בצורה מטורפת".

לא מבין את השיטה המודרנית - מעלים טענה הזויה ללא כל ביסוס, ואז דורשים מהצד השני להביא הוכחות שהיא לא נכונה.

לא.

אני שואל כאן.

ואני שואל כי אני לא יודע, לא כי אני מנסה לעורר כאן איזה וויכוח ע"פ רס"ן שמועתי.

הבנת הניקרא.

אתה יכול לענות ב"כן" או ב"לא", איך שבא לך. אתה יכול גם לצאת מגדרך (אולי עורך?) ולענות בהרחבה לשאלת תם ולהסביר לי.

אם אתה לא רוצה לענות לענין אלא בוחר להתרגז - תחסוך ממני, בבקשה ממך.

• תוכן חדש...