Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בבנין בלי חדר כושר ובריכה, אני לא מאמין שיש מעל 300-400 ש"ח, וגם זה בהגזמה

בבניין שאני גר בו באיזור רמת-גן בלי בריכה וחדר כושר אני משלם דמי ניהול של 800 שקלים לחודש הכוללים גם חימום מים מרכזי מבוסס מחליף חום.

המחיר כולל ביטוח למנקה, ביטוח לאורח שחס וחלילה מחליק בחדר המדרגות ועוד...

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי חבר שיש לו פנטהאוס בחיפה ברב קומות עם חד״כ ובריכה שמשלם כ-2500 ש״ח בחודש.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
חברים,

אני מבקש להסביר במדויק:

מדובר באחד המגדלים הדנדשים מודרנים. לא תמ"א או כל חוכמה אחרת. לא 4 קומות ולא בנין ישן.

ולא, לא תהיה בריכת שחייה.

יש מגדל של כמה עשרות קומות, כאשר דירות המגורים מתחילות החל מקומה 5 או 6.

זהו.

אני טוען שהוא לא יצא בפחות מאלפייה לחודש.

הוא אומר מקסימום 500.

מי לדעתכם יצדוק?

(כמובן שהוא יברר וידע בהמשך).

יש לי ידידה שגרה בבניין בדיוק כזה ברמת גן (צמוד לאמות) אם זה הבניין אני יכול לבדוק לך בדיוק כמה היא משלמת ולהגיד לך.

שלח לי בפרטי אם אתה רוצה

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

מעדכן, היא משלמת 940 ש"ח לדירת 3 חדרים. (דירות גדולות יותר משלמות יותר).

בבניין יש חדר כושר, סאונה וכו', אין בריכה ממה שאני זוכר.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

בצפון תל אביב במגדלים, בלי שומר, בריכה, חדר כושר או סאונה/ג'קוזי וכו התמחור הוא 200ש"ח לחדר. (לא כולל בלתמ"ים)

3 חדרים 600

4 חדרים 800

5 חדרים 1000

פורסם

מעבר ל״מתקנים״ שהוזכרו (בריכה, שומר וכו׳), יש חשיבות גדולה למספר הדירות היחס לגודל השטח המשותף.

בשכונה שלי למשל יש שני פרוייקטים סמוכים עם שטח ציבורי דומה, אבל באחד יש פי 2 דירות מהאחר, ולכן הנטל על כל דירה קטן יותר באופן יחסי.

• תוכן חדש...